Arkadaşlar bu yıl ki son kariyerim olacak...
Amblemimiz
Başkanımız
Öbür kariyerlerim 2 gün bile sürmedi ama bu uzun soluklu olucak...
NOT:Yaz transfer güncellemesi vardır
Kuralları okudum kabul ediyorum
Arkadaşlar bu yıl ki son kariyerim olacak...
Amblemimiz
Başkanımız
Öbür kariyerlerim 2 gün bile sürmedi ama bu uzun soluklu olucak...
NOT:Yaz transfer güncellemesi vardır
Kuralları okudum kabul ediyorum
kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Burak'ın bitirciliği 17 olan yama mı o eğer oysa ilk sezon Şampiyonlar ligini kaldırmıştım o yama ile oyuncu özellikleri ile oynanmış![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bir Fenerli olarak başarılar dilerim.Ne de olsa "Ezeli rekabet , ebedi dostluk."![]()
Başarılar.
TariboWest
Teşekkürler ss ler birazdan gelecek...
Bu arada her yeni transferi ekleyeceğim add manager olarak ve ilk sezon kendim transfer yapmayacağım
İlk hazırlık maçı real madrid ileydi ss ler 15 dk sonra
Maç başlamdan önceki kadrolar...
Maç sonucu ve istatistikler
Oyuncu istatistikleri
Aslında istatisler bazı şeyleri anlatıyor ama ben yinede kısa bir özet geçeyim Real maça çok hızlı başladı ilk 15 dk de %70 topla oynama oranına sahip idiler sonra 12. dakikada burak sakatlandı onun yerine umut girdi ve takım biraz olsun toparlanmaya başladı.Önce Amrabat'ın pasında Engin karşı karşıya topu kaleciye nişanladı ardından Semih kornerden gelen topa çok iyi vurdu ama top az farkla dışarıya gitti.Ardından Real ipleri yeniden eline aldı.Angel Di Maria 45+2 de durumu 1-0 yaptı.İkinci yarıda Amrabat kırılma noktasında karşı karşıya kaçırdı ve Real maçı götürdü...
Maçın Adamı: Di Maria
Last edited by lionelforlan : 21.Temmuz.2012 at 20:21
Burak yılmaz 3 hafta sakatlanmıştır...
SSler birazdan geliyor ama hiç takipçi yok herhalde
İşte ssler
Katıldığımız Java Cup ta ilk maçımızda Sallzburg a penaltılarla yenilmemiz kötü oldu 3. maçında rakibimiz Juventus a elenen İnter...
Maçtan ssler
Oyuncu istatistikleri
Karşılaşmada sakatlanan iki oyuncumuzdan Engin 3 gün Yekta ise 2 ay sakatlanmıştır...
Takımımız İnter karşısında zaman azman rahat zaman zaman ise zor bir oyun göstermesine rağmen İnter in oyuncularının tecrübeciz olması sebebiyle bu maçı kazandık ...
SS'ler
Oyuncu istatistikleri
Bu maçta gayet önde basan ve kazandığı toplarla etkili olan bir takımımız vardı..
biraz sizde yorum yapın yahu tek başıma kariyer sunuyorum.
Arkadaşlar lütfen yorum da yapalım...
Kariyerinde başarılar dilerim biraz geç olsa da..Bu yaz sıcağında evde oturan pek olmuyor herkes tatilde yorum olmaması çok normal , insanın şevki kırılıyor ama böyle..Kariyer açmamak en iyi![]()
Başarılar dilerim ama o kondisyon durumu nedir öyle?
Mesajları ortalarsan, Sakatlık,Ceza gibi şeyleri güzel bir amblem yada oyuncunun düzgün bir resmi ile koyarsan görsellik olarak dikkat çekecektir.
Yazıyı da karışık yazmazsan biraz derli toplıu yazarsan çok güze olur kariyerin.
Başarılar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Başarılar futbolcuları o kondisyonda oynatma sakatlanırlar
Herkese teşekkür ederim ssler akşam gelecek...
Arkadaşlar kariyere ara verdiğim için özür dilerim ama artık çok daha hızlı ilerleyeceğiz...
Şampiyonlar ligi grubum...
Grupta 2. lik için bir çekişme olacak Real 1. gibi gözüküyor fakat hedefimiz sürpriz yapıp 1. olarak gruptan çıkmak.
Grup güzelmiş.Ben çıkabileceğimize inanıyorum![]()
Maça girerken hata veriyor ve oyundan çıkıyor o yüzden ligin 4. maçını oynayamadım yardım edi