-
Beşiktaş'ta şok karar
Son dönemde kulübün mali yapısını düzenlemek için bir çok ekonomik tedbiri hayata geçiren Beşiktaş Yönetim Kurulu, bugün aldığı karar ile erkek voleybol takımını kapatma kararı aldı.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, mali sıkıntılar nedeniyle Beşiktaş Erkek Voleybol Şubesi'ni bir yıllığına durdurma kararı aldıklarını belirtti. Çebi ayrıca, bir sonraki sezon bu durumu tekrar değerlendireceklerini ve sponsor bulunması halinde erkek voleybol şubesini yeniden açabileceklerini söyledi.
-
Daha önce de bayan basketbol ve bayan voleybolla birlikte kapatılması gündemdeydi zaten. Bayan voleybola Bahçeşehir Üniversitesi sponsor oldu, demek ki erkek voleybola sponsor bulunamamış. Söyleyecek söz yok.
Last edited by footballer33 : 17.Temmuz.2012 at 00:28
Reason: eksik ve yanlış bilgi
-
YD'nin acısı her geçen gün artıyor.Bu klüp buralara gelmemeliydi.
-
Zaten Erkeklerdeki Voleybolda Hayır Yoktu, İsabet Olmuş Doğru Karar Vermişler. Bu Yönetimin Şuana Kadar ki En Olumlu Tek Hareketidir
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "
A.Çehov"
-
Emeği geçen herkese yazıklar olsun.
-
YD hani sadece futbolun çine etmişti
-
Geçen sene yapılan yatırım 5 milyon TL'ye yakın ama gelen gelir 480bin TL imiş heralde. O yüzden bende doğru bi karar olduğunu düşünüyorum. Bana kalırsa futbol dışında tüm branşlar Beşiktaş kulübünden ayrılıp bağımsız yönetim bağımsız bütçe ile devam etsinlerde neyse
-
Sarfettiğim sözleri burada sarfetsem mavilerin beni alaşağı etmesi 5 dakika sürmez.Hiçbir işe yaramayan futbolculara biraz daha ödeme yapabilmek için tamamına yakını alt yapıdan oluşan voleybol şubesi kapatıldı.Onların hakkını kim ödeyecek şimdi? Gelir gelmiyormuş da,kapatılması isabet olmuş.O paraları bayıldığınız futbol şubesi her yol 500 mn getiriyor değil mi? Yüzyıllardır borç içinde bu kulüp,neden borç içinde,basketbolculara ödenen trilyonlardan(!) mı? Bu takımın taraftarlarının yarısı sadece bağırıp çağıran adamlar.Diğerlerinin çoğunluğu da kulübü düşünmeden destekleyen,transfer olsa da yorum yapsak diyen adamlar.Kimse takımı spor kulübü olarak ele almıyor ki.Aslında suç yönetimde değil.FEDA ayağına sahada kılını kımıldatmayan dolandırıcılara para yetiştirebilmek için diğerleri harcanıyor.Zaten aylarca ödemesi yapılmayan insanların ekmekleri ellerinden alınıyor.Olaya sporseverlikten önce vicdani açıdan bakılmalı.Sonra da genel olarak kulüp düşünülmeli.Ama nerdeee,Kuarejma iki trivela çaksa da izlesek.Diğerlerini de kapatın canım yer kaplıyorlar zaten.
-
Sen benim demek istediğimi anlamamışsın sanırım, açıklayıp uğraşmakta istemiyorum. Düşüncene saygım var.
-
17.Temmuz.2012, 08:51
Ne olursa olsun bence kapatmak en son çare olmalıydı. Haberin içeriğini okumadan yorum yapıyorum ancak oyuncular ne olacak acaba onu merak ettim. Yazık oldu koskoca bir şubenin takımın kapatılması.
-
17.Temmuz.2012, 17:26
Beni en çok sinirlendiren de, ne Beşiktaşlı bir zenginin, iş adamının ne de sponsorların destek çıkması. Bu koskoca kulüp, bu kadar mı sahipsiz? Yönetime de kızamıyorum ki, öncekilerin pisliklerini temizlemekle uğraşıyorlar, sponsor olmayınca kapatmak zorunda kalıyorlar. Yazıklar olsun şu takıma sahip çıkamayan sözde Beşiktaşlılar'a. İçimden çok daha başka şeyler yazmak geliyor; fakat burada yazamam. .............................................. Boşlukları, isteyen istediği gibi doldurabilir!
-
21.Temmuz.2012, 12:22
Beşiktaş'ın küçülme kararını bu ciddiyetle sürdüreceğini tahmin edemezdim. Gerçekten küçülüyor.
Mesaj Yetkileri