daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İlk maç gördük ki büyütülecek tek noktaları yok.Maç bizimdir
Tecrübe ve Eksişehir'in ağır stoperleri ibreyi Marsilya dan yana çeviriyor.Tribün ciddiye alıp asılırsa maça hele ki çok zor işleri.
İlk maçta gördük ki elenmeyecek bir rakip değil. Biraz dikkatli oynarsak neden olmasın? Ersun Yanal'a da güveniyorum, inşallah eleriz.
Yemeden 1 tane atarsak gerisi kolay
Marsilya üç atar temsilcimizin de Avrupa macerası sona erir. Tabi yanılmayı çok isterim.
Zor ama neden olmasın ?
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
İlk maç Eskişehir gayet iyiydi yine aynı performansı gösterirlerse gol bulabilirler önemli olan gol yememek...
1-0 olsun bizim olsun.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sporting Lizbon - Gençlerbirliği gibi olur umarım![]()
Gönlümden 2-2 skoru çok geçiyor 1 haftadır, umarım gönlümden geçen gerçekleşir![]()
Eskişehir savunma hattını düzeltirse ve ileride daha düzenli, bilinçli futbol oynarsa turu geçmeleri sürpriz olmaz bence. Rakip güçlü,evet ama neden olmasın ?
Football is simple,but Football Manager is not
Marsilya erken bulacağı bir golle rahat götürür maçı diye düşünüyorum.
Steam ID: fotosuki
eskisehir ilk maçin 2.ci yarisindaki gibi oynarsa "belki" marsilyayi elerler basarilar temsilcimize.
Eskişehir ilk maçta taraftarının da gazıyla cesur oynadı ve en azından beraberliği kopardı. Fransa'da şansları yok. Ayakları titreyecek, baskıyı kaldıramayacak isimler var çünkü. Marsilya turu geçer ve Eskişehir veda eder Avrupa'ya.
Evet zor rakip ama neden olmasın. Umutsuz olmamak lazım. Şanslar eşit. Dikkatli savunma ve gol yemeden birşeyler olabilir.
Saldır Es Es.
Ben yine beraberlik bekliyorum.1-1 olupta uzatmalara gidebilir.
Es esin borusu malesef Türkiyede öter Fransada bambaşka bir mücadele olur fark bekliyorum umarım yanılırım ve temsilcimiz turu geçer.Oyu yanlış vermişim Marsilya farklı kazanır.
Tahminimce Ersun Yanal'ın taktiği ilk maçtaki gibi ilk yarı da oyunu tutup 2.yarıda baskı kurup gol aramak olucak ilk maçta başarılı olsalarda şanssız bir bireysel hatadan gol yediler bu sefer şansları yanlarında olur umarım.
Başarılar Eskişehire inşallah turu geçen taraf olurlar.
Marsilya,bildiğimiz marsillya değil. Gol atabiliyoruz. Gol Atabilirsek sıkıntı yok. Deplasman golüyle çıkarız üst tura.
Ülkemiz açısından pek çok farklı açıdan son derece önemli ve değerli olan, 'Türk takımlarının Avrupa'da temsili' noktasında, Bursaspor ve Eskişehirspor'a, bu akşamki mücadelelerinde ayrı ayrı başarılar diliyoruz.
Eskişehirspor'un Marsilya deplasmanında, Bursaspor'un ise konuk ekip Kuopio karşısında turu getirecek skorlara imza atacağına inanıyor, yollarının açık olmasını diliyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Servet Marsilyada!!! zamanında gidememişti ama şimdi Eskişehirle gitti![]()
Bursa ve Eskişehir maçlarını hangi kanallar veriyor?
Marsilya'nın Sahası Bakımda Falan mı ?
Maç Veledromda Oynanmayacakmış, 17.000 Kapasiteli Parsemain Stadında Oynanacakmış
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Maçı TRT Türk kanalı yayınlayacak.
Insallah Es Es guldurur yuzumuzu. Marsilya eski Marsilya degil bence..
1-0 mağlup es-es
Yenilen gol çok saçmaydı. Artık çok zor E Es'in şansı ama umarım geçeriz.
Batuhan oynamıyorsa umutları kesebiliriz.Maçı izlemeden maç hakkında yorum yapmayacağım fakat Batuhan ilerdeki en bitirici oyuncuyken Ersun Yanal'ın acemiliği Es-Es'in belkide avrupa macerasını bitiriyor.