Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor kazanır

4 50.00%
  • Berabere biter

3 37.50%
  • Trabzonspor kazanır

1 12.50%
1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: MP Antalyaspor - Trabzonspor | STSL 10. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default MP Antalyaspor - Trabzonspor | STSL 10. Hafta

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Antalyaspor küme düşme konumundayken bile bizden her türlü puan aldı, bu maçta da alacaklardır. İddia oynayacaklar çok rahat bir şekilde 1 oynayabilir. Bir aksilik olmazsa bende tribünlerde olacağım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

2 farklı bir galibiyet bekliyorum.Bence Antalyaspor bu haftayı zirvede kapatacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Beraberlik agır basıyor bence..İki takımda kesinlikle kontrollü oynayan ekipler..Trabzonspor defansta açık verirse Diarra affetmez..Haftanın beraberlik maçı bu

Haftanın en çekişmeli maçı bu olacak sanırım. Trabzon'dan bir patlama gelebilir ancak saha avantajı ve son maçlardaki olumlu performansından dolayı mantığım Akdeniz temsilcisinin kazanacağını söylüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Adrian siftah yapti

Büyük galibiyetlerden sonra kaybeden anadolu takımları, klasik böyle olacak bi maç, öyle de devam ediyor.Trabzon'da çıkış arıyor.Gol yemeden kazanır kanaatimce.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Antalya sadece kornerlerde etkili olacak gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu Hakan Arikan zaten Trabzon maclarina ayri onem verir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Devre arasında Janko'nun yanına Burak gibi yardıran bir adam alırsak çok sağlam isler yaparlar.Adam her topu indiriyor arkadaşlarına.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

@Musti

Valla Burak gibi degilde o 10 numara pozisyonunda Jaja oynuyor olsa varya JAJA-JANKO aralarinda rahat 40 gol atardi.
    Last edited by Bordo61Mavi : 05.Kasım.2012 at 23:05 Reason: duzeltme :)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    @Musti

Valla Burak degilde o 10 numara pozisyonunda Jaja oynuyor olsa varya JAJA-JANKO aralarinda rahat 40 gol atardi.
    Burak demedim yahu onun gibi savunma arkasına koşan adam dedim.Jaja'da olur ama

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yasin'den gol bekliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yapma be Trabzon. Tahmin yarışmasında yakma beni

1-1 olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Abovvvvv yedik

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vay arkadaş ben maç bitmiştir diye düşünüyordum, komşudan gol sesi geldi, dedim herhalde 1-1 oldu, ne ara 2 yol yemiş Trabzonspor, şaşırdım.

Nesil
    2006

Helal olsun Antalya'ya. Mehmet Özdilek ve ekibini kutlamak istiyorum. Yönetimde üstüne çok düşüyor takımın. Tebrikler. Böyle bir takım lazımdı Türkiye ligine. Taraftarda inanmış. Burası Antalya Buradan çıkış yok. Üç üç üç diye bağırmaları.

Trabzon için ise geçmiş olsun artık sezonu bu maç ile kapattılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Ya bu Şenol Güneşin Emre ile bir derdimi var anlamadım.Birde kalecilik iç güdüsümüdür nedir anca skorun üstüne yatmaya çalışıyor.Artık bıraksın yönetimle beraber(Gerçi kim gelicek ki)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Omer oyuna girerken olacaklari tahmin ettim.

Tahmin yarismasinda da 1 demistim adamlari yenemiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Tebrikler Antalyaspor. Zor bir 3 hafta daha var önlerinde, 5 puan alırlarsa müthiş olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Antalyaspor, bu senenin flaş takımı olacağını gösterdi bir kez daha. Anadolu'dan Avrupa'ya gidecek takımlar arasında en büyük adayım şu aşamada. Helal olsun bir kez daha.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Trabzonspor kazandığı maçlarda da tat vermiyordu. Trabzonspor'u bir tek Fenerbahçe maçında iyi gördüm onu dışında her zaman kötü oynayan Trabzonspor vardı. Şenol Güneş'de heyecanını kaybetmiş. Basın toplantılarında devamlı mazeret üretiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Macın son on dakikasına yetiştim belkide iyi olmuş 1 tane poziyon gol oldu BAMBA eksikliğindne 2 inci goldede bambanın ayağına carpan top onuru cok zor durumda bıraktı ben beraberlik bekliyordum ama antalyaspor şansının yardımıyla kazandı tebrikler.
    Last edited by petrol_fb12 : 06.Kasım.2012 at 02:52

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mactan yeni geldim herkes ileri 4lüsü iyi oynamazsa Antalya maç falan alamaz diyordu bugun hiçbiri iyi oynamadı sonradan girenlerle güzel bir galibiyet oldu.Maçın sadece son 15 dakikası güzeldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İsimlere bakıyorum ve oynayabileceklerei seviyeyi düşünüyorum bu iş olur diyorum ama biryerde bi sorun var.Onuda ben değil Şenol hoca çözmeli.

Takım savunmayı yapıyor hucumda sıkıntı var bu açık.net ama hala ısrar ediyor Şenol hoca aynı şeyleri yapmakta.Böyle olmuyor başka bi sistem dene arkadaş olmayan birşeyde niye ısrar edersin anlamıyorum.Olcan her maç banko oynuyor ama 1 tane olumlu işi yok.Yasin aldığı her topu çalım atmadan kimseye vermemeye yeminli ve kaleyi gördümüde nerede olursa olsun vurma niyetinde.Onunda bir yararı yok.Kanatlar iyi çalışmazsa zaten bir takımdan birşey bekleme.Değiş bu adamları yerine oynayacak adamlar var.Koy sola Emre'yi adam oynadımı oynuyor işte.Sağada Halil'i.Bir dene arkadaş belki olacak onlarla.

Adrian'ı oynatmamak konusunda ısrarcıydı adam çıktı istekli bir şekilde oyununu oynadı gol attı çabaladı.İnat ettimi geri dönmüyor uzun süre bizim hoca.Colman'ı heyecanla bekliyorum.Şu adam iyileşsede onu izlesem.Kötüde oynasa izlemeyi özledim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçın katili Şenol Güneş oldu. Takımın başında durduğu sürece Trabzonspor'dan bu sene birşey olmaz gibi. Antalya'ya da helal olsun, istikrarını korursa bu yılın flash ekibi olur.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri