1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: Halil Mutlu'dan adaylık sinyali!

Default Halil Mutlu'dan adaylık sinyali!

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli halterci Halil Mutlu, Londra Olimpiyatları'nda halterde alınan başarısız neticelerden federasyonu sorumlu tutarak, olimpiyatların ardından federasyon başkanlığına aday olabileceğini açıkladı.

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli halterci Halil Mutlu, Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'nin en büyük madalya umutlarından halterde büyük hayal kırıklığı yaşandığını belirterek, çok üzgün olduğunu ve bu konu hakkında söyleyecek söz bulamadığını söyledi.
    Halter'de Türkiye'nin bu noktada olmaması gerektiğini ifade eden Mutlu, ''Halterin bu noktada olmaması gerekiyordu. Ancak bunu başaranları da ayrıca tebrik etmek lazım. Başarısızlığın sorumlusu federasyonun yöneticileridir. Sporcular bu yarışların en masum olanı. Ortada bir yanlış var o yanlışı da bizi yönetenler, federasyondakiler bilir. Herhalde en doğru cevabı da onlar verir'' dedi.
    Mutlu, daha önce kendisine ''Federasyon başkanlığını düşünüyor musun?'' yönünde soru yöneltenlere, ''Sporun gerçek sahipleri ne zaman göreve gelirse ben de o zaman hizmet etmek isterim'' yanıtını verdiğini hatırlatarak, artık sporu gerçek sahiplerinin yönetmesi gerektiğini düşündüğünü bildirdi.

''BU CAMİA HİÇ BİR ZAMAN SAHİPSİZ KALMAZ''
    ''2004'den beri 'ben bu sporu en üst noktada yaptım, er veya geç bu sporun en üst noktasında da hizmet vereceğim' diye söylüyorum. En büyük hedeflerimden birisi budur'' diyen Mutlu, ''Olimpiyatlar devam ediyor. Bizim branşımız 'sıfır' çekmiş olabilir ama diğer branşlardan halen beklentilerimiz var. Adaylığımla ilgili zamanı gelince açıklamada bulunacağım ama önce olimpiyatların bitmesini bekliyorum. Ondan sonra bizim de kendimize göre düşüncelerimiz var. Bu camia hiç bir zaman sahipsiz kalmaz. Biz her zaman Türk halteri için var olmaya ve yönetmeye hazırız. Bunun mücadelesi içindeyiz zaten. Sadece bugüne mahsus değil ben 2008'de de bu mücadelenin içinde vardım. Bugün de olacağım, yarın da olacağım. Ben var olduğum sürece her zaman bu mücadelenin içinde olacağım. Bu işler düşünmekle olmaz. Karar verirsiniz, ortaya çıkarsınız. Haltere hizmet etmekten gurur ve onur duyarım. Çünkü ben her şeyimi halter sayesinde kazandım.'' dedi.

devamı: http://www.ntvspor.net/haber/diger-sporlar/69922/halil-mutludan-adaylik-sinyali

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Güzel konuşmuş. Destekçisiyiz reisin.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri