İlk yorum benden gelsin
Trabzonspor evinde Videoton'a gol bile atamadı bu yüzden zor diyorum ancak ligde oynadığı maça bakarak geçmeye yakın diyorum.
Zor olacaktır bu maç rakip evinde baskı ile maçı vermek istemeyecektir.Tura yakın taraf hala Trabzonspor benim gözümde bakalım görelim![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Trabzon'un attığı bir gol rakip için 2 gol demek, Trabzon gol attığı takdirde zorlanmadan turu geçecektir.
Trabzonspor farklı kazanacak diye düşünüyorum.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
trabzonspor çok dengesiz bir takım. ligde, bazı maçlarda oynadığı futbola bakmamak gerek. sonuçta son oynadığı rakip elazığspor'du -ki- zayıf bir ekip. ama avrupa maçının ilk ayağında kendi sahasında gol atamadıysa, deplasmanda turu geçmeleri zor gibi. yine de trabzonspor'un turu geçmesinden yanayım, umarım geçerler.
trabzon rahat turlar videoton gibi bir takima elenmemeliyiz. 0-1 yada 0-2 trabzon galibiyeti bekliyorum
Maca gidecektim ama gidip orda kahrolmak vardi isin ucunda ama simdide basimi duvarlara vuruyorumki niye biletimi almadimTuru gececegimizi dusunuyorum, 1 gol attigimiz taktirdeki bu takima bi zahmet atalim tur bizimdir.
Trabzonspor kazancaktır, kazanmalı da.
Canım FEDA olsun sana !
Şenol hoca mı kurdu Elazığspor maçı 11'ini bilmiyorum ama o 11 çıkarsa kesin alır maçı Trabzon...Vittek-Henrique oynamalı Halil bitmiş gerçektende...Bu 2liyle gol yemeden en az 1-2 gol bulur turu geçer Trabzon...
Trabzonspor'un bu maçta gol ya da goller bularak turu geçeceğine inanıyorum. Mağlup olacaklarına ihtimal vermiyorum.
Başarılar Trabzonspor.
Budapest koprusune bayrak asmis bizimkiler.
Onur
Serkan
Musti
Bamba
Celu
Zokora
Soner
Alan
Yasin
Volkan
Henrique ilk 11
güzel olmuş 11 ilk yarı gol bulamazsak Şenol hoca 2 forvete geçer Vittek'i alıp...
Yalnız bir haksızlık var burada.Bursaspor'un iki maçını da TRT veriyor ama Trabzonspor'un iki maçı da paralı kanalda.Devlet kanalı bile adil davranmıyor.
Bursaspor'un maçı paralı kanallara ilgi çekici gelmediği için (önemsenmediği için) TRT yayınlıyor -ki ben bu durumdan gayet memnunum.![]()
D-Smart grup maçlarını yayınlar Bursa'nın kalırsa tabi...Elemeler için Bursa'yı satın almadıkları için yayınlanmıyor...Trabzon'un maçlarını satın aldılar...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yasin'in çıkıp yerine Halil-Vittek biri girmeli. Çift forvete dönmemiz lazım.
Trabzonspor nasıl oynuyor? Temsilcimizin galibiyeti kaldı kuponumda bir tek, umarım 1 gol atabiliriz
Trabzon yükleniyor şu dakikalarda...Bursa Twente gibi takıma içerde dışarda gol atıyor Trabzon şu takıma hala atamadı...
...
Vittek az sonra oyuna girecek umarım Gol atar. Rakip çok amatör oynuyor top Trabzonspordayken sistem 9-1-1 adamları çıkarmadan sıkı bir baskı golü getirir.
...
Trabzonun şutlara anlam verebilen var mıo nedir abi ya
![]()
Yazık şuana kadar nasıl gol atamaz Trabzon.Turu geçsek bari.
90+1 de çok güzel bir pozisyon kaçtı maç uzayacak gibi.
...
Offf az kalsın tur gidiyordu : ) Onurdan müthiş müdahale.
...
Ben fark atmasını bekliyordum ancak gol dahi atamadı temsilcimiz. Tur zora girdi gibi.
Canım FEDA olsun sana !
Trabzon şu takıma gol atamıyor gruplara kalsa sıkıntı yaşar orda da...
Bu nasıl bir oyun anlamak mümkün değil. Oyuncularımız ilk maçı 5-0 almışız edalarıyla sahada dolanıyor. 90+2'de Onur'un çıkardığı bir pozisyon var, tur gidiyordu.