daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
2-1 kazanırız.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Galatasaray zorlansa da kazanacaktır.
Canım FEDA olsun sana !
Çok zor bir maç olacak, Antalyaspor bize her daim ters geliyor. Bu maçtan sonra çok kritik bir ManU maçı da var, Fatih Terim nasıl bir kadro çıkaracak çok merak ediyorum. 0-1 olsun, bizim olsun.
Berabere biter bence
Manu maçı öncesi fazla kasmaz galatasaray
3-1 alırız diye düşünüyorum.İlk yarıda işi bitirir ikinci yarı vites küçültür maçı bitiririz.
Antalya deplasmanları bizim için baya sıkıntılı oluyor.Umarım kazanan biz oluruz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Galatasaray Şampiyonlar ligi maçları öncesi hep deplasman yapacak olması Galatasaray açısından sıkıntı. Antalya,Ordu,Gençler,MİY,Elazığ ve Sivas deplasmanları olacak. Antalyaspor kaybetmez diye düşünüyorum. Tahminim golsüz beraberlik. Şifo takımını iyi hazırlamıştır bu maça.
bu maç çok zor olacak umarım ilk yarıdan maçı bitirir 2-0 falan yaparız, kasmayız. Bu şampiyonlar ligi maçları öncesi ve sonrası zor olacak.
Yok takım yoruluyor falan Man Utd maçı için fazla zorlamamalıyız bunlar saçmalık.Üzerinize alınmayın.Bizim futbol yapımızda hemen bahane bulmak var.Spor yapıyorsan her zaman dinç olacaksın.Yorgunluğu bahane etmeyeceksin.Mourinho'nun dediği gibi ;
Gazeteci: "Takım yorgun muydu?"
Mourinho: "Yorgun? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euro kazanıp evine dönen baba yorgun olur. Biz değil"
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Omersiz bi antalya maci nasil olacak bakalim defansda danyin sakatligi gecmisse semihle oynar yine orta sahanin gobegi belli selcuk melo degismez kanatlar soru isareti emre hamit amrabat bence emre amrabat oynamali forvet umut burak iyidir.. 25 27 26 13 22 52 10 8 53 17 19 ilk on biri iyidir
Antalyaspor Maçı Kamp Kadrosu
Spor Toto Süper Lig dördüncü hafta maçında 15 Eylül 2012 Cumartesi günü saat 20.30'da Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın Antalya'ya gidecek olan futbolcu kadrosu belli oldu.
Kaleci
Fernando Muslera
Ufuk Ceylan
Defans
Cris
Dany Nounkeu
Hakan Balta
Semih Kaya
Emmanuel Eboue
Çağlar Birinci
Orta Saha
Hamit Altıntop
Aydın Yılmaz
Selçuk İnan
Felipe Melo
Albert Riera
Yekta Kurtuluş
Emre Çolak
Nordin Amrabat
Forvet
Johan Elmander
Burak Yılmaz
Umut Bulut
Ayrıca cezası süren Engin Baytar da Galatasaray'ın 20 kişilik Antalya kafilesinde yer alıyor.
cimbomun ilk 11 belli. muslera-eboue-semih-cris-hakan-hamit-selcuk-melo-emre-elmander-umut
terim kazanan 11i bozmaz. ama hafta arasi manu maci var, o maca ozel bir kac degisiklik de olabilir. fikstur sikisikligi sebebiyle nasil davranacagini gecen sene bunu yasamadigi icin bilemiyoruz terimin. rotasyon yapar mi yapmaz mi ya da manu macinin provasini mi yapar gorucez. antalya kotu basladi ama son iki macini kazandi, evinde surpriz yapabilir.
Emre yerine Amrabat, Elmander yerine Burak Yılmaz'ın oynamasını bekliyorum, ümit ediyorum. Onun dışında kadro bozulmaz gibi geliyor.
Bu sene tarihinin en iyi kadrosunu kuran Antalyaspor yenilmez.
Cris direk oynar mı acaba? Dany iyileşmişse o oynarmış gibi geliyor bana ama.
Bunlara ek olarak Antalyaspor'un olayı, orta sahada sert fauller ile rakibi sindirmek, çabuk şekilde hücuma çıkmak, mümkünse kontra atak ile, yani bize çok ters aslında. İlk golü Antalyaspor atarsa işimiz daha da zor olacaktır.G.Saray'ın bugünkü rakibi Antalyaspor ligin pas yaparak oynama oranı en düşük takımı. Bu akşam da defansif bir oyun oynamaları beklenebilir.
Beraberlik maçı.
FM Gazetesi
Gene sacma sapan bir mac olur.Antalya 35 kisiyle savunma yapar.0-0 bitebilir veya sacma bir golle 1-0 Galatasaray galibiyeti ile bitebilir.
Umarim dediklerimin aksine zevkli bir mac olur.
Aygün bi Galatasaraylı olarak her maç öncesi bu kadar net konuşmana acayip kıl oluyorumSana kalsa 34'te 34 yapıp döneriz..
Last edited by Homer J.S : 15.Eylül.2012 at 17:27 Reason: imla
Bence de herkes şu kadar maç yenememiş diyor da, Antalyaspor bu takım yani, GS ciddi oynarsa puan kaybetme şansı yok
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Maç 1-1 biter. Maalesef puan kaybederiz.
Football is simple,but Football Manager is not
Antalya mı Manu yoka Manu mu Antalya çözemedim şu yorumlardan![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hamit Altıntop'a geçmiş olsun. Galatasaray'ın Hamit'in eksikliğini hissedeceğini pek sanmıyorum.
Canım FEDA olsun sana !