Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu sene şampiyonluk yarışındaki bütün takımlar kolayca puan kaybedebiliyor.Böyle bir lig oynanırken alınacak 3 puan,hem de en yakın takipçimize karşı,çok önemli.Melo yokken Yekta'yı ortaya çekecek sanırım.Sneijder ilk 11 çıkacak mı şüphelerim var bana çıkmaz gibi geliyor.Umarım kazanırız.
Umarım kazanırız ve alınacak bir galibiyet ile galibiyet serisini başlatırız. Şans yanımızda olsun.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kazanmamız gerek artık. Güzel oynayarak kazanmamız lazım hemde. Ligin ilk yarısında güzel bir skorla kazanmıştık. Umarım yine böyle bir maç olur. Eboue'nin dönmesi iyi oldu bizim adımıza. Senijder'i de artık ilk 11'e alsak yavaş yavaş iyi olur gibi. Umarım güzel bir oyunla 3 puanı alabiliriz.
4-2-3-1 doncegimiz maç antalyada cok eksiklikler var ilk macdaki gibi kazancagimizi dusunuyorum
Muslera
Eboue-Semih-Dany-Riera
Hamit-Selcuk
Amrabat-Sneijder-Emre
Burak
boyle bir 11 bekliyorum.
Fatih Terim Bursa maçı sonrasında 4-2-3-1 e döneceği sinyalini vermişti ve büyük ihtimal öyle oynayacağız.Kurulan kadronun pek bir önemi yok yeter ki 3 puan alalım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Antalya'da 4-2-3-1 oynuyor Antalya topu göbeğe getirip hemen kanalara akatraıyor ya da Diaara'ya derinlemesine göbekten top atıyor.Bu seneki ilk maç kolay geçmişti galatasaray için.Mehmet Özdilek maçtan önce hedef 3 puan acıklamasını yaptı.Bence maçın kaderini kanatlar belirler.
Antalya'nın bu sezon ligde silindigi tek maç sezon basında olan Gs maçı ancak bu sefer o kadar kolay geçmez Antalya puan alamasa bile çok zorlayacaktır Gs'yi.
Last edited by attirson : 08.Şubat.2013 at 10:50
Antalya sahayı boyuna cok uzun kullanıyor, uzun top çıkarıyor kontratağa yönelik oynuyor. Oyun tarzı BJK'a çok benziyor o yuzdendir ki skorları da benziyor. Sneijder ilk 11 başlarsa topu ayagımızda tutmamıza tempoyu dusurmemize rakip sahaya yerleşmemize çok büyük katkıda bulunacaktır.
Herseyden öte Melo'ya haksızlık yapıldığını düşündüğümüz için bir birlik beraberlik söz konusu olacaktır bu maçta.
İçerde ne zaman önemli bir maça çıksak kazanıyoruz.Bana kalırsa bu maçta da geleneği bozmayız Antalya'yı yener zirve de biraz daha rahatlarız.
Güzel maç.
Steam ID: fotosuki
Sneijder'in ilk 11 zamanı yaklaşıyor gibi. Antalya dengesizleşti bu aralar, biz de her zaman yaptığımız gibi idareten maçlar oynuyoruz. Ama artık sistemimiz değişiyor bence ki olması gereken de buydu.
Muslera - Eboue - Semih - Dany - Riera - Yekta - Selçuk - Hamit - Sneijder - Emre - Umut 11'i iş görür diye düşünüyorum.
Maçın kaderini Sneijder tayin edecek bence ama skor tahminim 2-1 Galatasaray galibiyeti.
Gollü bir maç olur 2-1 veya 2-2 biter diye düşünüyorum
Antalya harika bir savunma yapıp kontra ataklarla galatasaray'ı çok zorlayacak gibi geliyor bana. Diarra gol atar ama kim kazanır bilmem.
ayrıca galatasaray 4-2-3-1'e nasıl dönecek anlamıyorum. Drogba geldiğinde Burak-Umut ve Elmander toptan yedek mi olacaklar? Bu olası gelmiyor kulağa.Belki 1-2 maç dönebilirler.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sneijder 11'de başlarsa Muslera - Eboue Semih Dany Riera - Hamit Selçuk - Aydın Sneijder Umut - Burak şeklinde başlarız maça öbür türlü klasik 4-4-2 devam eder.
Screw you guys, I'm goin' home
Muslera - Eboue - Semih - Dany - Riera - Hamit - Yekta - Selçuk - Amrabat - Umut - Burak
Böyle başlarız.55-60 gibi Sneijder girer.2-0 veya 3-1 kazanırız.
biz antalya yi yeneriz fb ve bjk puan kaybeder sonra şampiyonluğu sirtlariz gibime geliyo
Kendi sahamızda oynayacağımız için Sneijder' in maçı olacak gibi geliyor bana. 2-1 Kazanırız
Football is simple,but Football Manager is not
İlk yarım saat önemli.
Antalya'nın önemli eksikleri var ama eksik takım, tehlikeli takım. Konsantrasyonumuz üst düzeyde olursa çok rahat maç olur, skor tahmini için çıkacak 11'leri görmek gerek.
--------Muslera
Eboue-Semih-Dany-Riera
-----Yekta---Selcuk-----
Hamit--Sneijder--Amrabat
---------Burak
Kazanirsak buyuk bir esigi geceriz..
Yarın da aynı senaryo olsun, 2-1 güzel skor.Lider v Takipçi: Yeni Sezonda Üçüncü Kez
Galatasaray, üçüncü haftasında liderliğe yükseldiği 2012-2013 sezonunda üçünkü defa en yakın takipçisine karşı sahaya çıkacak. Sezonun 16. haftasında ikinci sıradaki Fenerbahçe ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da karşılaşan takımımız, iki puan gerisindeki rakibini Bekir İrtegün ve Selçuk İnan’ın golleriyle mağlup ederek puan farkını beşe (32-27) yükseltmişti. Terim’in takımı, yenilgi durumunda liderliği kaybedebileceği bir diğer karşılaşmada ise Beşiktaş’ı ligin 19. haftasında evinde konuk etmişti. Emre Çolak ve Albert Riera’nın kaydettiği gollerle sahadan 2-1 üstün ayrılan Galatasaray, puan farkını bir kez daha beşe (36-31) çıkararak ligdeki liderliğini daha da sağlamlaştırmıştı.
Antalyaspor sürekli hücumu düşünüyor. Bence 4-1 alırız.Antalya'nın düşüşü başlayabilir bu hafta.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Galatasaray 11'i: Muslera-Sabri,Semih,Dany,Riera-Yekta,Selçuk-Hamit,Sneijder,Amrabat-Burak - 4-2-3-1
Yedekler: Eray Gökhan Aydın Umut Hakan Emre Engin
İlk defa 4-2-3-1 olarak başlayacaz maça bakalım nasıl performans gösterecek takım.Hamit bu sistemin sağ kanat oyuncusu olamaz. 3'lünün sağ tarafında AMR diye tabir ettiğimiz bir oyuncu olması gerek.Ama elimizde en iyide o var şuanda oynayacak.
buda antalyanin
Antalyaspor; Hakan, Koray Aslan, Deniz, Musa Nizam, Ergün, İbrahim D., Uğur İ., Aissati, Emrah B., Isaac, Diarra
iste amrabat simdi gerçek mevkisinde oynucak gibi.
Eboue neden kadroda değil
Hafif sakatlığı var deniyordu ondan olsa gerek.
Biraz asimetrik bir diziliş görebiliriz sahada, Hamit MR, Amrabat AML gibi olabilir. Sneijder zaten sol yakın oynuyor daha çok, bu maçın kilit adamı Amrabat olur. Umarım iyi oynar, aldığı topları iyi kullanır.
Güzel kadro olmuş, benim 11'e yakın olmuş, kazanırız gibi
BJK ve FB kazandığına göre GS de kazanır.
Steam ID: fotosuki