1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Handheld oynayan var mı?

Default Handheld oynayan var mı?

Handheld oynayan varsa fikirleri neler fm 13 ü almayı düşünüyorum da.

Question

handheld nedir bilmiyorum kusura bakmayın

O çeşit portatif cihazlarda fm oynanmaz bana göre. Ha hiç oynadın mı desen oynamadım ama bana 17inch ekran bile küçük geliyor bazen Handheld hiç olmaz bence.

Quote Originally Posted by cbdy View Post
    handheld nedir bilmiyorum kusura bakmayın
    Avuca sığabilen, elle tutularak kullanılabilen cihazlar PSP gibi.

2012 yi okula giderken minibüste oynamak için indirmiştim ama pek sarmadı. yarım sezon falan bitirdim sanırım sora sıkıldım.

2 boyutlu maç izleme özelliği tam bi felaket yalnız sadece atağın son 2-3 saniyesini gösterio genelde yani pozisyon açılıo, bi bakıosn adam kaleci ile karşıkarşıya kalmş şutunu çekio sora gol olur yada olmaz gidio görüntü aynı şekilde ceza alanı dşndan şutlarda oluo gene böyle o top oraya nası geldi falan hiç bilemiosn..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Çok az oyuncu var, ayrıntı yok, maçları doğru dürüst göstermiyor. Eğer 2013'te adam akıllı geliştirirseler oynanabilir. Ekranın küçük olması çok sorun değil, sorun oyunun sığ olması. Bence PC versiyonu varken Handheld'i fazla geliştirmezler.

Aynen oyun pek sarmıyor en fazla 2 maç üst üste yapıp kapatıyorum daha fazlası içimden gelmiyor. ayrıca çokta şarj yiyor

Cevaplar için teşekkür ederim

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Aynen oyun pek sarmıyor en fazla 2 maç üst üste yapıp kapatıyorum daha fazlası içimden gelmiyor. ayrıca çokta şarj yiyor
    Bende şarj yemiyor, okula giderken en az 1 saat oynadığım halde. Android olanını GetJar'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri