Zor olacak gibi ama kazanırız büyük ihtimalle.Stancu'nun bize karşı oynayacağı futbolu ve Cuper'in bu maçta yapacağı hamleleri merak ediyorum
Bugün havaalanında coşkulu bir şekilde karşıladık takımı. Baya kalabalıktı. Futbolculara bu kadar yakın olmak çok garip ve güzel bir his. Otobüsün içindeki Muslera'nın gözlerine bakıp baş parmaklahareketi yapmak ve sonra onunda gülerek aynı şekilde karşılık vermesi felan tarif edilmez bir duygu. Semih Kaya'ya baktıkça, Elmander'e baktıkça insana güven geliyor. Valla tarif edemiyorum duygularımı kelimelerle
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Helal olsun Cihan ne diyeyim, ben de orada olmak isterdim.![]()
Ben galatasarayın kaybedeciğini düşünenlerdenim..Orduspor bu maça cok iyi hazırlanıyor...ve kalecileri cok iyi bir kaleci...Belediyenin kalecisinden sonra gördüğüm en iyi kaleci....Lastik bir yerde patlar diyorum...
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Orduspor galibiyeti Braga maçına moral ; Braga galibiyeti de Eskişehirspor maçına galibiyeti getirir diyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Zor maç, rakibimiz iyi takım. Kafaları bu maça vermezse oyuncular zor kazanırız. Umarım herşey yolunda gider, 3 puanla döneriz Ordu deplasmanından.
Orduspor Kaleci Antrenörü Hüsnü Karakoyun, geçtiğimiz sezon ligde en az gol yiyen ekipler arasında Orduspor'un olduğunu söyleyerek, "Bu yıl performansımız daha iyi olacak." dedi.
Orduspor, Avusturya kampını çok sıkı geçiriyor. Orduspor'un kalecileri Saso Fornezzi, Fevzi Elmas ve Ali Köksal, Kaleci Antrenörü Hüsnü Karakoyun gözetiminde günde çift idman ile lige hazırlanıyor.
Geçtiğimiz sezon ligde en az gol yiyen ekipleri arasında Orduspor'un olduğunu hatırlatan Antrenör Karakoyun şunları söyledi; "Kalecilerimizin geçen seneki performansları iyiydi. Geçtiğimiz sezon ligde en az gol yiyen ekiplerin içindeydik. Savunma olarak, kaleciler olarak çok iyiydik. Bu sene bunu çok daha üst seviyelere çekmeye çalışacağız. En az aynı performansın sergileneceğine inanıyorum. Daha iyi yerlerde Orduspor'un olması için çalışıyoruz." dedi.
Orduspor'un alt yapısında yetişen Ali Köksal'ın 3. kaleci olarak Süper Lig'e kazandırıldığını ifade eden Karakoyun, "Ali, Alt yapımızdan yetişen bir kaleciydi. Orduspor'a yeniden geldi. Eksikleri var tabii ki ama o eksikleri de en kısa zamanda tamamlayarak kalecimizin daha iyi olmasını sağlayacağız. O da kulübüne faydalı bir kaleci olacaktır."
Avusturya'nın Velden kasabasında çalışmaların çok iyi gittiğini belirten Karakoyun, "Güzel şartlarda çok çalışarak kamp programını uyguluyoruz. Kalecilerimiz de istekli ve arzulu bir biçimde çalışıyorlar. Kamp yaptığımız bölgenin imkanlarıda bizim için çok iyi."diye sözlerini tamamladı.
Braga maçı öncesi ciddi ve zor bir maç olacak.İşimiz kolay değil.Ama çok zor da değil.2-1 kazanacağımızı düşünüyorum.Oyunun büyük bölümünde üstünlük kuran taraf oluruz ve maçı kazanırız.En kötü gollü beraberlik olur.Mağlubiyet imkansıza yakın.
Ligin en zor deplasmanlarından biri Ordu puan alır diyorum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
bende ilk dakikalarda bir gol bulup oyunu domine edeceğimizi düşünüyorum.
F.Bahçe maçında düşündüklerim bu maçta da geçerli. Önce beraberlik, kazanan olursa da G.Saray diyorum. Güzel, zevkli bir karşılaşma bekliyorum ayrıca.
Otobüsün arkalarında Ufuk vardı mesela cam kenarında. Onu görünce " Yedek kaldığın için sıkma canını, bu taraftar seni hep seviyor, sana hep güveniyor" gibi duygularını ifade etmek istiyorsun ama mimikler yetersiz kalıyor. Her futbolcuyu görünce ayrı ayrı duygular geliyor. Bunların içinde kötü duygularda var
Hakan Balta somurtup duruyordu. Onada "Etrafa gülümse biraz" demek isterdim ama diyemedim ya la
2 Foto ekliyeyim
Burda da yukarıdan videoya alayım dedim. Sarı gömlekli olan benim yani. Polis barikatlarına tırmandımResim bir haber sitesinden alıntı
---
ObaaFanatik gazetesine çıkmışım
Yalnız benim zaten boy uzun vücut zayıf birde elimi felan kaldırınca asimetrik bir dev gibi olmuşum
http://www.fanatik.com.tr/GSaraya-co..._32_277962.htm
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Olm bu pankartları kim yapıyosa söyleyin şunlara "şey" ayrı yazılır her zaman![]()
Samsun grubunun pankartı o. Söylerim![]()
edit......
Last edited by Walter Sakana : 28.Eylül.2012 at 01:26
Öh be abi ne yaptınMaç konusundan uzaklaşıyoruz gittikçe
Neyse yarın 2 de Ordu'ya gideceğiz. Umarım galibiyetle ayrılırız.
Akıllar braga maçında olabilir gerçi fatih terim boyle birşeye ne derece müsaade eder bilinmez ama futbolcu psikolojisi neticede. Hem ordu da bu ligin bana kalırsa ibbden sonra en Zor deplasmanı , puanlar paylaşılır en kötü ancak olası bir ordu galibiyetine de kesinlikle sasirmam.
Bence bu maç kolay olmayacak,en azından handikap oynamayın,karşılıklı gol var garanti. Bwin de felan takılıyorsanız her maça tek maç oynama seçeneği oldugundan handikaplı galatasaray denenebilir ancak iddaa da uzak durulması gereken seçenektir kendisi.Hadi rast gele!![]()
Galatasarayın fazla gol pozisyonu bulacağını zannetmiyorum 0 0 veya 0 1 biter alt olur
İster kabul edin ister etmeyin fakat Galatasaray'ın 18 kişilik kadrosu şu anda lig için "extra large". Yani içerde de dışarda da derbiler dahil tüm maçlarda maçın mutlak favorisi Galatasaray'dır ve Ordu'da da öyle olacak. Eğerki oyuncular mücadeleden ödün vermeden ciddi başlarlarsa ilk devrede skoru 0-2'ye getirip 2. devre rölantide bitirirler. Ama aksi davranıp rakibi küçümseme gibi bir hata yaparlar ,girdikleri pozisyonları gole çeviremez ve bir de üstüne bir duran top ya da kontra golü yerlerse zorlanarak kazanırız. Bu maçta Orduspor'un bizden puan alma şansı % 10'un üstünde değildir.Boşa hayal kurmaya gerek yok. Rakip takımın sahaya çıkan 11 oyuncusunun hiçbiri GS'de ilk 11'e girecek kalitede değil.Futbol sadece koşarak ya da mücadele ederek değil, kaliteli oyuncuların da varlığıyla oynanan bir oyun.Maç öncesi görünümde Akhisar gibi zayıf bir ekibe bile ilerde baskı yapma ciddiyetini gösteren bir Galatasaray'dan bahsettiğimizi unutmamak gerekir... Allah'ın izniyle rahat kazanır,yola devam ederiz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Muslera
Eboue
Semih
Dany
Hakan
Emre
Melo
Selçuk
Amrabat
Burak
Elmander
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Beraberlik kokan bir maç.Akıllar kuşkusuz salı günü oynanıcak maçta.Benim bile aklımda hep o maç varsa futbolcular ne düşünüyordur kim bilir.Bugün maç olduğunu burada gördüm.Ligde bu maçların telafisi olur ancak avrupa maçlarının olmaz.Sakatlık olmadan atlatalım yeter.Bakalım nasıl sonuçlanıcak.Puan kaybı sürpriz olmaz.
Birde Cuma ve Pazartesi maçlarını hiç sevmiyorum.Uğursuz geldiğina inanıyorum.
Ordu'da forvet barral sporting gijon dan tanıyorum.Real altyapısı ürünü çok kaliteli futbolcu.Bana gore sahada isim oynamaz. Ordulu oyuncular da yetenekli taraftar destegi ve iyi bir takım oyunuyla bizi zorlayabilirler bence
Her güzel şeyin bir sonu vardırdır derler. Orduspor bugüne kadar güle oynaya geldi ama bugün cehennemi yaşatacağız onlara. Yazık olacak...Ben 3 farklı alırız diyorum. Ve ayrıca bu ligde kolay kolay puan kaybetmeyiz. Gideyimde keyifli keyifli maç izleyeyim. Hadi iyi seyirler renkdaş kardeşlerim.
Arkadaslar yorumları okumadan cevap yazmıştım önceki mesajımda ama şimdi okuduğumda cok körü körüne yorum attıgınızı görüyorum,tamam bende takımıma gönülden bagliyim hatta fanatiğim ama oynanacak olan bu mac kesinlikle kolay olmayacak,benim şahsi fikrim karşılıklı gol olacağıdır,mac sonu tahminim ise buyuk ihtimalle beraberlik.