Maçı alır rekoru kırarız diye düsünüyorum.2-0 skor tahminim.
İki taraf için de formalite maçı olduğu için kasacaklarını düşünmüyorum. F.Bahçe, ev sahibi avantajıyla alır maçı.
Maç oynanacağı sırada Fakültede ders anlatıyor olacam, Salih'i Recep'i izleriz diyoduk, Neyse eve dönünce banttan izleriz. Bana göre maç düşük skorda biter. İki takımda kasmayacağı için antrenman havasında bir maç olur. Aksi de olabilir futbol bu : ) Umarım yedek oyuncularımız kendilerini gösterme şansını iyi değerlendirirler, hoş gösterseler bile pek rotasyona uğramayacaklar bir sonraki maça yine aynı kadro aynı sistem çıkacak ama en azından bizim gözümüzde değer edinirler.
...
Kazanır rekoru kırarız.
Bienvenu oynar inşallah
Salih'i oynatamıyoruz sanırım,yanılıyor muyum?
Salih kayıtlı değil diye biliyorum bende
Serdar kesimalın saçlar nedir öyle ya![]()
![]()
Salih'in oynaması için kayda gerek yok yaşından dolayı. Ama Salih 19 Yaş altı milli takım ile kampta, istesede oynayamayacak.
Oynarsa Recep Niyaz'ın performansını merak ediyorum. Aykut Kocaman bütün aslarını dinlendirir. Fenerbahçe iki farklı kazanır tahminimce.
Salih u19 Milli takım kampındaymış. Salı günü Portekizle hazırlık maçı yapmışlar 90dk oynamış, perşembe de aynı takımla hazırlık maçı yapacaklarmış. Çok lazımdı şu dönemde. Salih'in zaten 2 hafta üst üste takımla idmana çıktıığını görmedim
İlgili haber;
U19 Milli Takımımız, Portekiz ile Antalya'da oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-1 kazandı.
Mardan Stadı'ndaki karşılaşmada Millilerin golünü 31.dakikada Kadir Ari ve 81.dakikada Emre Nefiz atarken, Portekiz'in golünü 46.dakikada Mane kaydetti.
Karşılaşmayı Yusuf Eren Yurtsever yönetirken, Abdullah Uğur ve Ayhan Arısoy yardımcı hakem, Ümit Deniz Uluşar da dördüncü hakem olarak görev aldı.
U19 Milliler, Portekiz ile ikinci maçını Antalya'da Mardan Stadı'nda 6 Aralık Perşembe günü saat 13.30'da oynayacak.
Türkiye: Onurcan Piri, Hüseyin Tokmak, İlkay Durmuş, Ahmet Yılmaz Çalık, Abdülkerim Bardakcı, Salih Uçan (90.dk Sinan Kılınç), Enver Cenk Şahin, Onur Bulut (62.dakika Oğuz Mataracı) Berk İsmail Ünsal (75.dk Sinan Bakış), İsmail Güven (75.dk Temel Taşkın), Kadir Ari (75.dk Emre Nefiz)
Almanya: Jose Costa, Bruno Silva, Rudinilson Silva, Rafa, Tomas Podstawski, Frediric Maciel, Joao Teixeira, Andre Silva, Sancidino Silva, Tiago Santos, Luis Cortes.
Ajax, D.Kiev, BATE ve Cluj şampiyonlar liginden gelen rakipler
http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-...20/story.shtmlGrubunda 7 puan alan Rusya şampiyonu Zenit, 6 puan alan BATE Borisov, 5 puanlı Dinamo Kiev ile 4 puanlı Ajax ise Fenerbahçe’yle eşleşme ihtimali bulunan seribaşı olmayan ekipler arasına adını yazdırdı.
Rica ederim. 12 takım daha gelecek muhtemel rakip olarak ama ŞL'den gelecek bir ekip olacaksa rakip bence en rahatı D. Kiev olur, Ajax iyi takım, Zenit'in tehlikeli oyuncuları var, Bate de Şampiyonlar Liginde hiç fena değildi. Bu akşamın sonunda bütün muhtemel rakipler belli olacak, o zaman daha net konuşulur zaten.
FENERBAHCEMIZIN ilk 11i: Mert, Özgür Cek, Egemen, Serdar, Orhan, Mehmet Topal, Selcuk, Recep, Stoch, Krasic, Bienvenu #BaşarılarFenerbahçe
Beğendim kadroyu![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
bienvenu gol atsın![]()
Salih olsa tam süper olurdu hücum'a dönük ortasahamız yok..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Salih ile ilgili bir sorum olacak, Milli Takımda olmasaydı oynayabiliecek miydi ? Yoksa her halükarda oynayamıyor muydu ?
Bazıları 21 yaş altında her türlü oynar diyor, bazıları 3 sene o takımla geçirmiş olması lazım Salih kesinlikle oynayamazdı zaten diyor. Bir de son olarak Sezer listede olsaymış keşke, Topal yerine oynardı.
Krasiç ve Stoch ikisi birden geri kalan sezonu mükemmel geçeceğini gösterebilirler. Umarım bu gün maçtan daha çok oyuncularımızı kazanacağımız maç olur.
Güzel olmuş ilk 11. Recep'i merak ediyorum.
Recep , Stoch , Krasiç ve Bienvenu oyunlarını merak ettiğim isimler olucak. Bu 4lünün form durumu önemli.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Krasic de bu hırs olduğu sürece her zaman bu klübün formasını giyebilir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Murat Kosova futbol maçlarında olmuyor.
Stad bomboş.
Hava çok kötü.
İki takımın kadroları birbirlerine o kadar yabancı ki...
Hepsinin toplamı sıkıcı bir maç.
Tolga Ciğerci 1-0
discovery channel; "gizlice avına doğru yaklaşan timsah saldırıya geçiyor."
yaban tv; "necmi abi, kafasına vur,kafasına!"
Fener yedi
Fenerbahçe daha iyi oynuyordu, gol biraz talihsiz oldu.