daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Fenerbahçe'de önemli eksikler var. Bursaspor'un sahasında kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Tahminim beraberlik.
Orta alanda Mehmet Topuz, Mehmet Topal ve Meireles sakat.
Gönül ister ki
Krasiç - Cristian - Sezer - Caner
veya
Krasiç - Cristian - Caner - Stoch
veya
Krasiç - Cristian - Salih - Caner
ile bir orta alan şablonu oluşturalım ama Dünya yıldızımız, göz bebeğimiz Selçuk Şahin yine sahadaki yerini alacak ve saç baş yolduracaktır. Ayrıca defansta Yobo eksik, Serdar Kesimal iyileşmişken gönül ister ki bu forma şansını o kullansın ama diğer Dünya yıldızımız Bekir İrtegün yine bizlerle beraber olacaktır.
Sakatlardan dönen veya ekstra sakatlanan olmazsa Aykut Kocamanın tahmini kadrosu ve saha dizilimi şöyle olur.
...
Selçuuuuk yine oyunda olacaktır göz bebeğimiz
Güzel çalımları ile gözlerimizin pasını silecektir.Bu konu da ciddiyim çok iyi çalım atıyo kendisi
Sonuç için ise kazanacağımızı düşünüyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerbahçe adına ileri 3'lü ile geri 4'lünün mücadelesi olacak gibi gözüküyor. İlerideki adamlar ne kadar klassa, gerideki adamlar da bir o kadar kalas çünkü![]()
Sakatlıklar ve milli takımdan moralsiz dönen oyuncularımız var.Gökhan ve Topal büyük ihtimal oynayacakmış.İşimiz zor bence Bursa kaybetmez
Cengiz sen de biliyosun Aykut Hoca özellikle ileride oyun içinde bol bol mevki değiştiriyor. Özellikle Sow'u sezon başındandır bir sol açık bir sağ açık izliyoruz. Bana kalırsa (Eğer Krasiç-Kuyt-Sow aynı anda oynarsa) Sow sola yakın olur, Kuyt tek durur ileride. Gerçi o da tek oynadığında sağa yanaşıyor. Saha içindeki dizilimde sürekli bir çorba hakim : ) Ayrıca Topal oynarsa Caner kızağa çekilebilir.
...
sOW
cANER - kRASIC - kUYT
cRISTIAN - sELCUK
hASAN aLI - eGEMEN - sERDAR - oRHAN
mERT
beraberlik cikar bu mactan, pintonun durumu nedir bilmiyorum. o yoksa iddiada rahatlikla 02 Ciftesans oynanir bu mac icin[1.25 verir herhalde].
Ben tahmin bölümünde fener kazanır demiştim fakat önemli eksikler olduğunu okudum sonradan. Bence beraberlik olur.
Mantık olarak bende buna katılıyorum. Ama o mantığı zorlar bir biçimde daha önceki maçlarda Sow'un sol açık veya sağ açık olarak oynadığını gördük. Yani Aykut Kocaman bunu deniyor ne yazık ki.
Caner'e gelecek olursak. Geçen sene TK çeyrek final maçı Kayserispor'a karşı çıkan kadro
Mert
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Dia-Mehmet Topuz-Cristian-Caner-Stoch
Sow
O maçı izlemişsindir, o maçta Aykut Kocaman Caner'i o pozisyonda oynatmıştı. Eğer orta alanda Topal,Meireles ve Topuz yetişmezse bence aynı şeyi tekrar deneyebilir.
...
Cezamız kalktı, maça gitmek için engel de kalmadı. Maratondaki yerimi alıcam inşallah. Bakalım Ozan İpek'in durumu takıma olumlu mu olumsuz mu yansıyacak göreceğiz.
Kriz masası kurmuş Aykut Kocaman, gazetede yazıyordu. Bakalım nasıl olacak ama baldemir'in oluşturduğu kadro gibi çıkarız muhtemelen. Maç için umudum var hala...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
volkan
orhan bekir egemen hasan ali
kuyt cristian selcuk salih krasic
sow
Milli maç arasından en olumsuz etkilenen takım Fenerbahçe oldu diye düşünüyorum. Hem 2 önemli galibiyetle iyi bir hava yakalanmıştı o açıdan kötü oldu hem de sakatlıklar eklendi. Gerçi Bursaspor da pek iyi değil, inişli çıkışlı performans sergiliyorlar. Takımın önemli kozlarından Ozan İpek'in kadro dışı kalması hem güç hem moral açısından olumsuz etkiler gibi görünüyor. Tahmin yarışmasında Bursa galibiyetine oynadım ama beraberlik daha ağır basıyor sanki.
Fenerbahçe açısından bana göre sezonun en kritik maçlarından bir tanesi. Eğer kazanırsa yakalanan hava devam eder ve ilk yarının sonuna kadar kolay kolay puan kaybetmez artık bence. Alex krizini de tam anlamıyla atlatmış olur ayrıca. Kaybederse sezon başından bu yana alıştığımız istikrarsız görüntü devam edebilir. Her puan kaybında Alex krizi tekrar hortlatılır.
Sezonun en iyi oyunlarını Bursa deplasmanlarında oynuyoruz. Sonuç da alırsak şahane olur.
kazanırız diye düşünüyorum. geçen yıl 3 maç yapmıştık Bursa'yla yanlış hatırlamıyorsam üçünü de rahat kazanmıştık, Bursa'ya ters geliyoruz umarım yine öyle olur. 11 belirlemek zor olur şu ortamda , herkes sakat.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hayır işte tam da sol açık oynamıştı, iyi hatırlıyorum. Hatta herkes şaşırtmıştı Caner ve Topuz gibi kanat oynayan adamların orta sahada oynamasına. Neyse o kadar da mühim bir mesele değil. Fenerbahçe muhabirlerine göre bugün için beklenen kadro.
Volkan (Mert),
Gökhan-Bekir-Egemen-Hasan Ali,
Kuyt-Selçuk-Cristian-Caner-Krasiç (Stoch)
Sow
...
Eee bende bizim takımdan beklediğim 11'i yazayım bari
Carson
Basser Ömer İbrahim Hakan
Bellushi N'Diaye Murat Tuncay
Batalla
Pinto
Serdar Aziz'in sakatlığı tamamen geçtiyse oynatabilir Ömer yerine ama ben acele edilmemesi taraftarıyım. Eksikliğini çok hissettik, bu zorlu maçla tekrar kaybetmeyi göze alamayız. Maç eksiği var. Hakan yerine de Vederson oynayacaktır büyük ihtimalle, son olaylar sonrası malum Ozan kadro dışı kaldı, bu durumdan Vedo'yu sorumlu tutan, karara olumsuz tepki veren taraftarlar da var. Onu rahatsız edebilecek hal-davranışlar olabilir. Murat Yıldırım ise tamamen içimden geçen isim. Orada yerli olarak hep Musa'yı kullanmayı tercih ediyor Ertuğrul Hoca. Sestak'ta Bellushi'ye formayı kaptıracak gibi geliyor bana. Takıma baktığımda kesilebilecek bir yabancı göremiyorum.
Fenerbahçe'de Gökhan, M. Topal, M. Topuz, Meireles, Orhan ve Yobo sakatlıkları nedeniyle Bursaspor maçı kadrosuna alınmadı.
Düşünsenize sag bekte Bekir .. Allahım sen bizi Bekir'den koru![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bursa' nın bu galibiyete çok ihtiyacı var. Bursasporun en az beraberlik alacağını düşünüyorum.
stoper'de selçuk şahin falan... evlere şenlik.
Volkan(Mert)
Bekir - Serdar - Egemen - Hasan Ali
Krasic - Selçuk Ş. - Cristian - Caner
Kuyt - Sow
Bursa büyük ihtimal gol atar bize.Onun için baya gol atmamız lazım
serdar iyileşmiş mi?
Aykut Kocaman'ın yerinde olsam; bunca eksiği göz önünde bulundurup fırsattan istifade, Salih Uçan ile başlardım maça ve bir denerdim, görürdüm performansını.