1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: Sentugo Seni Kendi Vicdanınla Başbaşa Bırakıyorum

1. Default Sentugo Seni Kendi Vicdanınla Başbaşa Bırakıyorum

Sen modsun diye istediğin yapma hakkına sahip değilsin . Bak bakalım benim tekrar konuma ve iyi oku bakalım orada kötü birşey var mı ? Ve alay ederek diyorsun ki daha çok tecrübe deneyim kazanın ben bu oyuna çıktığından beri başladım . Oyunu senden öğrenecek değilim . Al istediğin oldu . Banlayabilirsin beni şimdi Seni kendi vicdanınla başbaşa bırakıyorum tabi sende o vicdan varsa Senin bu tavrından çıkardığım sonuç şımarık bir kişiliğin var . Bu foruma büyük hevesle geldim . Yardımlaşırız ederiz vs

Senin sorularına elimden geldiğinde cevap vermeye çalıştım . İstediğin cevapları vermeyince de neyse artık sözüm yok . Şunu sakın ama sakın unutma herkes ektiğini biçer . Birinin ağını alma fena tutar . Benden bu kadar hadi forum Allaha Emanet

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dostum, bariz bir şekilde gereksiz bilgiler vermişsin rehber adını verdiğin yazıda. Zaten daha Türkçeyi doğru kullanamıyorsun. Bence biraz daha duyarlı olmalısın.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mesaj Yetkileri