Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Elazığspor

3 15.79%
  • Berabere

6 31.58%
  • Beşiktaş

10 52.63%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Elazığspor - Beşiktaş | STSL 21. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Elazığspor - Beşiktaş | STSL 21. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Bireysel hata olmazsa rahat kazanırız. Bireysel hata olursa berabere biter ama yenilmeyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

elazig yukseliste yilmaz vural buyuklere karsi iyi oynatiyor takimini en az 1 puan alcaklarini dusunuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Elazıgspor kesinlikle yenilmez diyorum.Yılmaz Vural yaptıgı o meshur hesabında bu maça en kötü 1 puan demistir.Çıkıstalar iyi de futbol oynuyorlar yenilmezler.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Takım ligin ilk yarısında oynadığı Kasımpaşa maçını kazanamasaydı tepe taklak olurdu. Kasımpaşa maçı çıkış maçımız olmuştu. O maçın sonrasında iyi sonuçlar gelmeye başladı. Bu maçta o tip bir maç. Kazanırsak sakatlıklara rağmen yeniden bir hava yakalarız. İçerideki Antep, deplasmandaki Sivas maçlarını da geçeriz diye düşünüyorum. Kaybedersek hiç iyi şeyler olmaz. En başta hocaya karşı eleştirilerin dozajı daha da artar. Bu maçta çıkıp birinin sazı eline alması gerekecek. Bu Fernandes olur, Oğuzhan olur, Holosko olur, Olcay olur ama çıkıp farkı yaratacak, maçı tek başına alacak bir oyuncuya ihtiyaç olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maçı alacağız başka yolu yok. Niang'dan gol bekliyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Elazığ en kötü 1 puan çıkarır diye düşünüyorum Yılmaz Vural hesap kitaba başladıysa evinde puanı alır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Elazığ'ın 2. devrede yenilgisi, bizim de galibiyetimiz yok. Bu istatistiği tersine çevirmeliyiz ve ilk galibiyetimizi almalıyız artık.

Almeida, Pektemek ve Dentinho sakat; Niang hazır değil ve Sinan yetersiz. Holosko da gerçek bir forvet futbolcusu değil, üstelik tek forvet oynayabilecek bir futbolcu hiç değil. Bakalım nasıl bir kadro ve diziliş izleyeceğiz maçta.

Ben şöyle bir 11 bekliyorum:

Sinan oynamazsa, Holosko tek forvet oynar ve defansa Ersan, ön liberoya Toraman geçer yüksek ihtimalle; fakat dediğim gibi, Holosko bunun altından kalkamaz. Üstteki kadro denenmeli.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sinan'ı koymak yerine Niang oynayabilir Sinan saç baş yoldurmuştu bence çıkışta olan bir ekipe karşı riske edilmemeli.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Sinan'ı koymak yerine Niang oynayabilir Sinan saç baş yoldurmuştu bence çıkışta olan bir ekipe karşı riske edilmemeli.
    Samet Aybaba, dün akşam BJK TV'de Niang'ın ilk 11 başlamasının zor olduğunu söyledi. Henüz hazır değil çünkü Niang.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sinan riskini alamayız. Çok yetenekli bir çocuk ama çok heyecanlı oluyor, bir süre katkısı olmaz. İlerleyen maçlarda duruma göre sabredebiliriz. Niang ile başlayacağımızı düşünüyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Sinan riskini alamayız. Çok yetenekli bir çocuk ama çok heyecanlı oluyor, bir süre katkısı olmaz. İlerleyen maçlarda duruma göre sabredebiliriz. Niang ile başlayacağımızı düşünüyorum.
    Sanırım daha önce izledin, geçen maç hakkında değil bu yetenekli yorumun çünkü geçen maç hiç bir yararı dokunmadı ve klasik bir oyuncu olarak gözüktü bana. Yetenekli yorumu zaten genel bir yorumdur 1 maç baz alınmaz, büyük ihtimal izlemişsindir.

Sinan'ı oynatacaksa tek başına oynatmamalı, Holosko'yu yanına çekmeli ki tehlike yaratacak Holosko'nun arkasından sarkabilsin içeriye. Yoksa tek başına çok saklı kalıyor savunmanın ardında.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Sanırım daha önce izledin, geçen maç hakkında değil bu yetenekli yorumun çünkü geçen maç hiç bir yararı dokunmadı ve klasik bir oyuncu olarak gözüktü bana. Yetenekli yorumu zaten genel bir yorumdur 1 maç baz alınmaz, büyük ihtimal izlemişsindir.
    Ankaragücü maçlarında birkaç izlemiştim. Ama gayet iyi oynadı Karabük maçında da. Kaçırdığı 2 pozisyon vardı hemen kötü futbolcu yaptın adamı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Ankaragücü maçlarında birkaç izlemiştim. Ama gayet iyi oynadı Karabük maçında da. Kaçırdığı 2 pozisyon vardı hemen kötü futbolcu yaptın adamı.
    Şimdi pozisyon kaçırması olay değil, ligimizde bir tek o değil birçok adam kaçırabilirdi onu.

Ancak ben düzgün bir hareketine de rastlamadım. Tabii bunda bir anda girmesinin de etkisi vardır. Kötü topçu değil de henüz birşey göremedik.

Bir anda yükselip o hızda düşen o kadar genç gördük ki, çok saklandı geçen maç özellikle karşı karşıya kaçırdıktan sonra.

Şunu da unutmamak gerek 2 pozisyon geldi ayağına ki ikisi de nefis pozisyonlardı, kendisini göstermesi için 2 nefis fırsatı tepti.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Şimdi pozisyon kaçırması olay değil, ligimizde bir tek o değil birçok adam kaçırabilirdi onu.

Ancak ben düzgün bir hareketine de rastlamadım. Tabii bunda bir anda girmesinin de etkisi vardır. Kötü topçu değil de henüz birşey göremedik.

Bir anda yükselip o hızda düşen o kadar genç gördük ki, çok saklandı geçen maç özellikle karşı karşıya kaçırdıktan sonra.

Şunu da unutmamak gerek 2 pozisyon geldi ayağına ki ikisi de nefis pozisyonlardı, kendisini göstermesi için 2 nefis fırsatı tepti.
    O pozisyonlara girmesi önemli. Pozisyona girsinde 1 kaçırır 2 kaçırır ama mutlaka atar. Önemli olan pozisyona girmek. Şansı ve sabrı hak ediyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şahsen izlediğim Ankaragücü maçlarında Ümit Kurt ve Timur'dan sonra göze batan bir oyuncuydu. Transfer edilmesine sevindim. Bir diğer oyuncu Ümit Kurt Sivasspor'a transfer oldu. Karabük maçında yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ama devamlı oyunun içindeydi. En azından Batuhan gibi stoperlerin arasına girip kaybolmuyor. Sinan'ın yarın ilk 11'de başlamasını bekliyorum. Sağ açık Holosko, sol açıkta Olcay. Tek forvette Holosko'yu en uça koymak fayda getirmiyor. Hoca inşallah Holosko'yu yerinden etmez. Kanatları hiç bozmaz inş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben kazanacağımızı düşünüyorum Umarım Niang oynar sinana böylesi öneli maçta güvenmek çok riskli olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Eger Niang hazir degilse Sinan oynasin Holosko tek forvet yapamiyor ve sag taraf eksik kalmis olur. Necip yerine Toraman oynasin ve defans'da Ersan.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

4-6-0 diye bir taktik var acaba neden hiç denemedi bunu samet aybaba aynı anda oyat oğuzhanı necip i fernandesi toraman'ı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SB Elazığspor: Ivesa - Adem, Sedat, Görkem, Orhan - Mustafa, Sane - Serdar, Köksal, Marvin - Sinan

Beşiktaş: McGregor - Hilbert, Sivok, Toraman, Gökhan - Veli, Oğuzhan, Fernandes - Holosko, Sinan, Olcay

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Niang ile başlayacağını düşünüyordum ama Samet hoca risk alıp Sinan ile başlamış. Neyse kadro güzel, umarım kazanırız.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Yılmaz Vural fırtınası 1-0 oldu dakika 5

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Beşiktaş bu maçı kaybedecek golü de erken yedi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İki kere iki dört. Biz Toraman'ın stoper oynadığı her maçta gol yeriz. Bu kadar çok savunma zafiyeti varken iki stoperin önüne Toraman'ı koysa savunmada hiç bir sıkıntı kalmayacak. Ordu maçında Toraman ön liberoda oynamıştı. Ordu maçı takımın en dengeli oynadığı maçtı.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

atılan bi meşale gelmiş sanırsam.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Escude ne diye girdi ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Çünkü takımın gole ihtiyacı var.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Daha çok gol olur

Elazığdaki serdar gürler bizim fm de devamlı aldığımız serdar mı isim benzerliği mi ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

O serdar evet.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Veli'nin pası kes.

Steam ID: fotosuki

Sayfa 1 / 3 123 SonSon