Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.Football Manager 2013'teki ilk kariyerimi tuttuğum ve tutulduğum takım olan Karşıyaka ile açmaya karar verdim.
Sene başında yönetimsel olarak birçok zorluk yaşadık.Ortam gergin,taraftarlar sabırsız.
Başkanımız
Maçlarımızı oynadığımız Alsancak ve Atatürk stadları
ve Muhteşem taraftarımız
Karşıyaka Spor Kulübü, İzmir'in 1912 yılında kurulan ilk spor kulübüdür.
"Kaf Sin Kaf" K.S.K harflerinin eski dilde okunuşudur. Renkleri yeşil-kırmızıdır. Karşıyaka Spor Kulübü armasının içinde ay-yıldız taşıma hakkına sahip olan üç kulüpten biridir. Kaf Sin Kaf'ın yerine bugün kısaca Kaf Kaf 'da denir.
Karşıyaka şu anda PTT 1. Lig'de yer almaktadır. Futbolun yanı sıra basketbol takımı olan Karşıyaka yıllardır Beko Basketbol Ligi'nde mücadele etmektedir ve 1986-87 sezonunda şampiyon olmuştur. Karşıyaka Spor Kulübü futbol ve basketbol haricinde başta voleybol olmak üzere birçok branşta faaliyetini sürdürür. 1980 de ise Göztepe-Karşıyaka maçını 80.000 seyirci izlemiş Türkiyede ve dünyada (2. lig) seyirci rekoru kırılmıştır.Ayrıca renklerimiz Müslümanlığın Yeşili ve Türklüğün kırmızısından gelmektedir.
Yıldızlarımız
Dalmat
Banahene
Makukula
Hazırlık Maçlarımız
Hazırlık Maçları Değerlendirme:Genel olarak skorlar beni memnun etmese de skorlar beni tatmin etti.Ama kesin olan birşey var ki oyunumuzu geliştirmeliyiz.
Transferlerimiz
Transferler Değerlendirme:Sadece iki transer yaptık.Bunun nedeni kendimize uygun oyuncu bulamamamız.Bulsak da bütçemiz yetmedi.Zaten kadromuzda 3 yabancı olduğundan yabancı transferi de mümkün değildi.Bu nedenle 2 tecrübeli oyuncuyu takımımıza kattık.
Sezona başlamadan önceki kadromuz.
Hedeflerimiz:100.yılımızda kesinlikle süper lige çıkmak.Olursa ilk ikiden olmazsa playoff tan mutlaka çıkmalıyız üst lige.Bunun bahanesi olamaz.Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi istiyoruz.
Umarım keyifli ve uzun soluklu bir kariyer olur.