Hedefim 3 temmuzdan beri zor günler geçiren klübü avrupanın devleri arasın sokmak.
Açılan ligler; Arjantin, Hollanda, Brezilya, İtalya, İspanya, İngiltere, Fransa, Almanya ve Türkiye
Data; Huge
Hedefim 3 temmuzdan beri zor günler geçiren klübü avrupanın devleri arasın sokmak.
Açılan ligler; Arjantin, Hollanda, Brezilya, İtalya, İspanya, İngiltere, Fransa, Almanya ve Türkiye
Data; Huge
Kariyeriniz onaylanmıştır.
Başarılar dilerim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başarılar hocam.![]()
Teşekkürler
Ve Fenerbahçe'nin çiçegi burnunda teknik direktörü basına tanıtıldı, basın mensuplarının soruları karşısında bir hayli heyecanlı olduğu gözlenen genç teknik adam takımda köklü değişiklikler yapıcağının sinyalllerini verdi, sene başında yaşanan olayları en iyi cevabın sahada veriliceğini söyledi.
Hazırlık maçları ve Portekiz turu
Baya uzun bir kamp dönemi geçireceksin anlaşılan.
Resimleri ortalarsan ve kırparsan daha güzel olabilir.![]()
Başarılar.![]()
TariboWest
İstediğimiz sonuçları alamasakta güzel bir hazırlık döenmi geçirdik, oyuncularımız maç eksiklerini giderdiler önemli olanda buydu.
Gerekli görünen transferleri yaptım bakalım klüp bu maliyetlerin altından kalkabilecekmi.
Klüpten yapılan açıklamaya göre Joseph Yobo ve Reto Ziegler kluplerine geri döndü.
Transferlerin fena değil bu kadar maç takımı baya yormuştur.
Dinlendirme vermeni tavsiye ederim hocam.![]()
1.Hafta
1. haftada dişli rakibimiz karşısında Stoch'un tek golüyle galip gelmesini bildik çok pozisyona girdik çok kaçırdık, güzel olan rakibe pozisyon vermeyip paslı oyunumuzla rakip sahada oyunu istediğimiz gibi kontrol edebildik.
Hocam batırmışsın kulübü :-D Ama oyuncuları daha iyi fiyata elden çıkarabilirsen mükemmel olur. Başarılar.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Transferde deli para harcamışız. Ama gelen oyuncular iyi. İlerleyen yıllarda şu anki değerlerinin katlarına satabileceğini düşünüyorum. Başarılar.![]()
TariboWest
2. Hafta
GG nin yokluğu bizi çok etkiledi ilk yarıyı domine ettik çok pozisyona girdik ama saçma sapan yediğimiz 2 gol bizi oyun disiplininden uzaklaştırdı.Orhan Şam'ın bu takımda yeri olmadığını anlamış olduk.
3. Hafta
Ankaragücü galibiyetiyle moraller az da olsa yerine geldi
4. Hafta
90 dakika 10 kişi oynadık, hop oturup hop kalktık 80. dakikada gelen gol ilaç gibi oldu
5. hafta daki zorlu Beşiktaş maıçından önce sakatlıklar can sıkıyor; Millitakımlardan sakat dönen Volkan Demirel'in maça yetişebileciği fakat Jano nun yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalıcağı açıklandı ayrıca kafalarda sağ bek Gökhan Gönülün cezalı olması nedeniyle savunmanın sağında kimin oynuyacağı soruları hakim.
5. Hafta
Cenk'i ve direkleri geçemedik sırada Aslantepe deplasmanı var Jano ya bir arkadaş katıldı antremanda sakatlanan Kara 2 hafta yok GG nin cezası devam ediyor.
6.Hafta
0-2 lik rahat bir galibiyet aldık
6.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Başarılar dilerim.
7.Hafta
Bu Shelton çok canlar yakar adam nası bir adamsa tutulmuyor durdurmak için Selçuk'u oyuna sürdüm
8.Hafta
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
Biraz hızlanmaya karar verdim maçları izlemeden oynatıcam ilk sezon ŞLigi olmadan çok sıkıcı gelmeye başladı.