hehehe..valla ben ilk defa görüyorumm.abi 3 penaltıda kaçmaz ki yaa..![]()
Valla Toni nasıl kaçırmış hayret![]()
toni nin penaltı yüzdesi %25yakıştıramadım walla
palermo yu görür oldm sanki bi an![]()
İlginç walla yaaa..Bende Trabzonsporda szimkovyak varya şimdi ismin tam yazmadım neysee o bir maçta 2 tane kaçırmıştı ve o maçta yenilmiştim yaa...Ergünde 2 tane kaçırdı bir maçta ....
ben diiiil 3 penaltı kacırmayı daha 4 penaltı yı bile bi mac ta görmedim ne hakem mis be helal olsun walla
enteresan bi olay![]()
4 penaltı ilginç
atsa 8-1 olcak ilk penaltıdan sonra kullandırtmasaydın penaltıları ona
So what?
Saike
bu kadar penaltı kaçırmaz toni ya![]()
Nası becerdiysen bu işi helal olsun sana keske benim basıma gelseydi de ben gosterseydim
abi bu adam nasıl kacırmıs bu kadar tre de oynuyonca kacımıyordu
ilk defa goruom ton nin 3 penaltıyı kacırması da ayrı bı ilginclik
kalecinin ellerini öpmek lazım
ya luca toni okadar penalti kacirmaz gibi geliyo bana cünkü ben fiorentinayla oynuyorum 1 luca toni 15 penaltidan 13 ünü atmisti bende.ilginc valla
acaba toni mi kaçırdı kalecimi kurtardı
one behakeme paramı yedırdın ne oldu anlamadım
ilginç bi olay adam 3 penaltı kaçırmasına rağmen hat trick yapmış
ya adam gol krallığına oynuyor, ve daha önce penaltı kaçırmadı. O yüzden ilk penaltıyı kaçırdıktan sonra başka birisine attırmadım. Bu arada bütün penaltıları kaleci kurtardı. (bu kaleciyi izlettirsem iyi olacak galiba... )
önemli olan da o zaten ya yenilseydi takımOriginally Posted by sherryy
5-1 ve 4 tane penaltı e yuh![]()
sende penaltıcı yokmu yaa
Bu rekormudur bilmem ama Luca Toni 3 penaltıyı daha atsaydı 1 maça 6 golle rekor kırabilirdi!
golde ve penaltı kaçırmada hack trick yapmışnasıl becermiş
luca toni 3 pen. kaçırmıs ama 3 tanede atmıs acaba puanı kaçtı toninin çook merak edioomm
walla mithat yavaş(manisa da ) 2 3 tane üstüste kaçırdı ama toniden beklemezdim
forumda biyerlerde romanya20-0andorra(san marinoda olabilir) lık bi maç vardı. adamın biri tam 9 gol atmıştı. ayrıca galatasarayla inegölsporu 12-0 yenmiştim tevfik köse 6 gol atmıştıOriginally Posted by katil_gfb
herhalde rekordur (yanlış hatırlamıyorsam bende ronaldinho 2 tane kaçırmıştı)
udinese kalecisi panter yaa...