1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Regen Irkının Önüne Geçmek

Nesil
    2005

Default Regen Irkının Önüne Geçmek

Arkadaşlar malum regenler aslında hepimizin peşinden koştuğu cevherlerdir. Ama yıl 2020 ve ben her ülkeden en az 2-3 (Güney Amerika hariç) messi, ronaldo, maldini, zidane vs çıkmasından rahatsız oldum artık. Yani yeni oyun açarken database küçükte tutmak istemiyorum ama şu regenlerede bir dur demeli. Ne yapabilirim bu konuda?

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Yapacak bişey yok.Ayrıca niye rahatsız oldun anlamadım.Sonuçta 10 yıl öncede çok büyük yetenekler vardı şimdi de var.10 yıl önce Ronaldo,Zidane,Henry ve Ronaldinho gibi isimler vardı.Bugünde İniesta,Messi,Cristiano Ronaldo gibi isimler var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Vardı ama bunlardan çok çıkmasından rahatsız olmuş arkadaş sanırım. Yani şimdi bir messi varken 2020'de 5 messi var diyor sanırım

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Valla siz hangi oyunu oynuyorsunuz bilmiyorum ama ben daha Messi kalibresinde bir oyuncuya rastlamadım

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben sirf bu regen olayi yüzünden en fazla 4-5 sezon oynayabiliyorum genelde 3. sezondan sonra kapattigim oluyor kariyeri regen yerine komple alt yapidaki oyuncular oyuna eklense cok daha gercekci olur yada ne bileyim regenleri kapatmak gibi bir secenek felan olsa keske..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Database'den takımların oyuncu çıkarma özelliğini düşürürseniz istediğiniz gibi bir oyun olur düşüncesindeyim. Ama o kadar takımla tek tek uğraşmak gerçekten zor iş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2019 da Fenebahçede 190 pa üstü 4 tane regen vardı sonra sildim oyunu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Valla siz hangi oyunu oynuyorsunuz bilmiyorum ama ben daha Messi kalibresinde bir oyuncuya rastlamadım
    2020'ye geldim Messi'nin altında regene rastlamadım, o derece Bildiğim bi çözüm yolu yok bu işin çünkü bi yerde bu regenler oyunun devamlılığını sağlıyor. Ayrıca onlarla da olmuyor onlarsızda idare edin işte
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bunu biraz kısabilmenin yolu ülkelerin youth rating değerlerini editör ya da FMRTE gibi oyun içi editörleri üzerinde normal değerinin çok altına hatta 1'e getirmek olabilir ama yine de kulüplerin tesis özelliklerine göre iyi regenler çıkabilir.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Bunu biraz kısabilmenin yolu ülkelerin youth rating değerlerini editör ya da FMRTE gibi oyun içi editörleri üzerinde normal değerinin çok altına hatta 1'e getirmek olabilir ama yine de kulüplerin tesis özelliklerine göre iyi regenler çıkabilir.
    Hocam hiç çıkmasın değil, çıksınlarda özel fabrika yapımı gibi çıkmasınlar. Anladığım kadarı ile tek çözüm editörler.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    2020'ye geldim Messi'nin altında regene rastlamadım, o derece Bildiğim bi çözüm yolu yok bu işin çünkü bi yerde bu regenler oyunun devamlılığını sağlıyor. Ayrıca onlarla da olmuyor onlarsızda idare edin işte
    messinin ca sında bir futbolcu demek değildir ki =messi. oyun başındaki oyuncuların profilleri hep daha verimli ca kullanımıyla oluşturulduğu için yüksek ca lı regenler oluşsa bile aslında oyun kalitesi messi gibi olan bir regen öyle çok sık çıkmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

messi gibi çıkıyo da ronaldo gibi çıkaran var mı ben daha bulamadım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    messi gibi çıkıyo da ronaldo gibi çıkaran var mı ben daha bulamadım
    Arjentin'den onun Forvet versiyonu vardı bende

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Ben de tam tersine biran önce regeneler çıksın diye bekliyorum
    Genie kullanmadığım için rakamsal değerleri bilmiyorum ama 4.5 yıldız potansiyelli regenler çok az çıkıyor benim oyunda, rahatsız olmuyorum bu yüzden.
    Zaten gözlemci yollayıp bulana kadar bi süre geçiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Regen çıkma tarihleri vardı biyerde o y ardımcı olabilir sana

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Biliyorum tarihleri marttan itibaren çıkmaya başlıyorlar zaten benim sorunum yok

Mesaj Yetkileri