daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kötü gidişin devam etme olasılığı, bu maçta yüksek maalesef. Galibiyetten umudum yok şahsen, son 2-3 maçta oynanan futbolu görünce. Beraberliğin ağır bastığını düşünüyorum. İnşallah, kazanabiliriz.
Kolay maç olmayacak. Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarını kazanabilirsek önümüz açık ama maalesef oynanan oyun umut vermiyor. Bu iki karşılaşma Samet Aybaba'nın geleceğini belirleyebilir. Takım umarım arayı iyi değerlendirmiştir. 1-0 olsun bizim olsun. Şiddetle 3 puana ihtiyaç var.
Beklediğim ilk 11;
---------------Mc Gregor-------------
Hilbert - Sivok - Ersan - U.Boral
-----------Necip - Hasan------------
Holosko----Fernandes----O.Şahan
---------------Almeida---------------
Milli takım maçlarından etkilenmemiş iki ekip karşı karşıya yorgunluk yok, sakat yok, Trabzonspor'u bir adım önde görüyorum.
Aybaba varken maalesef Beşiktaş'a hiç güvenmiyorum saha avantajı olsa dahil.İki takıma da başarılar iyi bir mücadele olur umarım..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gönlümdeki 11;
-------------McGregor
Tanju--Sivok--Ersan--Escude
------------Necip--Hasan--------
Hilbert----Fernandes----Olcay
---------------Almeida------------
Samet Aybaba'nın çıkaracak olduğu muhtelem 11;
------------------McGregor
Hilbert------Toraman-Ersan----Uğur
----------------Necip-?
Holosko-------Fernandes------Olcay
-----------------Batuhan
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşeiktaşla oynadığımız son 8 maçta 1 mağlubiyetımız var.Deplasmanda da 4 sezondur yenilmiyoruz.Bu çok iyi bir istatistik.Ben bu haftada yenilmeyeceğimizi düşünüyorum hatta galibiyet bekliyorum.
Trabzon'un muhtemel 11'ini de alabilir miyiz arkadaşlar bilen ilgilenen varsa,sakatlar cezalılar falan..
Beraberlik maçı diyorum.
FM Gazetesi
Onur
Serkan/Zeki -- Mustafa -- Bamba -- Emerson
Zokora
Sapara -- Alanzinho
Yasin -- Janko/Halil -- Olcan
Buyuk ihtimalle
Bana kalırsa artık Veli yerine Hasan Türk denenmeli biraz.
FM Gazetesi
Trabzonspor taraftarları tribünden izleyemeyeceklermiş maçı. Yeter artık bu saçmalık. Yakında yayıncı kuruluşun etkisiyle hiç taraftar almazlar tribünlere.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ben trabzonspor'un daha kaliteli ayaklarla.Kazanacağını düşünüyorum..
---------------Mc Gregor-------------
Hilbert - Sivok - Toraman - U.Boral
-----------Necip - Veli------------
Holosko----Fernandes----O.Şahan
---------------Almeida---------------
olacaktir yine iki takiminda gol yollarindaki sikintilari var Fernandes ve Olcana bagliyorum maci.
Veli Kavlak Fenerbahçe karşılaşmasında kırmızı kart gördü. Cezası dolayısıyla bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
o zaman Oguzhan veya Hasan oynayabilir orda buyuk ihtimalle Oguzhan oynar diye dusunuyorum.
Üst sırada bulunan takımların çoğu puan kaybetti. İki takım içinde bu maçın önemi 1 kat daha artmış oldu.
Yani bu maçta berabere bitecekTarih tekerrürden ibaret! Her hafta ayn senaryo
![]()
Mc Gregor-Hilbert-Toraman-Sivok-UgurBoral-Hasan-Fernandes-Necip-Olcay-Holosko-Almeida 11 ile cikacagiz diye bir haber gormustum.
Fenerbahçe maçından sonra bu sezona dair tüm umutlarım bitti.Keşke şu maçta takım umutlarımı yeşertecek bir oyunla galip gelse ama sanmıyorum.Kazansak bile ancak duran topla falan kazanırız sanırım.
So what?
Saike
1-0 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum ortada geçen bir maç olur.
Ben de, Atakan Kurt'un yazdığı, şu ilginç 11'e denk geldim:
McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, Toraman, Hasan Türk, Fernandes, Holosko, Batuhan, Almeida.
Ve kendimce şöyle bir diziliş çıkardım, başka türlü çok saçma oluyor çünkü.
McGregor
Hilbert - Toraman - Sivok - Ersan
Holosko - Fernandes - Hasan Türk - Uğur
Batuhan - Almeida
Şimdi; 3-5-2 desek Holosko'ya yer yok, 4-2-3-1 desek sol açık yok, 4-3-3 desek kanatta kim oynayacak, onu bilmiyoruz. En mantıklı diziliş, üstteki oluyor bence.
Kazanırsak Galatasaray ile aynı puana geleceğiz ve biz Trabzonsporlular böyle durumlarda kesinlikle puan kaybedeceğimizi biliriz.
Samet Aybaba gemileri yakmış, kadroya bak.![]()
Düşündüm de, bu kadrodan çok farklı dizilişler çıkabilir. Bu da, rakibin bizi çözememesini sağlar ve avantaja çevirebiliriz bu durumu. Tabii, öncelikle bunu avantaja çevirecek bir oyun ortaya koymak lazım.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Maç başladıktan sonra diziliiş miziliş kalmıyor. Uğraşmayın boşuna![]()
Steam ID: fotosuki