Anket Sonuçlarını Görüntüle: Euro 2012 Sampiyonasinda ceyrek-finale kalan asagidaki 8 takimdan hangisi sampiyon ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • İngiltere

1 2.70%
  • Ukrayna

0 0%
  • Portekiz

3 8.11%
  • İrlanda

1 2.70%
  • Sırbistan

0 0%
  • İtalya

3 8.11%
  • İspanya

6 16.22%
  • Türkiye

23 62.16%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Turkiye A Milli Futbol Takimi | Siz Inandiniz Biz Basardik | Sira Dunya Kupasi'nda

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Default Turkiye A Milli Futbol Takimi | Siz Inandiniz Biz Basardik | Sira Dunya Kupasi'nda

Fazla soze gerek yok.
    Amac tum finallere katilmak, Turkiyeyi dunya siralamasinda en iyi yere cikarmak ve onceki basarilarin uzerinde bir basari elde etmek olacak.
    Tum hedefleri adim adim gerceklestirerek kariyeri mutlu bir sonla bitirmek niyetindeyim.
    Basaramazsak da saglik olsun, futbolda kazanmak da var kaybetmek de.
    Onemli olan mucadeleyi sonuna kadar goturmek ve gurur duyacagimiz bir milli takim yaratmak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Goreve gelmemle birlikte ilk basin toplantisini gerceklestirdik. Basina yansiyan en can alici soru ve karsiligindaki cevabim;

"- Arda Turan suanki kosullarda milli takimin en onemli oyuncusu durumunda. Buna istinaden, milli takimi insa ederken Ardanin yeteneklerini daha kolay ortaya koyabilecegi bir sistem mi dusunuyorsunuz, olusturacaginiz kadro Arda uzerine mi kurulacak?

- Arda son yillarda yetistirdigimiz en yetenekli futbolculardan biri ve onun bu takima cok faydali olacagindan eminim.
    Iyi bir oyun ortaya koyarken de sahada yetenekli futbolculara ihtiyacimiz var, bunlardan biri de Arda ve tum takim birlikte mucadele ederken o da uzerine duseni yapacaktir. Ancak kimsenin garantisi yok, formayi hakeden alacak."

Bu arada 2014 Dunya Kupasi elemeleri grup kuralari da cekildi. Herkesin bildigi gibi grubumuz;

[Grup-4]
    -Hollanda
    -TURKIYE
    -Macaristan
    -Romanya
    -Estonya
    -Andorra

Ilk hazirlik macimiz da 15 gun sonra sahamizda Estonya ile olacak.

Kadro yardimcim Okan Buruk'un tavsiyesi ile su sekilde olusturuldu.

Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 17.Mayıs.2012 at 17:11

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Başarılar
    Tesekkurler.

Ilk macimizda yuzumuz guldu. Mac 0-0 devam ederken henuz 24.dakikada 2 kirmizi kartla 9 kisi kaldigimiz maci Burakin mukemmel performansiyla 3-0 kazandik. Maca ilerde tek forvet Cenk Tosunla baslamistim ancak 9 kisi kalinca daha hizli ve cevik olan Buraki aldim. Burak da tek basina Estonya defansini darmadagin etti. 4-1-2-2-1 ile basladigimiz maci 4-1-2-1 seklinde tamamladik. Macin nerdeyse tamamini 9 kisiyle oynamamiza ragmen sahayi rakibimize dar ettik.

Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 17.Mayıs.2012 at 17:58

Başarılar yapılanmaya git Alman milli takımı gibi olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yaşlı genç diye ayrım yapmadan hakedenin çağrıldığı bir milli takım olsunBaşarılar abi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by GALATAS4R4Y View Post
    Başarılar yapılanmaya git Alman milli takımı gibi olsun
    O biraz aman alabilir, kadroyu busbutun bozamam. Yenileri de yavas yavas adapte edicem takima.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Yaşlı genç diye ayrım yapmadan hakedenin çağrıldığı bir milli takım olsunBaşarılar abi.
    Saol Ahmet. Ilk asamada form durumunu olcemem, o yuzden simdilik bilinen isimlerle devam ediyorum. Playoff maclarina kalirsak o zaman form durumu one cikar tabii

Kazakistan ve Avusturya maclari icin aday kadroyu acikladik. Tolga Cigerci konusunda kizginim, teklifi kabul etmedi. Bunun disinda yeni isimler var. Bekir, Olcan ve Jem Karacan.

Volkan Demirel kadro aciklandiktan sonra sakatlaninca yerine Cenk Gonen ilavesi yapildi.
    Acaba bir forvet daha eklenebilir miydi diye dusunmuyor degilim bu kadro ve onumuzdeki fiksturu gordukten sonra

9. Default

Genç bi forvet alsaydın iyi olurdı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Kesinlikle haklisin. Defanstan bir kisi cikartip forvete Mustafa Pektemek alinabilirdi. Kazakistan gibi zayif bir ekip karsisinda sonradan da olsa oyuna dahil ederdim, neyse bir sonraki takvimde oyle yaparim

Ilk resmi macimizda zayif rakibimiz karsisinda bol gollu bir galibiyet aldik.
    Burak Yilmaz yine yildizlasti ve yonetimimdeki 2.macinda da hattrick yapmayi basardi.
    En cok cekindigim sakatliklar neyseki basima gelmedi ve boylelikle bir sonraki Avusturya macina tam kadro cikabilecegiz.
    Biz Kazakistan onunde 4-0 kazanirken Belcika da deplasmanda Azerbaycani 3-0 ile gecti.
    Almanya maclari iki takimin kaderini belirleyecek. En kotu beraberlik alirsak o mactan buyuk olcude ikincilik cepte olacak.
    Ondan once onumuzdeki Avusturya macini mutlaka almamiz lazim.

Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 18.Mayıs.2012 at 21:15

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Avusturyayi da deplasmanda 10 kisi kaldigimiz macta cok rahat bir skorla gectik.
    Macin yildizi Olcan oldu. Sag bek Ekreme en kotu gunlerinden birini yasatti. 2 gol bir asist. Sol tarafta cok etkiliydik mac boyu.
    Artik geri kalan 2 mactan alacagimiz minimum 4 puan Belcikanin oynayacagi maclara bakmadan ikinciligimizi garantileyecek.
    Kazakistan da Azebaycani yenerek 5. siraya yukseldi.
    En iyi 2. olma sansimiz da artti boylelikle daha once Azerbaycan maglubiyeti oldugunu dusunursek.

Olcan ADIN | 9.4 | 2 Gol / 1 Asist

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Almanya ve Azerbaycan maclari icin dusundugum kadro su sekilde;

Sinan ve Selcuk Sahin sakatliklari yuzunden degistirilmek zorunda kalindi ve yerlerine mac kondusyonu olmadigi icin dusunmedigim Hamit Altintop ve kaleci Cenk Gonen kadroya dahil edildi.

Bunun yaninda Mustafa Pektemeki de kadroya dahil ettim, Azerbaycan macinda oynatmak istiyorum. Ortasahada Selcuk Inan ve Selcuk Sahin sakat, Mehmet Topal da cezali olunca DM pozisyonunda alternatifsiz kaldik.

Almanya karsisinda bize simdilik 1 puan yeterliydi. Azerbaycan macinda favori oldugumuzu dusunursek ikinciligimizi korumak icin bu macta beraberlik almak zorundaydik. Ve maca ciktik.

Almanya da bu macla liderligini garantilemek icin varini yogunu ortaya koydu ve iki taraf da istediklerini alarak sahadan ayrildilar. Kazansaydik liderlik sansimiz da olacakti.
    Almanya bizden daha organizeydi ama hic pes etmedik. Ikinci yari maci daha cok isteyen taraftik. Pozisyonlar da bulduk ancak aralarinda su netti diyebilecegimiz olmadi. Macin hakki beraberlikti.
    Olcanin performansi 2. yarida girip cok az bir zaman almis da olsa cok etkileyiciydi. O girdikten sonra hucumda daha etkili olduk. Defans da yedigimiz goldeki hatalari disinda kusursuz oynadilar.

Simdi bundan sonra en iyi ikincilik pesinde kosacagiz. Ikinciler arasindaki son durum su sekilde;

Olasi 2.ler puan durumu
    1-Ingiltere 8 mac 17 puan
    2-Isvec 7 mac 16 puan
    3-Portekiz 7 mac 16 puan
    4-Danimarka 7 mac 16 puan
    5-Karadag 7 mac 15 puan
    6-Fransa 7 mac 14 puan
    7-TURKIYE 7 mac 14 puan

Isvecin Hollandaya yenilmesini, Danimarka-Portekiz macinin mumkunse beraberlik ile sonuclanmamasini bekleyecegiz. Ve son olarak da Karadagin Isvicre macinda puan kaybetmesini bekleyecegiz. Almanya macini alabilseydik cok daha avantajli bir durumda olabilirmisiz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

En iyi ikincileri tararken Norveci gozden kacirmisim
    Benim mac devam ederken bir yandan da digerlerinin maclarini takip ettim , baktim hepsinin skorlari istedigim gibi. Oyle de bitti, ancak puan durumlarina bakinca dogrudan cikanin biz degil Norvec oldugunu gordum

Danimarka-Portekiz maci cok acayipti. Ilk yari biterken Danimarka 4-3 ondeydi. Mac bittiginde skor Portekiz lehine 5-4. Danimarka ikinci bile olamamis, yazik oldu.

Nuri Sahin | 8.2 | 2 Asist

Macin basinda cok tuhaf bir gol yedik. Serdar ve Volkan carpistilar, eleman bos kaleye topu yuvarladi 0-1. On dakika sonra Olcan sahneye cikti ve kornerden donen topu ceza sahasi disindan mukemmel bir vurusla aglara gonderdi 1-1. One gecmemiz bir hayli zaman aldi. Maci rakip sahada oynuyoruz ama bir turlu top kaleye girmiyordu. Burak yine defans arkasina sarkti her zamanki gibi, karsi karsiya. Bu sefer kacirmadi 2-1. Son 20 dakika Mustafaya da sans vermek istedim o da bu sansi iyi degerlendirip kornerden gelen topu kafayla on direkten filelere gonderdi 3-1.

Grubu Almanyanin arkasindan ikinci sirada tamamladik ve playoff oynamaya hak kazandik. Rakip Iskocya oldu. Eslesmeler soyle;

Sirbistan - Karadag
    Iskocya - TURKIYE
    Isvec - Bosna Hersek
    Hirvatistan - Slovakya

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

İskoçya kolay rakip HAYDİ TÜRKİYE !

15. Default

HAYDİ TÜRKİYE

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Iskocya milli takimini biraz arastirdim, kadrosu bizden asagi degil. Genelde Ingiltere Premier Ligden oyuncular. 4-4-2 baklava dizilisinde oynuyorlar. Son Ispanya macinda da bu sekilde cikmislar ve 2-0 yenilmisler deplasmanda.

Ben de playofflar icin kadromu kurdum. Serkan Balci ve Sezer Ozturk lig maclarindaki goz dolduran performanslariyla secilmeyi hakkettiler. Arda Turan sakat oldugu icin o bolgede Sezeri dusundum.

Kadroyu sectikten hemen sonra yaprak dokumu basladi. Once Sezer sonra da Emre ve Nuri sakatlik gecirdiler. Ortasahadan 3 kisi eksildi biranda ve yerlerine Mehmet Topuz, Ceyhun ve Ozan Ipek cagrildi.

Sakatliklar cok bas agritti bu sefer, hic boylesini yasamadim daha once. Bir anda butun ortasahami kaybettim. Hem de onemli isimler. Arda, Nuri, Emre, Sezer ... Elimizdeki kadroyla bu playoffu gecebilecek gucteyiz hala.

Playoff maclari yakinda...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ilk mac seyir olarak pek zevkli degildi. Aslinda istedigimiz gibi oldu ve yenilmedik. Gol atabilseydik cok daha avantajli olacaktik. Sakatliklar yuzunden sonradan kadroya aldigim Mehmet Topuz da bu macta yedekten girip sakatlandi. Ortasaha revire dondu resmen.
    Defans hatti yine kusursuz oynadilar, zaten macin yildizi stoperlerimden cikti. Serkan Balci da cok iyi bir mac cikardi. Rakibe net pozisyon vermedik ama kendi oyunumuzu da pek ortaya koyamadik. Golleri ikinci maca sakladik

Playoff 1.Mac

Omer Toprak | 7.7

Ikinci mac oncesi sakatlanan Mehmet Topuzun yerine Hamiti kadroya dahil ettim. Gecen mac sakatlik geciren Omer Toprak yerine de Bekir'i. Ilk basta dusundugum kadrodan tamamen farkli bir 23 kisiye dondu kadro. Bugune kadar sakatlanip cikanlar Emre, Nuri, Sezer, Mehmet Topuz, Omer Toprak. Hepsi de ilk 11 icin dusunduklerimdi.

Ikinci maca sok 2 golle basladik. Biranda 2-0 geriye dustuk. Turun gittigini dusunuyordum, cunku turu gecmek icin gol yemeden 3 gol atmamiz lazimdi. Dk14 te Burak nefis bir ara topla Semihe golu attirinca bu is bitmedi sinyalini verdiler. Olcan bu macta da sahne aldi ve sol caprazdan nefis bir vurusla skoru esitledi. Son soz Burakin oldu, ilk yari bitmeden hemen once maci 3-2ye getirdi ve saha ici senlik alanina dondu. 45 dakika icinde butun duygulari yasadim. Ikinci devrede oyun kontrolumuzde gecti. Bir defa eksik yakalandik ve karsikarsiya pozisyonda golu bulamadilar. Mac boyunca da zaten bu kacirdiklari ve macin basinda bulduklari 2 gol disinda kaleyi goremediler. Bu macin ardindan elenseydik yazik olurdu zaten. 2 kere geldiler 2 gol attilar durumunu yasadik.

Playoff 2.Mac

Burak Yilmaz | 8.5 | 1 Gol / 1 Asist

Bu arada diger maclar da oynandi. Euro 2012 ye son katilan 4 takim belli oldu.

Onumuzdeki takvimde subat ayinda Slovakya, haziranda da Norvec ile hazirlik maclari ayarlandi. Bu maclarda daha cok oyuncu deneme sansim olacak. En iyi kadroyla sampiyonaya gitmek istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Berbat bir kura oldu. Ilk 2 torbadan Almanya ve Ispanya bizim grupta. Tek teselli 3.torbadan Yunanistanin gelmesi oldu. Ilk torbadan ev sahibi takimlardan biri geleydi lokum gibi grup olacagdi. :]
    Bu gruptan cikabilirsek buyuk is basarmis oluruz. Minimum 4 puan hedef, cikmamiz icin 4 ya da 5 puan yeterli olabilir belki. Acikcasi cok umitli degilim, sezon sonu oyuncularin form durumu yerimizi belirleyecek.

EURO 2012 Gruplar

çok zor kura çekmişiz be abi. almanya-ispanyadan en az 1 puan alıp yunanları yenmek lazım ama o durumda bile çıkmak zor

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Tebrikler fakat ben çıkacağını düşünmüyorum. Grupta 3. olursun.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Tebrikler fakat ben çıkacağını düşünmüyorum. Grupta 3. olursun.
    3.çıkamıyor ve üstüne çok zor grup çekmiş zaten 2. çıkması bile mucize

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Anket yenilendi. Euro 2012 finallerinde gruptaki sansimizi degerlendirebilirsiniz :]

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Türkiye zor maçları sever diyorum 2. oluruz

1.Olarak çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Slovakya ile yapilacak hazirlik maci aday kadrosu;

Ligdeki basarili grafikleri dolayisiyla Ceyhun Gulselam ve Volkan Sen kadroya cagrildi. Emre, Mehmet Ekici, Gokhan Gonul gibi bazi oyuncular sakatliklarindan oturu kadroya giremediler.

23 kisilik kadro bu tip hazirlik maclari icin yetersiz kaliyor, 25-26 gibi bir rakam daha uygun olur gibi aslinda. Deneme amacli dusundugum bazi isimleri disarda birakiyorum mecburen. Belki sampiyona oncesi hazirlik doneminde bu rakam daha fazladir, umarim oyledir.

Maca gelirsek, ilk yari pek pozisyon olmadi. Etkili olamadik, son dakkalarda kendini unutturan Burak Yilmaz bombos kaldi ve ilk golumuzu atti. 2.yari kendine daha cok guvenen bir takim vardi sahada, cok daha etkiliydik. Arzulu oyunumuzu kollektif bir golle susledik. Burak gollerine devam etti. Sonrasinda oyuncu degisikliklerine gittim, biraz bocaladiktan sonra cok guzel bir kontra atakta Mevlut sahane bir golle skoru 3-0 a tasidi.

Burak Yilmaz | 8.7 | 2 Gol

Jem Karacan maestro gibiydi ortasahada, cok begendim bu mac. Nuri mac kondusyonu zayif oldugu icin zorlaniyor gibi, devre arasi kiralik falan gitseydi cok iyi olurdu. Realde pek sans bulamiyor. Mayistaki hazirlik kampinda form tutar umarim.

Onur mukemmel oynadi, 2 net pozisyonda kaleyi korudu, muthis kurtarislar yapti. Bundan sonra kaleyi ona vericez gibi gorunuyor.

Rahat bir galibiyet olmuş,Burak'ın 2 gol atmasıda cabası.

zor bir kura başarılar inş. çıkarsın

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    3.çıkamıyor ve üstüne çok zor grup çekmiş zaten 2. çıkması bile mucize
    Zaten çıkamaz dedim...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Euro2012 sampiyonasi oncesi son hazirlik maclarimizin programi belli oldu;

23 Mayis - Wojska Polskiego Stadyumu
    Polonya - TURKIYE

26 Mayis - Aviva Stadyumu
    Irlanda Cum. - TURKIYE

29 Mayis - Sukru Saracoglu Stadyumu
    TURKIYE - Portekiz

02 Haziran - Ulleval Stadyumu
    Norvec - TURKIYE

Rakiplerimizin tamami sampiyonaya katilan ulkeler. Cok ciddi bir hazirlik donemi bizi bekliyor. Mumkun oldugunca rotasyon yaparak herkesi hazir hale getirmek istiyorum. Umarim bir sakatlik olmaz ama hepsi de birbirinin yerini doldurabilcek kapasitede oyuncular. Sakatlik olsa da pek canimizi sikmaz.

30 kisilik kadroyu da olusturdum. Yeni isimler var, durumlarini begenirsem kadroda kalirlar. Ozellikle ortasahada cok kalabalik bir secme oldu. Rustuye de son defa bir sampiyonada oynama firsati verdim, belki oynatabilirim :]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Milli takım savaşa hazır. Ülke zaten tetikte bekliyor. Vurduğumuz gol olsun.
    TariboWest

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri