Gidişat orta şekerli bi kaç tavsiye vermek isterim.Fulham benim için özel bir kulüp benimde kariyerim vardı.
Öncelikle Ruiz'i forvette harcamamalısın.Sol kanatta sana hem gol hem asist olarak harika verim verecektir.Forvette ise Zamora'ya güvenebilirsen onu oynat ben de Dembele iyi oynamıştı ama yine de güvenemedim ve forvete transfer yapmıştım.Sağ açıkta Duff ne kadar verim verir fikrim yok açıkçası ben de orada Dempsey oynuyordu ve harika da goller atıyordu.Dempsey'i oyun kurucu olarak harcamamalısın.Orada pek verim alacağını sanmıyorum, çünkü özelliklerinde kaleyi gördüğünde şut çeker tarzı birşey vardı.Sen ne dersen de kaleyi gördüğünde vuracaktır ve pas atması gereken pozisyonları harcayacaktır.Beni deli ediyordu çok vurarak ama harika da golleri yok değildi.
Bunların dışında Sidwell devre arasına kadar işini görebilir oraya daha iyisini bulabilirsin.Bir de Hughes defans işini kaldıramaz diye düşünüyorum Hangeland'ın eksik yönlerini kapatacak bi defans şart.Ben Mangane'yi almıştım harika ikili olmuşlardı.
Önerilerim umarım sana yardımcı olmuştur.Biten kariyerler de benim de kariyerim vardı ona bakarak ta biraz bilgi sahibi olabilirsin