1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: 2.lig ve 3. lig takımları yönetimi hakkında yardım ?

Default 2.lig ve 3. lig takımları yönetimi hakkında yardım ?

artık 1.lig takımlarıyla oynamak biraz sıktı hep başarı sağlanıyor bunun yerine 3.ligten kendi emegimizle 1.lige bi takımı çıkartmak daha eğlenceli olabilir
    peki 2. ve 3. lig takımlarıyla başarı nasıl sağlayabiliriz ?
    transfer yapılamıyor çünkü paraları yok boştaki oyuncularda yüksek ücret istiyor gelmiyorlar
    sadece kiralama yöntemiyle oyuncu alınabiliyor
    bu konu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz neler yapmam gerekiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3. Ligden Dardanelspor ile oynuyorum, transfer yapabilmek için gereksiz oyuncuları gönder onlardan açılan maaş bütçesiyle free transferler yapabilirsin. Tabi bunun yanında süper lig ya da 1. lig takımlarından maaşını ödemeden genç kaliteli oyuncular kiralayabilirsin.

2. ligden Kahramanmaraşspor'la oynuyorum ben. Son sıralarda kalması bekleniyordu ilk sezon ama ben şampiyon olarak yükselmiştim. Transferlerimden işe yarayanları yazayım, belki katkısı olur..

Erman Öztürk: 75bin TL
    Murat Ocak: Bedelsiz
    Muhammet Hanifi Yoldaş: Bedelsiz
    Emre Hasan Balcı: Kira
    Volkan Yılmaz: Kira
    Volkan Arslan: Bedelsiz
    Cenk İşler: Bedelsiz

Sezon arası transferlerinde 2 transfer daha yaptım
    Can Erdem: 30bin TL
    Alper Akçam: Bedelsiz

*Özellikle Alper'i bulunca kaçırma derim. Süper Lig'e 3. sezonumda çıktıktan sonra şu anda yedek olarak da olsa hala kadromda duruyor benim. 3., 2. ve 1. ligde oldukça işine yarar..

Yöntem olarak da yapman gerekeni lakin1907 açıklamış zaten.. Bir de kardeş takım iste yönetimden. O şekilde de iyi oyuncular getirebilme ihtimalin olmuş olur..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dardanelsporla yaptığım transferler bunlar, sezon sonunda 10 puan farkla birinci oldum.

Bencan Toros ( Çok çok iyi gelişiyor- Kiralık)
    Okan Derici (Üzerine eğilirsen, kötü oynasa da oynatırsan çok iyi oyun kuruyor-Kiralık)
    Cemal Kaldırım (Sol bekte önünde kimse olmadan gayet başarılı bir sezon çıkarttı-Kiralık)
    Can Arslantaş (Biraz fazla sakatlanıyor ama oynadığı maçlarda rakibe geçit vermiyor-Bedelsiz)
    Bu oyunculardan çok memnun kaldım, yalnız takımı kiralık oyunculardan kurunca bir sezon sonra tekrar kiralık getiremezsen bayağı dağılıyor takım şu anda 2. lig için hazırlık dönemindeyim ve yukarıda saydığım 3 kiralık oyuncuyu da tekrar kiralayamadım uğraşsam da ve yerlerine daha iyi adamlar da koyamadım.

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Dardanelsporla yaptığım transferler bunlar, sezon sonunda 10 puan farkla birinci oldum.

Bencan Toros ( Çok çok iyi gelişiyor- Kiralık)
    Okan Derici (Üzerine eğilirsen, kötü oynasa da oynatırsan çok iyi oyun kuruyor-Kiralık)
    Cemal Kaldırım (Sol bekte önünde kimse olmadan gayet başarılı bir sezon çıkarttı-Kiralık)
    Can Arslantaş (Biraz fazla sakatlanıyor ama oynadığı maçlarda rakibe geçit vermiyor-Bedelsiz)
    Bu oyunculardan çok memnun kaldım, yalnız takımı kiralık oyunculardan kurunca bir sezon sonra tekrar kiralık getiremezsen bayağı dağılıyor takım şu anda 2. lig için hazırlık dönemindeyim ve yukarıda saydığım 3 kiralık oyuncuyu da tekrar kiralayamadım uğraşsam da ve yerlerine daha iyi adamlar da koyamadım.
    bu bedelsiz transferleri nerden buluyosunuz acaba ?

Mesaj Yetkileri