1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Ülkelerin regen çıkarma değeri

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Default Ülkelerin regen çıkarma değeri

Arkadaşlar şuan Southampton ile kariyer yapıyorum.Tüm tesislerim en üst düzeyde ve altyapımdan gerçekten enfes regenler çıkıyor.Ama Galatasaray ile aynı tesislere sahip olmama rağmen ancak 2 tane iyi regen çıkardım onlarda orta seviye futbolcular.Afrika'da Güney Amerika'da ve Avrupa'da tesisleri benimle kıyaslanmayacak kadar kötü olan takımlar dahi altyapılardan harika regenler çıkarırıken ben Galatasaray ile çıkaramıyorum.Acaba oyunun ülkelere verdiği bir regen çıkarma değeri gibi birşey mi var ?Yani tesislerim ne kadar iyi olursa olsun,bu değer kötü olduğu zaman iyi regen çıakramayacak mıyım ?

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

bendede aynı sorun var öküz yüküyle para yatırdık hep sag bek çıkıyo sabrinin etkisinden herhalde 5 yılda iyi diyebilecegim 1-2 regen çıktı

Junior Coaching'ini yükselt.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Hepsi en üst seviyede.junior coaching,youth netwrk ve genç tesisleri en üst seviyedr.

ben de beşiktaştayım 12 sezondur kıyamet gibi striker çıkıyor. 3 tanesi direk 180pa civarıydı. bitanesi az önce 3. altın ayakkabısunı aldı. 1 sezonda ligte 65 gol atacak bi manyak. 150likleri falan saymıyorum bile. trabzonsporun da bursanın as santraforu benden çıkma. ama gelgelelim diğer mevkilerde yaprak kımıldamıyor.

Aynen öyle kardeşim. Bende kendi altyapımdan DMC çıkardım CA 100 ama PA 196 çıkarsa böyle büyük farklı çıkıyor başka mevkiilerde.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Ben size çıkardığınız regenlerin PA'sını mı sordum ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

sürekli çıkarıcak diye bir kaide yok belki ilerleyen zamanlarda feci regenler çıkaracaksın ama şuan kısır geçiyor olabilir. Öyle olsaydı fmde hep regen dolardı . Senin altyapı sisteminin iyi olması sadece yüsek pa lı oyuncu çıkarma değerini artırır. Sürekli çıkarmayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Zafonte View Post
    ben de beşiktaştayım 12 sezondur kıyamet gibi striker çıkıyor. 3 tanesi direk 180pa civarıydı. bitanesi az önce 3. altın ayakkabısunı aldı. 1 sezonda ligte 65 gol atacak bi manyak. 150likleri falan saymıyorum bile. trabzonsporun da bursanın as santraforu benden çıkma. ama gelgelelim diğer mevkilerde yaprak kımıldamıyor.
    beşiktaş buca bu takımlardan iyi regenler çıkıyor
    ben 15.sezondayım yeni yeni iyi regenler çıkarmaya başladım

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Zafonte View Post

galatasaray'da da paso striker çıkıyor. delireceğim, başka mevki yok sanki aga. diğer mevkilerdeki adamlar hep 100 pa 120 pa. her şey en üst seviyede bu arada.

Beyler adam size ne sormuş siz ne diyorsunuz Sizin regenlerinizi merak etmiyor arkadaş sadece ülkelere göre regen seviyesi varmı onu soruyor.
    Ben olduğunu düşünmüyorum böyle bir şeyin, sadece bu aralar çıkmıyordur. Eğer hep 180-190 PA'lı adamlar çıksaydı oyunun boku çıkardı. Ayrıca tesadüfende olsa daha gerçekçi olmuş, Türkiye'den adam gibi genç mi çıkıyor ne zamandır.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Sağol panpa.Adamlara soru soruyoruz adamlar çıkardıkları regenleri anlatıyor.Tee Allahım ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha önceki serilerde hangi tarihlerde hangi ülkelerden çıkan regenlerin zamanları vardı bir foruma göz atarsan geçen senenin konularında mutlaka bulacaksın. Birde not olarak söyleyim evet belli bir kat sayı değeri var

Mesaj Yetkileri