1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Messi'den faydalanmak

Thumbs up Messi'den faydalanmak

Hepimizin bildiği gibi büyük oyuncular oyunda gerçekteki kadar etkili olamıyorlar.Ben de bunu denemek istedim ve tabiki Messi en uygun kişiydi. Ne kadar ileri gidebileceğini ve tek başına neler yapabileceğini test etmek için Messi'nin etrafında şöyle bir taktik oluşturdum.

Taktiği tamamen Messi üzerine kurdum diğer oyuncuların hepsini kısıtladım ve sonuç.

Her ne kadar ufak bir maç olsa da ilk denememde 7 gol attı ve Puyol a asisti yapan isim'di.

Beklediğim maç buydu. 2 gol attı dribbling halindeyken Ramos'a kendi kalesine attırdı ve yine Puyol'a asisti yapan isimdi.

Pozisyon dahi vermiyoruz taktiği tutmaya başladım Messi'ye rekor kırdırtmayı planlıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Barcelona ile Messi ile gol değil goller attırmak büyük başarı, tebrik ediyorum.

arkadasim messi 20 gol zor atiyor yapay zeka kontrolunde. Ben de zaten yazinin basinda belirttim Messi icin oynadigimi. Neyin kafasindasin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

aynen yapay zekanın kontrolünde çok fazla gol atamıyor ama asist olarak genelde 25i yo yada geçiyo

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aslında büyük takımlarla başarı yerine bu tarz şeyler denemek güzel olabilir, bir oyuncuya bir yılda 100 gol attırmak falan gibi

Bir sezon oynayacaksan sezon sonu sonuçları atar mısın, merak ettim vallahi.

bu da hulk üzerine oynanmış porto oyunu geçen sene fm12'den 115 goll...

Last edited by cmyksl55 : 24.Ocak.2013 at 01:57

oyunu nasıl bir oyuncu üzerine kurabiliyosun peki ? pozisyon vermiyorum falanda dedin ya ?

Quote Originally Posted by gfblugano35 View Post
    oyunu nasıl bir oyuncu üzerine kurabiliyosun peki ? pozisyon vermiyorum falanda dedin ya ?
    Defansif ve katı oynuyorum. Messi hedef adam ve oyun kurucu doğal olarak bütün toplar ona atılıyor. Kimse destek te vermiyor sıkışmadığı sürece.

Yalnız bir sorun var. Hem oyun kurucu, hem de pivot santrafor olunamaz. Daha doğrusu şöyle açıklayım, oyun kurucu demek ; forveti besleyen, pozisyona sokan adam demek. Sen burada Messi'den kendi kendine ara pası verip, kendi kendini pozisyona sokmasını istemişsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Yalnız bir sorun var. Hem oyun kurucu, hem de pivot santrafor olunamaz. Daha doğrusu şöyle açıklayım, oyun kurucu demek ; forveti besleyen, pozisyona sokan adam demek. Sen burada Messi'den kendi kendine ara pası verip, kendi kendini pozisyona sokmasını istemişsin.
    Daha önce denemedim ama şöyle birşey olabilir. Atağa kalkarken Messi biraz geri gelip topla buluşup ya kendi gidiyor ya da paslaştığı zaman aynı anda hedef olduğu için toplar onunla buluşturuluyor. Aslında bir iki gol paylaşsa arkadaş daha iyi anlarız.
    TariboWest

Messi'nin dribbling yeteneğini de test etmek istedim biraz. Hedef adam ve oyunkurucu olmasını da bütün topları onda buluşturmak için. Gol değilde maç paylaşayım bir tane.

http://s2.dosya.tc/server25/3ZPFzu/MessiShow.rar.html
    Last edited by Bafici : 24.Ocak.2013 at 20:25 Reason: Maç kaydı

3 mcli 4-3-3 oyna. Kısa paslı akıcı hücum futbolu,kanatları içeri yönlendir xavi iniesta fabregas orta üçlü , alexis ve pedro kanat, messi forvet olsun. Messi çok gol atar. Öyle 20 golde falan kalmaz.

Nesil
    2006

Ufak bir sorun var ya Messi sakatlanır veya kart görürse.

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    3 mcli 4-3-3 oyna. Kısa paslı akıcı hücum futbolu,kanatları içeri yönlendir xavi iniesta fabregas orta üçlü , alexis ve pedro kanat, messi forvet olsun. Messi çok gol atar. Öyle 20 golde falan kalmaz.
    Messi fazla dribbling yapamıyor öyle. Bu şekilde yalnız kaldığı için dribbling yapmak zorunda kalıyor.
    Sakatlığı bende düşündüm ama yapacak birşey yok

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ufak bir sorun var ya Messi sakatlanır veya kart görürse.
    3-4 ay sakatlanirsa kovulma zamani gelmis demektir.

Mesaj Yetkileri