Merhaba
Bi rsorum olacak ben fm 2012 oynarken 8-9 saatte 1 sezon bitirirken 2020 2030 a erişenler oluyor acaba bu nasıl ayarlanıyor yardım ederseniz sevinirim
Merhaba
Bi rsorum olacak ben fm 2012 oynarken 8-9 saatte 1 sezon bitirirken 2020 2030 a erişenler oluyor acaba bu nasıl ayarlanıyor yardım ederseniz sevinirim
8-9*18 saat falan oynuyorlar oyunu.
formül basit;
bir sezonun bittiği saat sayısı*oynanan sezon sayısı
hayır onu demek istemedim ben oynarken zaman çok yavaş geçiyor ben bir sezonu 8 saatte bitirirken diğerleri 8 saatte 4-5 sezon bitiriyorlar bunun çözümünü sordum
Sürekli tatilde olsa insan yine zor yahu 8 saatte 5 sezon falan.Yani avantajı ne ki ? Neden istiyorsun böyle bir şey ? Bilgisayarına bağlı tabiki oyun hızı oyun kurarken görünüyor hani orada yıldızlarla.
6 sezonluk fm12 kariyerime bakıyorum oyun süresine ; 3 günden fazla oynamışımGerçi benim FM sürekli açık , o kalır orada ben nette takılırım ondan yani.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bilgisayarının özelliklerini yazabilir misin bana ?
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
13 gün 16 saate 13 sezon bitirmişim ben de![]()
4.5 sezonu 6 günde oynamışım. Hızlı oynamak istemenin sebebini anlamadım. Oyunun detayları arasında kaybolarak oynamaktan hoşlanıyorum ben.
Gerçi arkada FM açıkken dizi bile izlemişimdir de![]()
Nasıl izliyorsun? Her zaman tıklaman gerekiyor?
Sıfır tatille ve maç izleme ortanın üç tık üstüyle ( key ) 23 gün 11 saat 42 dakika toplam süreyle 2023/2024 . Hala da devam![]()
Bi 10 gün transfere gitmiştir çok rahat.
eto'o bitmiş.
Tatil nasıl oluyor?
Peki her haberi okuyup her soruyu cevaplıyormusunuz ve devam et dediğinde ne kadar süre devam ediyor?
Ortalama 4-5 Saat bir sezonsuresi transferler antreman felan ekleyince 9-10 saate dayaniyor.Bunun haricinde her maci oynarsan 16-20 saat arasi bitirirsin diye dusunuyorum.1 saatte bitse nolur 1ayda bitse nolur aldigin zevk iyiyse onemsiz birsey.
Her macı oynarsan derken? Macları izlemeden geçebiliyor muyuz?
Tatile gidebiliyorsun.Yukarda gunlerin oldugu yerde acta sonra gune tatile cik.
bu başlıktaki mesajları okuynca fm den soğudum be :d
Sanıyorum FM'yi en yavaş oynayanlardan biriyim. Daha hiçbir kariyerimde 4. sezona geçemedim ve şu anki kariyerimde 5 gün geçmiş ve ilk sezondayım. Transferleri bayağı araştırıyorum o yüzden bu kadar uzun sürüyor. Hızlı oynamayı hiç denemedim.![]()
ben bu zaman ayarını tutturamıyorum cok canım sıkılıyor gerçek zamanla fm deki zamanı iyi ayarlayanlar sanırm oyunuda uzun süre oynayabiliyor .1 2 maç yaptıktan sonra sıkılıyorum