Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Karabükspor : 0-3 : Bursaspor
Maçın son 10-15 dakikalık bölümünü izledim, Batalla'nın şık golünü görebildim sadece ama izlediğim bölümde Karabük taraftarının anlam veremediğim agresif tepkileri, sahada da Yiğit İncedemir'in kırmızı kart görmek için çabası da vardı. Neden bu adama bu kadar tolerans gösteriliyor anlamıyorum, her faullü pozisyonun içinde, sürekli ortamı geriyor, sert müdahaleler, hakemle rakiple diyaloglar... 30 küsür yaşına geldi, hala aynı.
İlhan Özek'in ise neden kırmızı kart gördüğünü anlamadım, hakeme ters bir tepki ya da hareketini görmedim. Bilerek çarptığını mı düşündü bilmiyorum... Karabükspor'un gelecek haftalardaki fikstürüne bakmak lazım belki de nedenini anlamak için... Öyle bir futbol var çünkü ülkemizde.
doğrudur yanlıştır demiyorumda adamın skora kadar bilmesi ibretlik bi durum![]()
Oha![]()
Çok sert acaip ultra sert.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Harbiden oha haSkoru bile vermiş ya. Maçın özetini şimdi izledim maç aşırı sert geçmiş. Oyuncular arasındaki gerginlikler falan olsun. Şener'in rakibine sert girdiği pozisyon direk kırmızı kart tartışmasız. Ha birde Yiğit yerde yatan oyuncuya Allah ne verdiyse vurmuş. Ama sonuç hakem kırmızı yerine sarı kart göstermiş.
Bi daha ki derbide skor + golleri atanları söylerim olur biter.
Bu forumda da var böyle bir yetenek hemen oraya kilitlenmeyin.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hikmet Karaman'ın maç sonu açıklamasını izledim.Kendini Fatih Terim gibi yapmak için o kadar kasıyor ki,her saniyesini dikkatle izleye izleye güldüm![]()
![]()
Bir gol atsaydı Karabük bizde cebimize bir kaç kuruş para koyardık![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."