Transfer Dosyası
Yepes'in ayrılması ve Mexes'in 3 aylık sakatlığı nedeniyle savunmada,Bommel'in yollanması ve orta sahadaki oyuncuların yaşı nedeniyle orta sahaya,sağ bekte Abate'nin alternatifi olacak iyi bir ismin olmaması ve sağ kanatta oynayacak bir oyuncunun dahi olmaması nedeniyle bu mevkiler için çeşitli isimlerle irtibat kurduk.Kulübün finansal yapısı nedeniyle sıkı pazarlıklardan sonra 5 isimle anlaşma sağladık.
Mathieu Debuchy
Lille'nin sağ bekinde görev yapan 26 yaşındaki fransız sağ bek oyuncusunu 4.9 milyon e bonservis bedeli ile renklerimize bağladık.Oyuncuya yıllık milyon e maaş ödenecek.
Antonio Valencia
Sağ kanatta tam aradığım hızlı ve forvettelki oyuncuyu iyi beseleyecek oyuncu tanımına uyan en iyi isimlerden.Valencia için Manu'ya 19.25 milyon € bonservis ödedik.Antonio Valencia yıllık 3.7 milyon € kazanacak.
Mario Balotelli
Sağ açığa kanattan orta açacak oyuncu olarak Valencia'yı aldıktan sonra birde inside forvet oynayacak kaliteli bir isim aradım.Bu konuda Balotelli'de'yi tercih etmemdeki en büyük neden bonservis ücreti ödemeden kiralık olarak anlaşmamız ve maaşınında olmaması.
Balotelli imzayı atınca 'Rüyalarımın takımına geldim' dedi.Umarım ona görev verdiğimde istediğimi yerine getirir.
Dede
Savunma için birkaç genç oyuncu ile anlaşmak için çok uğraştım ama kulüpleri satmaya yanaşmadı.Sociedadlı Martinez ve espanyol'dan Jordi Amat liste başımdı ama kulüplerin akla sığmayan bonservis istekleri nedeniyle şimdilik vazgeçtim.
Dede için Vasco'ya 14.75 milyon e ödedik.Dede'ye de yıllık 3 milyon e maaş vereceğiz.Silva ile iyi bi ikili olacaklarını düşünüyorum.
Moussa Sissoko
Orta saha içinde birkaç isimle anlaşmak için uğraştım ama olmadı.Fellaini ile masaya bile oturduk ama kabul etmedi sözleşmeyi.
Bu gelişmelerden sonra orta sahaya takviye yapmayayım dedim ama sonradan olmaz öyle diyerek Sissoko ile anlaştık.26.5 milyon E bonservis ödedik.Oyuncuda yıllık 3.5 milyon € kazanacak.
-------------------------------------
Aldığım bu 5 isme ödediğim toplam maaş İbra'ya ödenen maaşı bulmuyor.Talip çıkacağını bilsem İbrayı'da yollardım.