1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Printscreen

Default Printscreen

Merhaba arkadaşlar,

Bir sorunum var. Oyun içerisinde Printscreen (Ekran görüntüsü) almaya çalıştığımda windows masa üstünü alıyor, yani oyunu almıyor. Çeşitli printscreen programlarınıda denedim ama hepsiyle durum aynı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Windows 7'nin "Ekran Alıntısı Aracı" nı kullanabilirsin. O daha kullanışlıdır. Tabi Windows 7 kullanıyorsan.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Oyunun kendi kısayol tuşu var. Alt + F9 kombinasyonu sadece oyundaki görüntüyü alıyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Oyunun kendi kısayol tuşu var. Alt + F9 kombinasyonu sadece oyundaki görüntüyü alıyor.
    Bunu yaptıktan sonra Belgelerim - Sportsİnteractive - Fm2013 - screenshots klasörünün içine bakıcaksın. Resimlerin orda.

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Windows 7'nin "Ekran Alıntısı Aracı" nı kullanabilirsin. O daha kullanışlıdır. Tabi Windows 7 kullanıyorsan.
    Evet, W7 kullanıyorum.

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Bunu yaptıktan sonra Belgelerim - Sportsİnteractive - Fm2013 - screenshots klasörünün içine bakıcaksın. Resimlerin orda.

Bunu biliyorum. Denedim ama bende çalışmıyor. Tercihleri kontrol ettim Alt+f9 ayarlı ama ekran görüntüsü almıyor. Belgelerim/Sport Interactive/Football Manager 2013 içersinde Screenshots dosyası daha oluşmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SteveScarlett View Post
    Merhaba arkadaşlar,

Bir sorunum var. Oyun içerisinde Printscreen (Ekran görüntüsü) almaya çalıştığımda windows masa üstünü alıyor, yani oyunu almıyor. Çeşitli printscreen programlarınıda denedim ama hepsiyle durum aynı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
    Diğer çözümleri arkadaşlar önermiş, bende bir tane söyleyeyim.
    Oyunu pencere modunda oynayarak, Printscreen alabilirsin, böylece sadece masaüstünü almayacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Steam kullanıyordan F12 direk alıyor sonra oyunu kapat direk yükleme ekranı çıkıyor sağ tıklayıp resimbağlantısını kopyalabilip paylaşabilirsin. Steam dan kullanırsan internete yükleme sorunun'da olmaz...

Belgelerim de 2 tane FM13 dosyası var,sen gereksiz olana bakmışsın.Alt+F9 la al görüntüyü sonra ikisine de bak birinde Screenshots dosyası olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by SteveScarlett View Post
    Evet, W7 kullanıyorum.

Bunu biliyorum. Denedim ama bende çalışmıyor. Tercihleri kontrol ettim Alt+f9 ayarlı ama ekran görüntüsü almıyor. Belgelerim/Sport Interactive/Football Manager 2013 içersinde Screenshots dosyası daha oluşmamış.
    fonksiyon tuşlarınız kilitli olabilir. f-lock açmayı deneyin

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by sdevrim View Post
    Steam kullanıyordan F12 direk alıyor sonra oyunu kapat direk yükleme ekranı çıkıyor sağ tıklayıp resimbağlantısını kopyalabilip paylaşabilirsin. Steam dan kullanırsan internete yükleme sorunun'da olmaz...

bu kadar basit.

çözüm :

fm.exe ye sağ tıklıyoruz özellikler diyoruz, uyumluluk sekmesine tıklıyoruz, masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak diyoruz.

Mesaj Yetkileri