kompany mi ? distin mi ?ben distin'i tercih ettim ama kompany'yi genç diye alsamıydım ben boy,fizikten ve defansif yönünden dolayı slyvain distin i tercih ettim.sizce doğru mu ? yaptım lütfen görüşler .........
kompany mi ? distin mi ?ben distin'i tercih ettim ama kompany'yi genç diye alsamıydım ben boy,fizikten ve defansif yönünden dolayı slyvain distin i tercih ettim.sizce doğru mu ? yaptım lütfen görüşler .........
Distin o kadar da iyi deiL kompany daha iyi bence.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kompany derim... oyundaki en iyi defanslardan biri
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
oyunun en iyi savunma oyuncularından biri kompany.distin ile kıyaslanamaz bile bence
kompany en ii defanslardan işallah pişman olmazsın![]()
arkadaşım üzülerek söylüyorum. büyük hataaaaaaa! kompany mükemmel bir adamdır. savunma onun üzerine kurulur eğer takımındaysa yani onun etrafına adamlar toplarsın. yazık etmişsin. neyse umarım distin de iyi oynar.
Tabikide Kompany.. Dediğimiz gibi en iyi defanlardan biri..
kompany defansın kralı oluyor ilerde keske onu alsaydın
Kompany daha iyi
diğer sezon alırım artık ama distin toraman çağdaş üçlüsü gol hemiyo allahtan bide kaleci iyi şimdilik iyi gidiyo
Kompany'i hiç almadım.Distin şu an bende oynuyor ve de memnunum.Ama kıyaslayacak arguman yok elimde...
ben deschacht derim. O da fr. konusuo ustelik.
Saka bir yana oyunda az bulunan sol ayaklı bir defans. Aynı anda sol bekte de oynayabiliyor....
kompany i alabilirsen gelecek sezona kesin al harika bir oyuncu
kompany tabi ki
kopanyinin wonderkid olduğunu ayrıca fm2005 değerinin 30 milyon doları bulduğunu hatırlatayım
Bence de Kompany.
kompany cok ii adam ama ben aldım ilerde baya sorun cıkartıyor sozlesmesi bittikten sonra yeni sozlesme kabul etmiyor.
vincent kompany tek gecerm
ben kompany yi tercih ederdim.kompany yi aldığında 10 yıl rahat defansın ortasında sorun çekmessin...
Kesinlikle kompany
kompany abi bence.
kompany kesinlikle
bencede kompany
ikisini de geç en iyi defans:younes kaboul
vincent kompany tabiki 18 yasında ve super ozellıklere sahıp parana biraz kıyıcaksın ama almalsın he bıde vanden borre yı onerırım![]()
bide soruyomusun tabikkiide kompany
tabii ki kompany hem yeni pozisyonda kazanıyo bende dm oldu dm de oynatıyorum çokta iyi oynuyor
distin i bilmiyorum ama kompany en iyisi bence 2 yıl sonrada para lazım olursa çok iyi fiyata satarsın
sormak hata kompany
keşke aldıktan sonra deil de almadan önce sorsaydın kompany daha yararlı olurdu
So what?
Saike