1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Football Manager 2012 Takım Değiştirme

Default Football Manager 2012 Takım Değiştirme

Herkese Merhabalar.

Ben Güney Afrika Ligindeki geçen 2 sezon sonrasında başka bir kulübe gitmek istiyorum ama tam olarak anlamadım bu işi

Orada 1 şampiyonluk 1 ikincilik aldım. Avrupaya dönmek istiyorum hedefim Barça, Real, City veya United değil 2.lig 3.lig takımları bile olur ama yapamadım. Yardımcı olan herkesten sonsuz teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Normalde teknik direktörlük statünü en kötü de yapsan 2.ligler alıyor seni. Alınmaman ilginç olmuş. Belki de Afrika takımları ile ilgili bir sorun vardır bilemiyorum.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Normalde teknik direktörlük statünü en kötü de yapsan 2.ligler alıyor seni. Alınmaman ilginç olmuş. Belki de Afrika takımları ile ilgili bir sorun vardır bilemiyorum.
    Peki tam olarak nereden teklif gelebileceğini gelirse nasıl kabul edebileceğimi gösteren yerler ile ilgili bir konu veya bilgi verebilir misiniz?

is merkezi bolumune git, oradan bosta olan kulupler, durumu guvensiz olan kulupler yer alir. o takima tiklayarak goreviyle ilgilendirgini belirte bas. ( tabi o takimlarin liglerinin secili olmasi gerek.) oyle dene, elbet biri ister seni veya simdiki kulubunden istifa et, kulupler belki teklif gonderir

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Avrupa Liglerini açtın mı?

Quote Originally Posted by ardnz View Post
    is merkezi bolumune git, oradan bosta olan kulupler, durumu guvensiz olan kulupler yer alir. o takima tiklayarak goreviyle ilgilendirgini belirte bas. ( tabi o takimlarin liglerinin secili olmasi gerek.) oyle dene, elbet biri ister seni veya simdiki kulubunden istifa et, kulupler belki teklif gonderir
    teşükkerler.

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Avrupa Liglerini açtın mı?
    açtım evet.

Mesaj Yetkileri