ürün kodunu girdim ek dosyalar iniyor.
sadece türkçe değil dimi? öyle bi söylenti var
Biz hala bekliyoruz![]()
patch falan cıktı mı bu arada![]()
Aral'dan önsipariş vermiştim,İstanbul Pendik'teyim az önce elime ulaştı
hayırlı olsun darısı başımıza
Bende aral'dan verdim Antalya subesine dogru yolda oldugu gösteriliyor bugun yarın ulaşır![]()
You'll Never BeatThe Irish !
dvd'den mi kuruyorsunuz oyunu, yoksa sadece içinden çıkan kodu steam'e girmeniz yeterli oluyor mu?
steamde çıkmadımı oyun henüz?
Ben de laptop'ım da cd sürücü yok diye sırf fm13 için harici sürücü almıştımtaklaya geldik
Teşekkürler.
hayırlı olsun baş parmağın güzelmiş
Simdi Beta yüklü DVD geldiginde sadece kodu giriyoruz öyle mi?
You'll Never BeatThe Irish !
geldi benim oyunda
![]()
Siz ne taraflarda oturuyorsunuz acaba yanlış anlamayın da pendik tarafından mı başladı sadece diye anlamak için![]()
oyuınu alan arkadaşlar oyun ile ilk izlenimlerini bugün gün içinde bizimle paylaşabilirse çok seviniriz
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Aral'dan kargo tedarik sürecinde yazarken oyunu gelen oldu mu?
İnsan kargo takip numarası verir eve mahkum olduk ha gelecek ha geldi derken akşam olacak
banada geldi en sonunda![]()
Bana da az önce geldi oyun, D&R'dan almıştım ve Beşiktaş'ta çalışıyorum.
Artık geriye mesainin bitmesini beklemek kaldı.![]()
D&R'dan alanlar müşteri hizmetlerini arayıp kargo takip alabiliyorlarmış bir yerde yazmışlardı
Mail attım, yarım saatleri var, takip numarası gelmezse şikayet var iş görecektir pekala. Ben aramakla yükümlü değilim, onlar bildirmekle yükümlü. Kredi kartından para çekmeye gelince 1 saniye sürüyor, sonrası sancılı, yok öyle dünya.![]()
3 kargom vardı ikisi geldi bir tek oyun kaldı. Hepsi şe yurtiçiydi. Şubeye gidiyorum dağıtım da diyor. Aksama şubede olmazsa isleri var.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.