1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: topa sahip olamıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default topa sahip olamıyorum

timee wasting artiyorum tempo düşürüyorum kısa pasi açıyorum kontrayi kapatıyorum rölanti yapiyorum vs kısaca herşeyi deniyorum bir türlü topa sahip olamıyorum özellikle güçlü rakiplere karşı bu arada kaydım chelsea. kadroyu tanıtmaya gerek yok 10 yıldır menajerlik oyuncusuyum fm 13 ün kendisindemi sıkıntı var anlamadım napmak lazım arkadaşlar
    Delgado #10

chelsea de ben de çok sıkıntılar yaşadım
    bir türlü takım olamadık
    morinho da olmadığımdan sildim kayıtlı oyunu :d

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

defanstan pasla cik ve ayaga pas talimatlarini ver. kalecinin komutlarindan topu defansa veri sec. artis gorebilirsin bu sekilde ama pres karsisinda hata yapma sansin artabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

sorun şu ki adamlar dediğimi uygulamıyorlar
    Delgado #10

aynen bende de öyle oluyordu :d

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

disiplinli oynatmayi denedin mi? daha az insiyatif vermeyi deneyebilirsin. o zaman dediklerini uygularlar sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Maça hazırlık antremanlarında ''Takım Uyumu ve Taktikler'' çalıştır işe yarayabilir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

4-4-2 oynadığım zaman topa sahip olma oranım benim de düşüyor. acaba sen de 4-4-2mi oynuyorsun? takım rakibe göre çok iyiyken bile topa sahip olma oranlarında genelde bir kaç puan fark olabiliyor ya da rakip çok daha fazla sahip oluyor.

ancak 3 lü orta saya yaptığında ve ayağa pas komutuyla beraber rakip ceza alanına paslaşarak gir komutunu uyguladığım zaman benim topa sahip olma oranım genellikle %60ların üzerinde kalıyor.

taktik ve kadro uyumu da kesinlikle etkiliyor.

Diziliş olarak kesinlikle ortasahayı bol tutman lazım.Benim tavsiyem 4-5-1,4-2-3-1.Dengeli ve Kontrollü oyna.Kısa pas,Yavaş tempo,Defans çizgisi önde,Orta genişlik.Bu kadar.Gerisi sana kalmış.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by prceXtu View Post
    timee wasting artiyorum tempo düşürüyorum kısa pasi açıyorum kontrayi kapatıyorum rölanti yapiyorum vs kısaca herşeyi deniyorum bir türlü topa sahip olamıyorum özellikle güçlü rakiplere karşı bu arada kaydım chelsea. kadroyu tanıtmaya gerek yok 10 yıldır menajerlik oyuncusuyum fm 13 ün kendisindemi sıkıntı var anlamadım napmak lazım arkadaşlar
    Top ile dripling yapan, mevkisine sadik kalmayip alip basini rakip ceza sahasinin icine giden cok oyuncun var.

Chelsea kadrosu topa sahip olmak icin kurulmus bir kadro degil.

Mesaj Yetkileri