Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 169 sonuç

Konu: AC Milan / Yeniden Zirveye

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default AC Milan / Yeniden Zirveye

AC Milan

Takımın geçmişiyle,kadrosuyla yada başka konularla ilgili bilgi vermeye gerek yok herkes zaten takımın tüm bilgilerine vakıftır.

İtalya'da Juventus'u desteklemem rağmen Milan bu kötü durumunu düşünerek takımın başına geçtim.

Takımda yaşlı oyuncu sayısı herkesin bildiği gibi hatsafada.Bu adamların yaşları büyük olduğu gibi maaşlarıda çok yüksek.Ödenen paralar kulübü finansal olarak zor duruma sokuyor.İlk önce bazı oyunları yollayıp yeni isimlerle takımın yaş ortalamsını düşürmemiz lazım.Ardından kadrodaki tüm yaşlı oyuncuları yollamış olmak istiyorum.İlk sezondan bu isimlerin tamamnı yollamamız imkansız.

Yönetim 8 Milyon E b transfer bütçesi ve 160 milyon € maaş bütçesi verdi.Maaş bütçesi yüksek gibi görünsede kadrodaki dolgun maaşlar bu bütçeyi dolduruyor.

Şimdi kariyere başlayalım ve bu takımı zirveye çıkarmak için elimizden geleni yapmaya başlayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim ..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Başarılar...

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Eyvallah gençler.Başarılı olacağımıza inancımız tam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2012 model Milan izlemeye hazır olun.Çünkü başında Mustafa var.Başarılar Mustafa.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Teşekkürler beyler.Ufaktan başlayalım.

Başarılar abi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Hep bir Milan kariyeri açmak istemişimdir ama bir türlü cesaret edemedim. İlgil ile takip edicem. Başarılar toprağım

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Milan'da İlk Ayrılık

Takımda yaşlı oyuncu çok bunların bazısı bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek isimler.Birkaç isimle toplantı yapıp anlaşarak sözleşmelerini feshetmek istediğimi bildirdim ama yalnızca İnzaghi ve Roma bu istediğimi kabul etti.

Flavio Roma ve İngazhi ile yollar karşılıklı anlaşma ile ayrıldı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bir Milanlı olarak başarılar diliyorum kanka umarım iyi yerlere geliriz...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bommel ve Yepes ayrıldı.

Van Bommel 2 milyon € bonservis bedeli ile PSG,Yepes 500 bin € bedel ile Catania ile anlaştı.Yeni takımlarında başarılar dileriz.

Alt yapıda büyük bir temizlik yaptım.Kulübün 18 yaş altı takımında 30'a yakın topçu vardı bu oyuncular hakkında asistandan bilgi aldım ve potansiyeli az olan oyuncuları serbest bıraktım.

Strasser ve Djamel kiralık yollandılar.Satmak istiyordum ama kulüp bulamayınca kiralık seçeneği kullandık.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Başarılar abi.
    Sağol kardeşim.

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Hep bir Milan kariyeri açmak istemişimdir ama bir türlü cesaret edemedim. İlgil ile takip edicem. Başarılar toprağım
    Bende şu ramazan ayında zaman geçirmek için arayış içine girmiştim buraya el attım işte.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bir Milanlı olarak başarılar diliyorum kanka umarım iyi yerlere geliriz...
    Taraftarı mutlu etmek için burdayız

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Transfer Dosyası

Yepes'in ayrılması ve Mexes'in 3 aylık sakatlığı nedeniyle savunmada,Bommel'in yollanması ve orta sahadaki oyuncuların yaşı nedeniyle orta sahaya,sağ bekte Abate'nin alternatifi olacak iyi bir ismin olmaması ve sağ kanatta oynayacak bir oyuncunun dahi olmaması nedeniyle bu mevkiler için çeşitli isimlerle irtibat kurduk.Kulübün finansal yapısı nedeniyle sıkı pazarlıklardan sonra 5 isimle anlaşma sağladık.

Mathieu Debuchy

Lille'nin sağ bekinde görev yapan 26 yaşındaki fransız sağ bek oyuncusunu 4.9 milyon e bonservis bedeli ile renklerimize bağladık.Oyuncuya yıllık milyon e maaş ödenecek.

Antonio Valencia

Sağ kanatta tam aradığım hızlı ve forvettelki oyuncuyu iyi beseleyecek oyuncu tanımına uyan en iyi isimlerden.Valencia için Manu'ya 19.25 milyon € bonservis ödedik.Antonio Valencia yıllık 3.7 milyon € kazanacak.

Mario Balotelli

Sağ açığa kanattan orta açacak oyuncu olarak Valencia'yı aldıktan sonra birde inside forvet oynayacak kaliteli bir isim aradım.Bu konuda Balotelli'de'yi tercih etmemdeki en büyük neden bonservis ücreti ödemeden kiralık olarak anlaşmamız ve maaşınında olmaması.

Balotelli imzayı atınca 'Rüyalarımın takımına geldim' dedi.Umarım ona görev verdiğimde istediğimi yerine getirir.

Dede

Savunma için birkaç genç oyuncu ile anlaşmak için çok uğraştım ama kulüpleri satmaya yanaşmadı.Sociedadlı Martinez ve espanyol'dan Jordi Amat liste başımdı ama kulüplerin akla sığmayan bonservis istekleri nedeniyle şimdilik vazgeçtim.

Dede için Vasco'ya 14.75 milyon e ödedik.Dede'ye de yıllık 3 milyon e maaş vereceğiz.Silva ile iyi bi ikili olacaklarını düşünüyorum.

Moussa Sissoko

Orta saha içinde birkaç isimle anlaşmak için uğraştım ama olmadı.Fellaini ile masaya bile oturduk ama kabul etmedi sözleşmeyi.

Bu gelişmelerden sonra orta sahaya takviye yapmayayım dedim ama sonradan olmaz öyle diyerek Sissoko ile anlaştık.26.5 milyon E bonservis ödedik.Oyuncuda yıllık 3.5 milyon € kazanacak.

-------------------------------------

Aldığım bu 5 isme ödediğim toplam maaş İbra'ya ödenen maaşı bulmuyor.Talip çıkacağını bilsem İbrayı'da yollardım.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferler gayet yerinde olmuş bence.Takımı gençleştirerek en iyisini yapıyorsun bence.Çok yüksek maliyetli yıldızları da yollamayı düşünüyor musun ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Transferler gayet yerinde olmuş bence.Takımı gençleştirerek en iyisini yapıyorsun bence.Çok yüksek maliyetli yıldızları da yollamayı düşünüyor musun ?
    Aslına bakarsan Gattuso,Seedorf,Ambrosini,Nesta ve hatta 8 milyon e yıllık maaşı olan Filamini ile konuştum ama gitmek istemediler.Bu adamlar dünya maaş alıyor bu maaşları ödeyecek bir kulüpte çıkmayınca satışa koymakta manasız oluyor.Saydığım isimlerin sözleşmeleri sezon sonu bitiyor onlarla sözleşme yenilemeyeceğim.

Bu adamların şuanda toplam maaşlar 38 milyon € seneye bu yükten kurtulacağız.Şuanda maaş bütçesi 157 milyon ve biz bunun 130 milyonunu kullanıyoruz seneye bu 38 milyondan kurtulunca büyük bir rahatlık olacak üstüne birde ibrayı yollarsak devrim olur kulüpte

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

İbra ve Robinho çok alıyor bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu konulara seneye daha detaylı önem veririm artık maçlar başlıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Taktik

Yıllardır bu diiliş ve mantalite ile oynarım.oyuncularıda buna göre alırım.Milanla bu yılki 11'imizde bu olacak form ve sakatlıklara göre kadroda değişiklikler olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transferler gayet yerinde.İlk üçte yerimizi alırız inşallah.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Başarılar diliyorum.
    Transferler çok iyi..

Başarılar.Transferler iyi.

Başarılar hocam orta alanda ki ikili adam yiyen cinsten Sissoko Boateng

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Transferler gayet yerinde.İlk üçte yerimizi alırız inşallah.
    İlk 3 mü? Milan ile hedef her zaman şampiyonluktur.

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Başarılar diliyorum.
    Transferler çok iyi..
    Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Başarılar.Transferler iyi.
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by mumya71 View Post
    Başarılar hocam orta alanda ki ikili adam yiyen cinsten Sissoko Boateng
    Orta saha iyi gibi duruyor ama Boateng yerine daha iyi birisini buldumu hemen akacaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Haızlrık maçları

Hazırlık döneminde sadece 2 maça çıktık.İlk rakibimiz kolaydı ve 5 golle geçtik.2. rakibimiz Juventus 1.0'dan maçı çevirdik ve süper kupa maçı öncesi moral bulduk.

Süper kupa.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Kamp güzel olmuş.Süper kupayı da sen kazanırsın bence ama biraz haksızlık var gibi İnter'e.Onların fincanın altlığı yok Milan daha yüksekte duruyo sübliminal mesajı da inceden vermişsin hani

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Kamp güzel olmuş.Süper kupayı da sen kazanırsın bence ama biraz haksızlık var gibi İnter'e.Onların fincanın altlığı yok Milan daha yüksekte duruyo sübliminal mesajı da inceden vermişsin hani
    Hep bizim aşağımızda kalacakları için resim güzel oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Süper Kupa

Kupa bizim oldu.Maça hızlı bir giriş yaptık.Hemen akabinde Robinho ile öne geçtik.İlk yarı biterken saçma bir kırmızı yedik ve işler değişti.2. yarıda İnter sazı eline aldı.Kupa gidiyor mu derken Dede sahneye çıktı ve kupayı bize getiren golü attı.

Maçtan sonra Nocherino'ya fena patladım ama.

Kariyere kupa ile başlamakda i başka güzel.İlk resmi maçta kupa kazandık.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Tebrikler.Az kalsın gidiyormuş kupa.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri