ediz bahtiyaroğlu vefat emiş ALLAH (c.c) rahmet eylesin.
ediz bahtiyaroğlu vefat emiş ALLAH (c.c) rahmet eylesin.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Allah rahmet eylesin bi aralar çok potansiyelli bi stoperdi Anadolu takımlarında bi türlü beklenen çıkışı gerçekleştirememişti bende twitterda gördüm vefat ettiği haberini az önce şok oldum resmen
Uzuldum gercekten, Allah rahmet eylesin.
resmen şoktayım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun![]()
![]()
26 yaşında gencecik bir adam.Yazık gerçekten çok yazık.Diyecek birşey bulamıyorum.Allah rahmet eylesin.
Hiç bir haber sitesinde yok gibi. Aratınca sadece forum tarzı ortamlarda dolaşan bir haber sanki. Umarım sadece bir söylentiden ibarettir, umarım doğru değildir.
maalesef doğru gibi, baktım yarım saatlik bir haber sanırım o yüzden. Vatan gazetesinin sitesi girmiş haberi.
http://haber.gazetevatan.com/Haber/4...m#.UEaSLMGTvz0
Kalp krizi geçirmiş.
Gencecik yaşta nasıl üzüldüm gece gece anlatamam..
Allah rahmet eylesin yakınlarına büyük sabır versin..
https://twitter.com/fanatikcomtr/sta...27802851897344
Daha bir iki saat önce facebookta Necati ye laf atmış şakayla karışık formamda gözün mü var abi diye
gerçekten çok üzücü, insanın boğazına oturuyor kelimeler..
https://www.facebook.com/ediz.bahtiy...33536183363717
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Çok acı gerçekten, çokkkk...
Gece gece çok üzüldüm çok gençti önü parlaktı. Allah rahmet eylesin.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Allah rahmet eylesin.
Ölmeden önce Facebookta Necati Ateş hakkında şaka felan yapmış. Mutluymuş yani. Ne oldu da kalp krizi geçirdi acaba. Üstelik yaşı da genç![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yazık vallahi ya şok oldum resmenAllah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
Gencecik adam yahu daha 26 yaşında yazık olmuş. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah yakınlarına sabır versin.
Bu adam daha 1-2 ay önce milyon tane sağlık konrtolünden geçti nereden çıktı şimdi kalp kriziAllah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin şok oldum gerçekten... Twitterdan Necati'ye abi formamda gözün var galiba diye mesaj atmış en son....
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
çok yazık oldu gencecik adama. Allah rahmet eylesin. ölüm insana ne kadar yakın..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Bu genç yaşta ölmesi çok üzücü.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Nur icinde yatsin.. Gercekten cok uzuldum.. Ardinda kalanlara Allah gani gani sabir versin..
Mekanı cennet, toprağı bol olsun.
Screw you guys, I'm goin' home
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin:/
son dönemde spor içinde çok olmaya başlayan kalp krizi olayının sebebini hala tam olarak idrak edebilmiş değilim.Spor sağlıklı olmak değil miydi?burda hata kimde?Tamam amenna eceli gelmiştir ölmüştür kimsenin sorgulamaya hakkı yok ama tek ölen o değilki bu şekilde sporun içinde:/
bir tarafta bir günde 2 resmi maça çıkan neymar diğer tarafta yorulan bir kalbin geçirdiği kriz.
biz mi bir hata yapıyoruz futbolcular mı kendi çok yoruyor merak ediyorum...
Çok üzücü gerçekten. Bir de Hürriyet ve kız arkadaşının o anki halini düşündükten sonra. Eskişehirspor camiası ve Türk futbolunun başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.
1 ay önce bu çocuğa sağlık kontrolleri yapıldı türlü türlü, nasıl oldu da hiçbir şey çıkmadı. Otopsi yapılıp bu olayın üstüne gidilmelidir mutlaka, araştırılmalı nedenleri. Daha önce Manisasporlu Meduna da benzeri birşey yaşamıştı, hiçbirşey insan hayatından değerli değildir.
Mekanın Cennet Olsun ,Allah Rahmet Eylesin
Çok yazık oldu. Allah Rahmet Eylesin![]()
Daha 26 yaşında, böyle bir ölüm.. Mekanı cennet olsun..
"NECATİ ABİ FORMAMDA GÖZÜN MÜ VAR"
Eskişehirsporlu başarılı oyuncunun ölüm haberi sosyal medyada da büyük yankı buldu. Futbol camiası Ediz'in ölümü için sosyal paylaşım siteleri üzerinden taziyelerini paylaştı. Bu arada Ediz Bahtiyaroğlu'nun Twitter hesabı üzerinden attığı son mesaj da okuyanların dikkatini çekti. Eskişehirspor'a yeni transfer olan Necati Ateş'in basın toplantısında 2 numaralı Ediz forması giymesine esprili şekilde atıfta bulunan Bahtiyaroğlu, "Necati abi formamda gözün mü var" şeklinde bir Tweet atmıştı.
Sabah gördüm başlık kandırmacası filan dedim espridir diye resmen şok geçirdim.
Daha Cuma günkü lig maçında son dakikalarda oyuna girip ter dökmüştü. Şok edici, ne olacağını bilemiyor kimse.