turksportal dan mail alabilir mıyız
turksportal dan mail alabilir mıyız
Bildiğim kadarıyla turksportal.net uzantılı mailler yöneticilere ve moderatörlere veriliyor.
Aslında bizede verilmeli.
Hem reklam yapmış oluruz![]()
evet yaaa cok guzel olur mesela benim FM ci oldugumun anlasilmasi icin
[email protected] ne guzelde yakisti yaa![]()
duyun sesimizi![]()
Arkadaşlar boşboşuna heveslenmeyin olmaz bu iş.
arkadaşlar tabi böyle birşey için belli yatırımlar gerekiyor mail sunucusu olduğunu düşünürseniz server tabanlı oldukça iş gerektiyor. Bizdede para olmadığına göre : ) şimdilik zor
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
para mi yok ? kolay hallederiz hadin burdan para toplayalim benden benden 50.000 $Originally Posted by Vieri
![]()
![]()
saka bi yanada olsa guzel olurdu ama.. neyse ilerde birgun olur insallah
insallah olur boylece bir cok insan duyar
hayatımız yahoo ile mynet ile geldı gectııı
bu uyeler 1 gun olsun düzdün adres alamadı
turksportaaaal duy bu sesııı mail ile ucur bizi
Eğer gerçekten Turksportal.net'i düşünüyorsanız , turksportal.net uzantılı msnl adresleri kullanın.
kısı bası ne kadar tutar kı?Originally Posted by Vieri
turksportal.net i mail olarak düşünmüyoruz. sadece kullanıcıadı@fm.turksportal.net şeklinde olabilir.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
olsun..bize o da yeter![]()
peki o ne zaman olacakOriginally Posted by Vieri
![]()
evet evet oda cook iyi olur...
bence bu iş Turksportal için çok masraflı olabilir...
bu işin serverına baya bi para saymaları lazım
böyle birşey olabilir dedim olacak demedimzaten şu anda böyle birşey düşünmüyoruz zaten
Mustafa BudakTurksportal
eğer siz cebinizden verecekseniz kalsın...
bırakın adminlerimizi bos masraflara sokmayın...