Bu maç ilk maç olmasına rağmen bence çok önemli.3 puan alırsak grup 2.liği şansımız yüksek olur.
Fenerbahçe bu haftaki oyunuyla ümit vermedi bana pek ama bu maçta Kuyt çok şey katacak takıma gibi geliyor bana.
FM Gazetesi
Alirsa maci Kuyt alir, gruptan cikmak istiyorsa Fenerbahce evdeki maclarda ustunlugunu ortaya koymasi lazim.
Hocaya rağmen kazanırız
Kazanamazsak eğer çatlak sesler yükselmeye başlar
F.Bahçe, dünkü oyununu sergilerse hiçbir şansı olmaz bu maçta; fakat Avrupa Kupası maçı olduğu için ve dün de bu maçı düşünerek oynadıklarını göz önüne alarak, F.Bahçe'nin bu maçta kazanacağını düşünüyorum ben. Sahada yer alacak olan ilk 11 ve sergileyecekleri performans da önemli bir etken olacak tabii galibiyette.
Fenerbahçe yarın çıkar ve kazanır. Herhangibi bir neden yazamam. Ama gülen taraf olacağız.
%90 yeniliriz %5 beraberlik %5 galibiyet
Sow'un dönmesi ve Alex'in yerine kadroda olması gerekiyor. 4-4-2 oynamalıyız artık. Sow olmadığında kuyt çok etkisiz kalıyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Maça giden var mı ? Muhammet'i biliyorum başka ?
İyi oynamıyoruz ve bunun farkındayız. Rakipten değil kendi takımımdan korkuyorum yine sadece. Ama iyi bir kadro seçimi ile kazanırız bence maçı.Çok önemli bir maç gerçekten, evindeki tüm maçları kazan, gruptan çık.Formül basit.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
SON DAKİKA: FENERBAHÇE - Mersin İdman Yurdu maçında sakatlanan Dirk Kuyt, Marsilya maçında forma giyemeyecek.
diyor Aykut yıldırım, açık kapı bıraktı kendi haberine.Kuyt ve saglik ekibi yetistirmek icin son ana kadar yogun tedaviye devam edecekmis.. Oynamasi normal sartlarda cok zor. Oynarsa helal olsun
Kuyt ve Krasiç yok. Koca Fenerbahçe yine Alex'e ve onun önünde kaderiyle beraber tek başına bırakılan forvete bakacak. Gerçekçi olmak gerek bu futbol anlayışımızla 1 puan büyük başarıdır. 7/24 pas antrenmanı yapıp bu kadar çok pas hatası yapan ender takımlardan biriyiz. Karınca hızındaki futbol anlayışımıza Marsilya'da uyarsa ne ala.
...
Kuyt oynayacak deniyor. Krasiç kesin yok. Egemen belki yetişirmiş, Topal belki oynamayabilirmiş.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
1-1 berabere biter veya Fenerbahçe 2-1 kazanır. Zor bir maç olacak, başarılar.
Canım FEDA olsun sana !
0-0 biter diye düşünüyorum
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Beraberliği hedefleyip yeniliriz gibime geliyor.
Uzun zamandır süren kendi sahamızda mağlubiyet almama da bu maçla biter.
Takım ümit vermiyor Marsilya ise çok formda.
Belki ufak bir ihtimal beraberlik çıkabilir kadıköyün hatrına.
Kuyt'un olmaması büyük eksiklik olacak. Umarım Mersin maçındaki hırsımız devam eder ve Avrupa Ligi'ne 3 puanla başlarız.
Kuyt yok, Krasiç yok, Sow ve Topal sakatlandılar; ama oynayacaklar. Bu yıl aldığımız transferlerin bu kadar sakat olması normal değildir.
Marsilya'yı abartıyor muyuz kendimizi mi küçümsüyoruz bilmiyorum ama bizi bu grupta iç sahada yenebilecek takım yok.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Abartıyorsun bence kalitemizi. GG formsuz,Alex formsuz ve hocanın farklı sistemler yapmasını varlığı engelliyor,Hasan ali'nin Topuz'un yeteneği kısıtlı,Sow olmadığında Kuyt kötü oynuyor. Sow olunca Alex kesik yiyor buna da taraftar tepki koyuyor.
Özellikle aşağıya yazmak istediğim Stoch UEFA'ya katılan takımların yarısında oynayamaz.Güçsüz formsuz kararsız. Ben ne yapmaya çalıştıgını anlamıyorum sahada. Şans veriyorsun değerlendiremiyor,oynatmıyorsun taraftar tepki gösteriyor. Bir garip bu sene.
Takımın yarısından fazlası formsuzsa bence hocanın metotlarına bakmak gerekir
En çok adale sakatlığı yaşayan takımız.
Taktik anlamda kötü yönetildiğimiz gibi antremanları da kötü anlaşılan takımın.En diri oyuncularımız Topal Topuz Hasan Ali.Başka da yok.Onlar da kişilik olarak zaten takımın en çalışkan elinden gelenin fazlasını vermeye çalışan isimleri.
Kuyt bile günden güne fizik olarak düşüyor.
Bu kadar çok oyuncu formsuz ve sahada fizik olarak rakibine hiç bir zaman üstünlük kuramayan takım varsa bence hocanın sorgulanması gerekir..
Stoch da büyük bir cevher var işlemeyi bilen bir elde bence Avrupa liginin en kıymetli topçularından biri olur.
Hızı çevikliği ve ayakları hem pas hem orta hem şut konusunda çok iyi.
Bunun üstüne koyması biraz da hocasının önderliğinde olmalı diye düşünüyorum
Fizik olarak güçlü hale getirecek kişi yine hocasıdır.
Emre Çolak ve Aydın Yılmaz örnekleri yanı başımızda duruyor.
Her konuda Gs dan örnek vermeyi bende sevmiyorum lakin işi onlar iyi yapıyorsa diyecek birşey yok
Fransa Ligi'nde kayıpsız gidiyor Marsilya eğer yanlış bilmiyorsam ama Fenerbahçe'nin kadro kalitesi Marsilya'ya göre üstün bir kadro 2-1 Fenerbahçe galibiyeti ile sonuçlanacağı fikrindeyim
Marsilya'nın ligde oynadığı bütün takımlar Fransa liginde şuan 15-20 arasında...