Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Mersin önündeki iki maçtan dört puan çıkartamazsa artık yavaş yavaş yol almaya başlar. Yönetim ile taraftarın arası açık iken son şanslar artık bunlar. Bu kadar harcama yapıldı takım ne hallere düştü yazık. Trabzonspor rahat oynar ise kazanır diye tahmin ediyorum. Mersinli oyuncular stresten maçlara konsantre olamıyor.
Bu maci almasak kume dusme isleri konusulur![]()
eğer mersin bir şekilde yenerse trabzonspor iyice küme düşme potasına giriyor bugün ki elazığspor galibiyeti ile birlikte.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Suanda takim zamana oynuyor, izlemiyorum ama mac anlatimindan bunu cikarabildim. Allah yardimcimi olsun
Kaleci haric 7 tane defansif isimle sahadayiz.
Trabzonspor 1-0 yendi golüde Henrique attı
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Altın değerinde 3 puan aldı TS.
Canım FEDA olsun sana !
Bu kadar transfer yapıldı ama MİY yinede paçayı kurtaramayacak. Bu saatten sonra işleri çok zor artık.
Tek atak yapmisiz tek gol atmisiz.
Henriden beklenmeyen bi finish olmus.
Defans boyle yapilir
Aslinda bende ilk basta cozemedim her 2 ceza sahasinda ofans veya defansda olusabilecek bir resim. ama bence defansi biz yapiyoruz burda. Nedeni ise Cech'i hic bir teknik adam ileriye ceza sahasina gondermez duran toplarda.
Nobre'nin duruşuna bakarsak defansı MİY yapıyor gibi.. Yoksa kimse Nobreyi markajdan bırakıp içeri doğru koşmaz.