1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Alt Yapısı İyi Takım Kurma

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Default Alt Yapısı İyi Takım Kurma

Arkadaşlar takımın alt yapısını geliştirmek ve bir Barcelona olmak istiyorum kadromun tamamı ya da tamamına yakını alt yapıdan gelen oyuncularla oynamak istiyorum.Benim bu konuda yapabileceklerim nelerdir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Para

Kendi yönetmimi söyleyeyim sana, ben genelde serbest ama kaliteli futbolculara bakarım. İkinci olarak satılık listesinde ucuza iyi oyuncu ararım. Son olarak da maaş bütçesini düşük tutarım ki kulüp birikim yapsın ve sene sonunda takımda eksiler de değil artılar da para kalsın ki tesisler genişletilsin. Başka yolu yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Direkt Barcelona'yı seç

şaka bir yana antrenman tesisleri scoutlar vsyi en yüksek seviyeye getirmelisin ve 16-18 yaş arasındaki rregenlerin tazminatını vererek alıp geliştirmelisin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ajax'ı sec gerekli scoutlar personeller zaten var fakat daha iyilerini bulursan en potansiyelli oyuncuları cıkarmakta zorlanmazsın.Veya Portoda olabilir.

Psv ve Ajax çok iyi tavsiye ederim. Yönetim bile yıldız oyuncudan çok genç oyuncuları oynatmamı istiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Tavsiyeler için teşekkürler ancak ben sıradan bir takımda iyi bir alt yapı sistemi kurmak istiyorum.Hali hazırda olan bir sistemi sürdürmek değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben açıkladım yukarıda Tek çözümü odur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben açıkladım yukarıda Tek çözümü odur.
    Haklısın en makulü o olacak teşekkürler tekrardan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Haklısın en makulü o olacak teşekkürler tekrardan
    Rica ederim. Düşündüğümde baka çözüm gelmiyor aklıma. Tek çare anlattığım şekilde birikim yapılması.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Tavsiyeler için teşekkürler ancak ben sıradan bir takımda iyi bir alt yapı sistemi kurmak istiyorum.Hali hazırda olan bir sistemi sürdürmek değil
    Altyapı tesislerini geliştirmek için Yönetimle Konuşma yapılacağını bildiğinizi düşünüyorum. Bunun için de para ve vizyon sahibi bir başkan gerekli tabi.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Tesislerini update et..Hatta dünya çapında yetenekler istiyorsan kurumsal tesis yap.Junior coaching ve young networku update et.
    Gençlik tesislerinden faydalanabilir seçeneği ile pilot kulüp al kendine bol bol...Bu altyapından yabancı oyuncuların çıkmasını sağlıyor.
    Bol bol youth couchun olsun.İyi olsun iki tane olsun zihniyetinden ziyade ne bulursan doldur sayısı çok olsun diyorum..
    Ama bunlar çok büyük maliyet kalemleri haberin olsun.Karın düşebilir.Hatta zarar bile edebilirsin.Bir de repin ne kadar yüksek olursa oyuncuların o denli hızlı gelişir.Ama bunun konuyla alakası yok.Bu sonraki adım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Zaten böyle bir planı öyle Bastia gibi bir takımda uygulama niyetim yok daha ziyade orta sıra takımlarında misal Palermo Fiorentina Fulham Newcastle Sevilla tarzı takımları düşünüyorum.Tavsiyeler için çok teşekkürler çok işime yarayacağına eminim

Nesil
    2009
    Yer
    Sakarya

Gençlik Geliştirme sorumlusu çok önemli kararlılık,gençlerle çalışma,oyuncu yetenek ve potansiyel yargılama özellikleri iyi olan birisini gençlik geliştirme sorumlusu yaparsan çok iyi oyuncular çıkartıyor alt yapıdan tabi o ülkeyi tanıması lazım.

2 kere beşiktaş kariyeri yaptım ilkinde 4 yıldız potansiyelli 1 tane oyuncu vardı bu sefer 2 tane 4.5 yıldız potansiyelli oyuncu var 16 yaşında A takımda ilk 11 oynatıyorum sakatlıklar ve cezalılar yüzünden.

Mesaj Yetkileri