Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır

5 12.82%
  • Berabere biter

10 25.64%
  • Fenerbahçe kazanır

24 61.54%
Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 219 sonuç

Konu: Elazığspor - Fenerbahçe | STSL 1.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Elazığspor - Fenerbahçe | STSL 1.Hafta

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Maç Elazığ'da oynansaydı giderdim izlemeye. Fenerbahçe rahat kazanır diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Macın oynanmama ihtimali varmış. Elazığ'ın TFF ye borcu mu ne varmış.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Elazığspor maddi kaynaklardan dolayı maça çıkıp çıkamama konusu bi yana; maç oynanırsa farklı galibiyet bize moral getirir diye düşünüyorum. Özellikle maç eksiği olan oyuncuların sahaya sürülmesinde fayda var. Bakalım aynı terhane mi işleyecek? Yoksa benim düşündüğüm şekilde mi oynanacak maç, ilk 11'imizi merak ediyorum.

Merak ve saygılarımla...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4-0 gibi bir skorla Fenerbahçe kazanır. Baroni gol atacak kesin

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

mümkünse ortasaha ile kazanmayacağımız maç olsun. duran toptan olsun kornerden falan. ama cristian ara pası verip de kuyt gol atmasın mümkünse.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elazığspor transfer yapmıyor muydu deli gibi ? Bir Bülent Uygun klasiği, takımları batırmaktan bıkmadı. Yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Elazığspor transfer yapmıyor muydu deli gibi ? Bir Bülent Uygun klasiği, takımları batırmaktan bıkmadı. Yazık.
    en fazla 10 hafta dayanır.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fenerbahçemizin galibiyetine tribünden canlı tanıklık edeceğim inşallah

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bülent Uygun ikinci Bucaspor faciasını yaşatır Elazığspor'a.

Elazığspor TFF'ye parayı ödemiş. Lisans verilecekmiş. Taraftar forumlarında Elazığspor taraftarları yazıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Elazığspor lisans problemini çözer maç oynanırsa yine klasik Fenerbahçe'yi sahada bekliyorum. Selçuk veya Mehmet Topaldan biri yedek olur, yedek kalanda paso ısınır, hani olur ya öne falan geçeriz son 25-30 dk kala ileriden bir oyuncu çıkarıp bu oyuncuyu sokarız dikkatli olmak lazım. Eğer maç berabere devam eder veya geride olursak sistemi bozmadan forvet çıkarır forvet alırız kanat çıkarıp kanat alırız yeter ki bu köhne sistemimize sadık kalalım. Orta alanda çok boşluk var bence o alandaki 2 oyuncuyu da iyice geriye çekmekte fayda var çünkü oyun orada dönüyor

Bek defansın göbeğine pas atıyor, göbek tekrar beke o kaleciye vs maç boyunca %60 topla oynuyoruz ama %80'i defans bölgemizde gerçekleşiyor, büyük futbol oynuyoruz büyük.

Hazır uzun süredir Anadolu takımı kıvamındayız isteyeceğimiz tek şey de böyle olsun, 1-0 olsun bizim olsun
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe tecrübesi ve daha kaliteli kadrosuyla kazanacaktır.Puan kayıbı ihtimallerini düşük görüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Alex' in oynadığı takdirde gol atmadan geçmeyeceği bir maç olacaktır. Fenerbahçe 3-0 kazanır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Elazigspor hazirlik maçlarinda hiç iyi bir görüntü vermedi, Fenerbahçe fark atar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Berabere biterse hiç şaşırmam.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fenerbahçe rahat geçer elazığ bana göre küme düşme potasının en önemli adayı

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Şimdi şu maç bundan 3-4 sene önce hatta 2 senede olur , önce oynansaydı eminim 3-0 , 4-0 , 5-0 gibi skorlar çıkardı ama muhtemelen Aykut'un taktiğine göre ilk yarı içerisinde bir gol bulur geriye yaslanırırz öyle biter maç.

Hayır pas oyunu oynayacağız madem sabah akşam 5e2 çalışıyolar biraz adam gibi pas yapsınlar bari.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bilet fiyatlarina ragmen Fenerbahce taraftari doldurur staddi ve galibiyeti kutlayan taraf olurlar

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Elazığspor alır Öyle umuyorum en azından Ayrıca düşme potasının en önemli adayı falan da değiliz taam mı

Elazığspor'un Fenerbahçe'yle başa çıkacak kadrosu yok bu bir gerçek ancak hafta için şampiyonlar ligi play-off maçı olduğunu da unutmamak lazım. Süper Kupa maçına bile fazla önem verdiğini düşünmüyorum Aykut Kocaman'ın, as kadrodan en az 2-3 ismi yanında oturtacaktır. Sürpriz bir beraberlik çıkabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Rahat maç olur Fenerbahçe için.. Skor tahminim 3-1

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bence bu kez gol yemeden farkli bir galibiyet aliriz. defans yeteri kadar kredisini kullandi. 3 ya da 4-0 biter diye tahmin ediyorum. macin Izmirde olmasi da bir etken. seyirci destegi cok iyi olacaktir.

bu aksam uckuyularda polis bize yolu kapatip Fenerbahce otobusune yolu acti, bayaa bir bekledik yani gecsinler diye. Cesme tarafindan geliyordu otobandan, sanirim futbolculari havaalanindan almaya gidiyordu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bilica hata yapar gol atarız. Bir Bilica klasiği.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Aman yapmasın sonra 1 hafta susmaz kimse.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kesinlikle. Uygun yüzünden bir süper lig takımı maça çıkamayacak neredeyse, öyle bir durum yaşattı ki, inanılır gibi değil.

Aykut Hoca korkak oynatır takımı, atarsak çekiliriz, 1-0 falan biter gibime geliyor.

İşin komik yanı, maç deplasman gibi gözükse de İzmir'de oynanacağından stad komple F.Bahçe taraftarı olacak. Yani Mini-Kadıköy diyebiliriz (Gerçi Atatürk Stadı Saracoğlu'ndan bile büyük). O yüzden F.Bahçe'nin Spartak maçı öncesi moral depolaması için farklı kazanması lazım ama sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Merak ediyorum Fenerin seyirci sayısını.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kuyt sow birlikte görür muyuz acaba bu mac? Olabilir gibi geliyor bana.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Fenerbahçe artık cesur oynamalı, Alex arkada Sow ve Kuyt önde bir sistem. Bunu yapmadığımız sürece atak dolu bir Fenerbahçe izleyemeyiz. Baroni veya Mehmet Topal Süper Ligde yeterli olacaktır. Belki bu sistemde açık veririz; ama çift forvet olduğumuz için rakibin açılmasına engel oluruz.

bu maçta ya elazığ patlama yapar ya da fenerbahçe.. ortası olmaz diye düşünüyorum. fenerbahçe bu sene orta alanda istediği istikrarı yakalayamadı gibi laflar dolansa da takviyelerini o kadar da eksik görmüyorum. önde basabilen bi takım psikolojisi oluşsa kadro kalitesi şampiyonluğa her türlü oynar. elazığ karşısında da fenerbahçe kazanır diye düşünüyorum. skor tahmini veremem ama bi patlama yaşayabilirler. iki takıma da başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fenerbahçe artık cesur oynamalı, Alex arkada Sow ve Kuyt önde bir sistem. Bunu yapmadığımız sürece atak dolu bir Fenerbahçe izleyemeyiz. Baroni veya Mehmet Topal Süper Ligde yeterli olacaktır. Belki bu sistemde açık veririz; ama çift forvet olduğumuz için rakibin açılmasına engel oluruz.
    çift forvet arkası alex ve topal cristian yaptığımızda kanatsız oynamak zorunda oluyoruz. Yani bence çift forvet oynanmalı ama alex'siz.

topal-cristian-krasic-stoch-sow-kuyt 6'lısı ön 6'lımız olmalı. Mevcut kadro düşünüldüğünde. Kuyt ve krasiç'in çok yüksek pres gücü var. rakip takımın defanstan çıkmasını çok zorlaştırır bu ikili yapacakları preslerle,bu sayede çift forveti rahatlıkla kaldırır kadro yapımız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri