1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Galatasaray Tv Hazirliklari SÜrÜyor (galiba temmuzda yayında)

Default Galatasaray Tv Hazirliklari SÜrÜyor (galiba temmuzda yayında)

GALATASARAY TV HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
    Galatasaray TV geliyor. Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Ebru Köksal, televizyon kurma projesinin yeniden gündeme geldiğini ve Galatasaray TV'nin Temmuz ayında yayına girmesinin hedeflendiğini bildirdi.

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin son üç aylık gelişmelerine değinen Köksal, Digitürk ödemelerinin gelirlerinin yüzde 50'sini oluşturan önemli bir kalem olduğunu söyledi.
    Haziran ayı içinde yeni ihale açılacağına işaret eden Ebru Köksal,Digitürk'ün yanı sıra Free TV ve TRT'nin de talip olacağı konusunda bilgi aldıklarını belirtti.

Köksal, bu sene yaz ve kış kamplarından 800 bin dolar gelir elde ettiklerini kaydederek, ''Eski Açık Sarı Desene sinema filmi, istediğimiz seyirci oranına ulaşamadı. Bu ay içinde piyasaya çıkacak olan VCD ve DVD satışlarıyla buradan beklediğimiz gelirin telafi edilmesini öngörüyoruz'' dedi.

2000 yılında UEFA kupasının kamera arkası görüntülerinin çekildiğini, bunun televizyon dizisi veya sinema filmi olarak değerlendirilmesiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Köksal, Galatasaray TV ve radyosunun kurulmasıyla ilgili hazırlıklarında sürdüğünü bildirdi.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ohh be sonunda geliiyoorr..

Yani çok kötü idi diğer rakiplerin olup, bizim olmaması; çok iyi olur..
    -

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

valla böyle bişeye ihtiyacımız var inşallah hayata geçer bu proje...

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

ya abi ne işe yarayacak zaten para yok bide bu işi çıkarcaklar adam gibi transfer yapıp avrupada ülkeyi temsil edeceklerine tv falan yapıyolar ben beşiktaşlıyım ama gs nin iyiliği için sölüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer zarar getirecek bir projeyse hiç yapılmasın daha iyi.Ama Milan Channel gibi kaliteli ve izleyicinin beğendiği bir kanal olursa harika olur.Umarım gerçekleşir.

valla ne fener tv ne bjk tv bir gelir sağladıklarını sanmıyorum bence bu kadar borş varken gereksiz olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paceywitter
    valla ne fener tv ne bjk tv bir gelir sağladıklarını sanmıyorum bence bu kadar borş varken gereksiz olur
    fenerbahce tv bu yıl fb nin gelir listesinin icinde.. reklamlar az para etmez.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hadi bakalım hayırlısı...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fenerin bizden tek + noktasi wardi ama artik o da olmıcak

iyi olur bizimde bir Tv kanalımız olması...

Quote Originally Posted by paceywitter
    Fenerbahçe'nin bir ara TV'den zarar ettiğini duymuştum şu an ne durumda pek bilmiyorum tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Orası,Burası,Şurası...

uzun zamandır bekliyordum açılırsa iyi olur...
    başka kanal izlemem yeter ki GALATASARAY'a katkım olsun...

yaw haciz gelır o tv ye gs hangi parayla aççak o tv yi sorarım size

ya bunlar neden boyle seyler yapıyorlar avrupada basarı ıstıyoruz bız yahu ben fenerlıyım bız yapamıyormusuz ya onlar yapsın tv yı bosferın sız transfer yapın da ulke puanımız artsın avrupada basarıyla

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by Asi ÇocUk_16
    sanane allah allah.eger tvmiz cikarsa hep o kanali izlerim.cünkü orada efsane kadro,uefa kupasi finali,süper kupa,eski maclar yayina sokulacaktir ve ben bunlari dört gözle bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Saraçoğlu//TelsimdeN

fenerbahce tv ilk acıldığında baya bi zarar etmiş fakat bu ilerki aylarda düselmiş ve su anda gayet iyi bi şekilde kaliteli yayın yapıolar gs nin acacağı tv bu kadar tutmaz die düsünüom

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by Asi ÇocUk_16
    en azından avrupa maçlarını her gs li izler kupayı aldıkları maçı diğer unutulmaz avrupa maçlarını

Mesaj Yetkileri