daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Beraberlik kokan bir maç ama üç ihtimalde olabilir.
Çok zor bir maç olacak. Seriyi devam ettirmek adına önemli de. En çekindiğim olay, rakibin orta sahasının kuvvetli olması. Pablo Batalla, Belluschi, N'Diaye, Musa Çağıran, Murat Yıldırım... Hepsi de, tek tek tehlikeli isimler. Orta saha üstünlüğünü ele alırsak ve 2 hafta önceki Kasımpaşa maçıyla geçen hafta Mersin maçının ilk yarısında oynadığımız futbolu bu maçta da sahaya yansıtabilirsek, rahat kazanırız.
Samet Aybaba'dan şöyle bir 11 bekliyorum:
Mc Gregor
Hilbert - Sivok - Ersan - Uğur
Necip - Veli
Holosko - Fernandes - Olcay
Almeida
Başarılar Beşiktaş'ım.
2-1 Bursa alır. Batalla maçın yıldızı olur.
Steam ID: fotosuki
Kritik viraj, kazanıp seriyi devam ettirmeliyiz. Zor olacak ama Holosko'nun golleriyle kazanırız.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Skor tahmininde pek becerikli değilimdir ama 3-1 yeneriz diye düşünüyorum. Çıkışı sürdürmek lazım, hazır üsttekiler ile fark yokken.
FM Gazetesi
Savunma oyuncularına bu maçta büyük iş düşüyor. Savunmada çok dikkatli oynamalı takım. Bursaspor iç saha maçlarına nazaran dış saha maçlarında daha başarılı sonuçlar alıyor. Kayserispor ve Trabzonspor'u deplasmanda yenmeyi başardılar. Sivasspor gibi bir deplasmanda son dakika golleri ile iki puan bıraktılar. Galatasaray'a kök söktürdüler. Pas oyununu dış saha maçlarına iyi yansıtıyorlar iç saha maçlarında kapalı savunmaları aşmakta zorlanabiliyorlar.
Almeida'dan yine gol bekliyorum. Son 3 resmi maçta gol attı. İnşallah bu maçta da atacak. Ayrıca Bursaspor'da Pinto maç kadrosuna alınmadı yerine büyük ihtimalle Bangura oynayacaktır. Pinto'nun eksikliği Batalla'nın oyununu da olumsuz etkileyebilir hucum hattında.
Bursa 2-1 alır gibi geliyor bana ama 3 sonuçta da şaşırmam , çok zevkli bir maç olacak![]()
Fernandes vs Batalla, çok güzel maç olacak bence. 2-2 biter.![]()
iki takımda ne oynadıgını hala bilmiyor..Muhtemelen berabere biter maç
geleneği bozmaz bursaspor'u yenmeye devam ederiz.
Güzel maç olur gibime geliyor akşam izlemek lazım
Holosko gol atar.
Bursa kazanmaya daha yakın yalnız besiktas değişik bir takım oldugu için bu sene hala kapalı kutu ne oynayacagı belli değil.
Beşiktaş XI: McGregor; Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur Boral; Veli, Necip, Fernandes; Holosko, Almeida, Olcay
Bursaspor XI: Carson; Basser, Serdar Aziz, İbrahim, Vederson; N'Diaye, Ferhat; Belluschi, Batalla, Tuncay; Sestak
FM Gazetesi
Her zamanki gibi başa baş futbol oynarız, savunma evlere şenlik olduğundan mütevellit attığımızdan fazlasını yer otururuz aşağı... Beşiktaş'ı galibiyete yakın taraf olarak görüyorum, yine de futbol şansının bu kez bizim tarafımızda olmasını diliyorum.
Böyle bir kadro görmek istiyordum sonunda uygulanıyor.
Sentugo.
Batalla - Tuncay - Sestak 3'lüsü güzel bir organizasyonla golü buldu.
Belluschi çok net 2 fırsattan yararlanamayarak maçı koparma şansını tepti.
Last edited by uAburak89 : 09.Kasım.2012 at 22:44
Bursaspor müthiş oynuyor ve kaçan 2 net pozisyon var. Beşiktaş nasıl oynuyor bilemiyorum ama her maç böyle oynuyorlarsa sıkıntı var onlar için.
Sentugo.
Aslında iki takım da çok benzer oyun yapısıyla oynuyor. En büyük fark Bursaspor'un ileri ucunun çok hareketli olması.
Steam ID: fotosuki
Beşiktaş 2. yarıya çok fena başladı ve golü de buldu çok beklemeden.
2-1 oldu bile. Daha da atar Beşiktaş oyun böyle giderse.
haha hani her maç böyle oynarlarsa kazanırlar yaniben böyle bir şey görmedim. 2. yarı çok iyi oynuyorlar
Sentugo.
2-2 oldu, güzel maç![]()
3-2 Almeida dakika 67
Burak Yılmaz'a emek hırsızı diyenlerin bu penaltıya yorumu merakla bekleniyor.![]()
Penaltı olmayan yerde penaltı çalan üzerine bir de sarı kart gösteren hakemi kutluyorum. Adam kendi ayağına takılıp düşünce penaltı oluyor.
Sentugo.
Burak'a sallayanları görelim bakalım şimdiMüdahale bile yok kendi kendine takıldı düştü.
şaka gibi penaltı![]()
3-3 oldu maç on numara![]()