Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

1 12.50%
  • Berabere

4 50.00%
  • Beşiktaş

3 37.50%
1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Beşiktaş | STSL 16. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Gençlerbirliği - Beşiktaş | STSL 16. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Oğuzhan'ın cezalı oluşu, Fernandes'in de sakatlığında, orta saha şablonu çok büyük önem arz edecek bence, maçın gidişatı açısından. Emre sol bek, Uğur sol açık oynar, Olcay ortaya geçer ve Necip & Toraman ikilisi olabilir göbekte. Bunun yanında; Olcay sol açık, U.Boral yine sol bek oynarsa, Toraman ön libero, önünde Necip & Veli ikilisi de olabilir. Ben, ilk şablonu tercih ederim şahsen. Kısaca, şöyle bir 11 (maçın berabere biteceğini düşünsem de), maçı bize getirebilir:

McGregor
    Hilbert - Sivok - Ersan - Emre Özkan
    Necip - Toraman
    Holosko - Olcay - Uğur
    Almeida

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fernandes'in oynamayacağı kesin mi ? Bana oynayacakmış gibi geliyor. Fernandes faktörü önemli, oynarsa Beşiktaş kötü giden Gençlerbirliği'ne acımaz gibi, oynamazsa berabere biter bu maç.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçlarının kafilesi açıklanmıştı ve o kafilede Fernandes yoktu. Takım, İstanbul'a dönmeyecek zaten. Yarın, Antalya'dan Ankara'ya geçecek, Dolayısıyla da Fernandes, cumartesi günü oynayamayacak. Oğuzhan'ın cezalı olması, bu açıdan kötü oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şu Eskişehirspor maçının etkisi ilk yarı bitmeden geçmeyecek gibi gözüküyor. Derbinin olduğu haftada kazanmak şart. Gençlerbirliği de bizim gibi çok kolay gol yiyen bir takım ama çok gol atıyorlar. Bu maçı kazanırsak bu maçın moraliyle gelecek hafta sahamızda Kayserispor'u yeneriz. Kalan iki maçtan alınacak 6 puan ilk yarıyı ilk ikide bitirmemizi sağlar. İnşallah 3 puanı kazanan taraf biz oluruz. Bu hafta 3 puan şart.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oğuzhan ve Fernandes'in olmaması büyük sıkıntı. Dünkü maçın verdiği moral bozukluğu da var. Herşeye rağmen kazanmamız gerekiyor, zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum. Ama berabere kalırsak ya da yenilirsek de hiç şaşırmam.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye Kupası'ndan elenmemize bir yönden seviniyorum. Avrupa'da yok zaten. Artık kupa da yok. Dolayısı ile tek bir şey var konsantre olmamız gereken, o da lig. Umarım çıkışımızı sürdürürüz.
    FM Gazetesi

Maç çok zora girdi şimdi.
    Edit: Asist Veli, gol Olcay, biraz şaşırtıcı oldu.
    Last edited by ForzaRQ7 : 15.Aralık.2012 at 21:37

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kaç pozisyon oldu top içeri girmek istemiyor...

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

DK kac ?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Spiker : Beşiktaş topu aldı, Beşiktaş ilerliyor, Beşiktaş, Beşiktaş topu ayağından açtı ve Beşiktaş topu kaptırdı
    Football is simple,but Football Manager is not

Olmayınca olmuyor gerçekten. İkinci yarıda neler kaçtı öyle

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İkinci yarı iyi oynadı takım ama kadro buna yetiyor. İzlerken hissediliyor takımın kapasitesi. Toraman harika bir maç çıkardı. Keşke derbi haftasından 3 puan alabilseydik.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Nerdesin Fernandes !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir futbolcu bu kadar mı takoz olur. Sınırlarını zorladı Almeida. Ayrıca neden kazanamadık söyleyeyim, Fernandes ile uzaktan yakından alakası yok. Sayısız pozisyon bulduk ama Almeida her pozisyonda kahraman olmaya çalıştı. Takım oyunu sıfırdı bu maç. Biraz sağını solunu görse gol ya da goller atabilirdik.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Almeida yerine daha bitirici bir forvet ve Uğur Boral olmasa Beşiktaş fena takım, çok hırslılar. Devre arası 1-2 düzgün takviye ile herkesi yanıltabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu takım Fernandes'e bağlı falan değil. Açık ve net söylüyorum. Bugün %100 pozisyonlar bulmadık mı? Tek gereken şey adam akıllı iyi bir forvet.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fernandes ve Oğuzhan'sız yani yaratıcı oyuncusu olmadan (ya da en yaratıcı oyuncusu Olcay olarak) sahaya çıkan Beşiktaş'a bu kadar net pozisyonlar vermek Gençlerbirliği'nin neden ligin en çok gol yiyen 3 takımından biri olduğunu gösteriyor.

Bizim açımızdan iyi bir sonuç. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum bu arada. Takım ruhunu ortaya koymuşlar gene. Çok kilit oyuncuları eksikken bile ağlamadan, sızlamadan çıkıp toplarını oynuyorlar. Gol atma sıkıntısı yok, sadece defansa 1-2 takviyeyle kolay gol yeme sorununa çare bulurlarsa yakaladıkları bu havayla şampiyonluk şanslarını arttırabilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fernandes'in oynamayacağı kesin mi ? Bana oynayacakmış gibi geliyor. Fernandes faktörü önemli, oynarsa Beşiktaş kötü giden Gençlerbirliği'ne acımaz gibi, oynamazsa berabere biter bu maç.
    Fernandes oynar oynamaz ama bence sen kesinlikle iddaa oyna, yani oynamalısın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bilhassa 2. devrede çok şanssızdık. Benim saydığım kadarıyla kaçan 6 net gol pozisyonu vardı. Almeida'nın kale ağzından o topu nasıl dışarıya vurduğuna hala şaşkınım. Bir mucize gerçekleştirdi. Uğur Boral da deli etti beni sol tarafta. Bir adam, bu kadar mı boş oynar?! Ziegler, Drenthe, Gökhan Süzen... Hangisi gelecekse gelsin ve şu Uğur'dan kurtarsın bizi. Almeida'nın da yanına, Schuster'in tabiriyle pırpır bir golcü şart. Bitiriciliği sağlam olmalı tabii.

Derbi haftasında, hak ettiğimiz 3 puanı alamamak üzdü. Maçın hakkı, bu olmamalıydı.
    Last edited by footballer33 : 15.Aralık.2012 at 23:52

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kaçırana kızmamak lazım girmeyince girmiyor birazda şans olacak. Almeida'nın yakın mesafeden atamadığı pozisyonun dışında bide gelişine vuruşu sıyırdı. O vuruşu yapacak forvet Türkiye'de yok denecek kadar az. Haftaya Kayserispor'u yenip ilk yarıyı tam 30 puanla kapatırız inşallah. Kayserispor maçında puan kaybına tahammül yok. Geçen sezonlarda ne oynadığı belirsiz takımları izledik hep ama bu sezon çok farklı birazda şans olsa..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Samet Aybaba'nın takımı 3-4 hafta ofansif organizasyonlar ve son vuruşlar üzerine sık sık çalıştırması lazım. Bu sene ligde bulduğu pozisyonları cömertçe harcayan takımların başında Beşiktaş geliyorsa bunu sadece şans ile sınırlamak olmaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İlk yarıda Hurşut'a yapılan müdahele penaltıydı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Her maçtan sonra söylüyorum yine de söyleyeceğim, Uğur Boral'ı izlemek resmen bana eziyet,işkence. Hele bir de yetmezmiş gibi korner ve frikiklerde de topun başına gelmez mi. Aman allahım, Uğur'u Beşiktaş formasıyla görmeyeyim yeter.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öncelikle zemin çok kötüydü, hiç beğenmedim. Fernandes ve Oğuzhan'da olmayınca oyun kurucu adamımız kalmadı haliyle. Bu şartlarda yinede çok iyiydik, şans biraz yanımızda olsaydı galip gelebilirdik.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Olcay'ın içeri kadar girip gol atamadığı pozisyon gol olsaydı yılın golü bile olabilirdi. Topun dibine girse kaleciyi de alt edecek ama olmadı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bir sol bek, bir orta saha, bir sol kanat, bir de hızlı forvet alınmalı. Forvet ve orta saha kiralık olarak düşünülebilir.

Mesaj Yetkileri