1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Fulham F.C. | İngiliz Devrimi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Default Fulham F.C. | İngiliz Devrimi

TARİHÇEMİZ

Fulham FC 1879'da kurulan İngiliz futbol kulübüdür. Premier Lig'de mücadele eden ve maçlarını 25.678 kişilik Craven Cottage'ta oynayan Fulham, siyah-beyaz renklere sahiptir.
    Fulham, Premier Lig 2008-2009 sezonunu 7.sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez avrupa kupalarına katılmaya hak kazandı. 2009-10 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmiştir. İlk avrupa kupası macerasında Roma, Basel ve CSKA Sofya'nın bulunduğu E grubunu Roma'nın ardından 2. sırada bitirmiştir. Daha sonra sırasıyla Shakhtar Donetsk, Juventus, Wolfsburg ve Hamburg gibi önemli takımları eleyerek finale kadar yükselmiştir. Finalde ise Atlético Madrid'e normal süresi 1-1 biten maçta, uzatmalarda 2-1 yenilerek kupayı kazanamamıştır.
    İlk avrupa kupası macerası olmasına rağmen, ilk sezonunu oynanan UEFA Avrupa Ligi'nde ilk final oynayan 2 takımdan biri olarak tarihe geçmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim ..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Cok sevdigim bir takim Fulham finans kotu basliyor oyunda diye hatirliyorum borclari fazla bir kulup ama 1-2 sene icinde asarsin diye dusunuyorum basarilar..

Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar takipçinim

Başarılar Bryan Ruiz ve Dempsey önderliğinde umarım iyi sonuçlar alırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Fulham benim için çok özel bir klüp gerçektenNacizane birkaç tavsiyem olacak

Öncelikle kadronun çok iyi olduğunu belirteyim.Öyleki Uefa şampiyonluğunu hedef olarak koyabilirsin ilk sezon.Ancak aşağı yukarı 10 Mn € bütçe gelecektir.O bütçeyi güzel değerlendirip 11 oynatabileceğin 2 adam al bence.Dempsey,Ruiz,Zamora,Moussa Dembele gibi yıldızları iyi değerlendir.Dempsey ve Ruiz'i kadromda o kadar yıldız olmasına rağmen 4 sene oynatmıştım meselaTakviyeler için önceliğin kaleci olsun.Sonra MC veya DMC kullanacaksan oraya bir takviye düşünebilirsin.Ayrıca yönetim bana mı öyle geldi bilemiyorum ancak 2.ve 3.sezonlarda toplam 100 Mn €'yu geçkin bütçe aldığımı biliyorum.Aman diyim böyle bütçe gelirse hemen oyunculara saldırma yoksa ben gibi bir sezonun çöp olur.Yıldız oyuncular almaya bak

Son olarak başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu olur

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim ..
    Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Cok sevdigim bir takim Fulham finans kotu basliyor oyunda diye hatirliyorum borclari fazla bir kulup ama 1-2 sene icinde asarsin diye dusunuyorum basarilar..
    Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar takipçinim
    Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Başarılar Bryan Ruiz ve Dempsey önderliğinde umarım iyi sonuçlar alırsın.

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Başarılar.

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Fulham benim için çok özel bir klüp gerçektenNacizane birkaç tavsiyem olacak

Öncelikle kadronun çok iyi olduğunu belirteyim.Öyleki Uefa şampiyonluğunu hedef olarak koyabilirsin ilk sezon.Ancak aşağı yukarı 10 Mn € bütçe gelecektir.O bütçeyi güzel değerlendirip 11 oynatabileceğin 2 adam al bence.Dempsey,Ruiz,Zamora,Moussa Dembele gibi yıldızları iyi değerlendir.Dempsey ve Ruiz'i kadromda o kadar yıldız olmasına rağmen 4 sene oynatmıştım meselaTakviyeler için önceliğin kaleci olsun.Sonra MC veya DMC kullanacaksan oraya bir takviye düşünebilirsin.Ayrıca yönetim bana mı öyle geldi bilemiyorum ancak 2.ve 3.sezonlarda toplam 100 Mn €'yu geçkin bütçe aldığımı biliyorum.Aman diyim böyle bütçe gelirse hemen oyunculara saldırma yoksa ben gibi bir sezonun çöp olur.Yıldız oyuncular almaya bak

Son olarak başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu olur

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Farklı bir kariyer olcak. Hadi bakalım hayırlısı

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Fulham Martin Jol' den boşalan Teknik adamlık görevine eski Türk Futbolcu Barış Yıldırım'ı getirdi.

Taktiğimiz ve Kadromuz

Bir sonra ki mesajda ;

- Transferler
    - Hazırlık maçları
    Last edited by dAleksic : 29.Temmuz.2012 at 12:47

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Transfer dönemi oldukça durgun geçti. Bütçemizin kısıtlı olmasıyla birlikte serbest piyasadaki yetenekli isimleri kadromuza kattık.

Oldukça yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Takım çok gol yiyor. Aksine çok da gol atıyor. Bakalım bunlar lige nasıl yansıyacak ?
    İstikrarsız görüntümüz açıkçası gözümü korkutmuyor değil..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İlk sezonu Avrupa'ya gidecek bir konumda bitirmek başarı olacaktır başarılar dilerim
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar...

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Kadron gayet kaliteli.Bu sezon Avrupa'ya rahatlıkla gidebiliriz bence

Gidişat orta şekerli bi kaç tavsiye vermek isterim.Fulham benim için özel bir kulüp benimde kariyerim vardı.

Öncelikle Ruiz'i forvette harcamamalısın.Sol kanatta sana hem gol hem asist olarak harika verim verecektir.Forvette ise Zamora'ya güvenebilirsen onu oynat ben de Dembele iyi oynamıştı ama yine de güvenemedim ve forvete transfer yapmıştım.Sağ açıkta Duff ne kadar verim verir fikrim yok açıkçası ben de orada Dempsey oynuyordu ve harika da goller atıyordu.Dempsey'i oyun kurucu olarak harcamamalısın.Orada pek verim alacağını sanmıyorum, çünkü özelliklerinde kaleyi gördüğünde şut çeker tarzı birşey vardı.Sen ne dersen de kaleyi gördüğünde vuracaktır ve pas atması gereken pozisyonları harcayacaktır.Beni deli ediyordu çok vurarak ama harika da golleri yok değildi.

Bunların dışında Sidwell devre arasına kadar işini görebilir oraya daha iyisini bulabilirsin.Bir de Hughes defans işini kaldıramaz diye düşünüyorum Hangeland'ın eksik yönlerini kapatacak bi defans şart.Ben Mangane'yi almıştım harika ikili olmuşlardı.

Önerilerim umarım sana yardımcı olmuştur.Biten kariyerler de benim de kariyerim vardı ona bakarak ta biraz bilgi sahibi olabilirsin

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    İlk sezonu Avrupa'ya gidecek bir konumda bitirmek başarı olacaktır başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    başarılar...
    Kadron gayet kaliteli.Bu sezon Avrupa'ya rahatlıkla gidebiliriz bence
    Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Gidişat orta şekerli bi kaç tavsiye vermek isterim.Fulham benim için özel bir kulüp benimde kariyerim vardı.

Öncelikle Ruiz'i forvette harcamamalısın.Sol kanatta sana hem gol hem asist olarak harika verim verecektir.Forvette ise Zamora'ya güvenebilirsen onu oynat ben de Dembele iyi oynamıştı ama yine de güvenemedim ve forvete transfer yapmıştım.Sağ açıkta Duff ne kadar verim verir fikrim yok açıkçası ben de orada Dempsey oynuyordu ve harika da goller atıyordu.Dempsey'i oyun kurucu olarak harcamamalısın.Orada pek verim alacağını sanmıyorum, çünkü özelliklerinde kaleyi gördüğünde şut çeker tarzı birşey vardı.Sen ne dersen de kaleyi gördüğünde vuracaktır ve pas atması gereken pozisyonları harcayacaktır.Beni deli ediyordu çok vurarak ama harika da golleri yok değildi.

Bunların dışında Sidwell devre arasına kadar işini görebilir oraya daha iyisini bulabilirsin.Bir de Hughes defans işini kaldıramaz diye düşünüyorum Hangeland'ın eksik yönlerini kapatacak bi defans şart.Ben Mangane'yi almıştım harika ikili olmuşlardı.

Önerilerim umarım sana yardımcı olmuştur.Biten kariyerler de benim de kariyerim vardı ona bakarak ta biraz bilgi sahibi olabilirsin
    Teşekkür ediyorum. Ayrıca berkay sana da tavsiyelerin için ekstradan teşekkür ediyorum. Umarım iyi yerlere gelicez

BARCLAYS PREMIER LEAGUE 1. HAFTA

Ligin ilk maçları her zaman süprizlere açıktır. Fakat biz buna izin vermedik. Baskılı oynumuzla ve güzel de bir golle deplasmandan 3 puanla dönüyoruz.

BARCLAYS PREMIER LEAGUE 2. HAFTA

Tabiri caizse adamı kanser eden bir maçtı. Kaçırdıklarımızı atsaydık farklı bir skor elde edebilirdik. Son vuruşlardaki beceriksizlğimiz pahalıya patladı. Crouch'u durduramadık bir türlü..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

ENGLISH LEAGUE CUP

BARCLAYS PREMIER LEAGUE 3-4-5. HAFTALAR

ENGLISH LEAGUE CUP

BARCLAYS PREMIER LEAGUE 6-7-8. HAFTALAR

ENGLISH LEAGUE CUP

BARCLAYS PREMIER LEAGUE 9. HAFTA

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Manu'yu ezmişizz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Manu'yu ezmişizz
    Ligde Man.City ile çekişiyolar. Sanırım ondan dolayı genç ağırlıklı bi kadroyla oynadılar.Tabi bizim de işimize geldi

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Son maçlarda gözle görülen bir yükseliş söz konusu.Umarım böyle devam eder

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Son maçlarda gözle görülen bir yükseliş söz konusu.Umarım böyle devam eder
    Aslında defansa yaptığımız takviye sayesinde hücum oyununa ağırlık verme imkanımız doğdu. Guillermo Burdisso gerçekten harika bi yetenek .

Hedef sezonu ilk 5 de bitirmek

Mesaj Yetkileri