Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Derbi öncesi, zor ve kritik bir maç. Sakatlar bu maça da yetişemiyor. Sadece cezası biten Toraman dönecek, o kadar. En büyük güvencem, rakibi kendi sahasında sürekli yeniyor oluşumuz.
İlk 11 beklentim şu yönde:
McGregor (Cenk'in sakatlığı geçmemiş)
Hilbert - Sivok - Ersan - G.Süzen
Toraman - Veli
Holosko - Fernandes - Olcay
Niang
Mehmet abinin 11 i ideal ama Samet hocanın işi belli olmaz Mehmet Akgün'ü bu sefer de forvet arkası dener Fernandes'i stopere çeker falan.
Neyse sana rağmen kazanalım hocacım.
Çok zor bir deplasman olacak. Ligi ilk 2 içerisinde bitirmek istiyorsak mutlaka kazanmamız gerek. İnşallah kazanırız, başarılar Beşiktaş'ım.
Canım FEDA olsun sana !
Bu maçı alamazsak çok kötü bir dönem başlamış olur. Fener ve Trabzon virajına moralli girmek lazım. Umarım galibiyet alırız ama bana beraberlik kokusu geliyor.
FM Gazetesi
Mehmet Akgün'ü G.Antep maçında oynattığı için mi böyle yazdın ? Doğrusu G.Antep maçında ön liberoda gayet iyi oynadı, hiç sırıtmadı. Galatasaray maçı dışında oyuncuları oynadığı mevkinin dışına çıkardığını pek hatırlamıyorum. Haksızlık olmuş biraz. G.Antep maçında yedek kulübesinde oturan oyuncuları biliyorsan Mehmet Akgün'ü neden oynattığını anlarsın. Takımda 10 taneye yakın sakat var. Bir oyuncuyu mecburiyetten oynatıyorsa orada duracaksınız.
Maç için ise sakatlıklar can sıkıcı. Tek umudum Rıza Çalımbay'ın sert futbolunu oynatması. İlk maçtaki gibi oynatmamaya çalışırsa işimize gelir. Malum son zamanlarda golleri duran toplardan atmaya başladık. Bol bol duran top kazanırsak Fernandes yine boş geçmeyecektir. Tabi uzun bir takım çıkartacaktır ama bizde de bütün savunmacılar sahada olacak. Ayrıca Niang'dan bu maç gol bekliyorum. Oynarsa atacağını tahmin ediyorum.
Özellikle 6. dakikadan sonrası ; http://www.dailymotion.com/video/xxl...t#.USfThaXQD7L
Kaleci müsvettesi yine oynuyor ne yazık ki kalede
İlk 11 | McGregor-Hilbert-Sivok-Ersan-Gökhan-İbrahim Toraman-Veli-Fernandes-Holosko-Niang-Olcay
FM Gazetesi
Cenk sakat galiba, yoksa ilk 11'de başlardı.
Canım FEDA olsun sana !
Sakatlık her zaman her yerde karşımızda zaten. Bir gün günyüzü görebilecekmiyiz acaba..
FM Gazetesi
Hasan Türk vardı 1 adet. Noldu o ?
Football is simple,but Football Manager is not
Hasan Türk'ü Napsın Hoca Elinde Veliinesta Varken![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hakem bu maçta elle oynamayı serbest bırakmış
FM Gazetesi
Birisi FMRTE ile Toraman'ın çalım atmasını 20 yapmış![]()
FM Gazetesi
McGregor geri pasları tutabiliyor şükürler olsun
Rezil rüsva bir oyun oynuyoruz.
FM Gazetesi
Çok sıkıcı bir maç oluyor gerçekten.Arada donmalar da olunca kapattım valla,dayanamadım.
So what?
Saike
Bende kapatacağım birazdan ŞemsiBu arada Niang'ı iyi ki kiralamışız. Bitmiş Niang falan kalmamış. Hayatımda izlediğim en boş Beşiktaş maçı.
FM Gazetesi
Niang hayal kırıklığı yaratacak gibi duruyor, Almeida'nın varlığı Beşiktaş'ın oyununu çok etkiliyormuş, onsuz maçlar bunu gösteriyor.
Maç kötü Veli iyi.
eto'o bitmiş.
Fernandes kaçsın kurtulsun bana kalırsa bu takımdan. Harcanmanın hiç anlamı yok. Bari güzel bir takımda izleyelim, takip edelim.
Last edited by Ralph : 23.Şubat.2013 at 22:12
FM Gazetesi
Hakem konusunda Beşiktaşlılar tedirgindi ama sanki Sivas'ı yakıyormuş gibi. Penaltıyı vermedi.
Fikret Orman: Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız.
Yapılan transfer: Niang.
Geldiğinde sevindik ettik ama son derece kötü bir durumdaymış. Biz bunu bilmiyorduk ama yukarıda dediğim açıklamayı yapan Fikret Orman ve kurmayları bunu bilmesi gerekiyordu. Yazıklar olsun başka denecek bir şey yok.
FM Gazetesi
Daha 3. maçını oynuyor ve bu adam hazır değil abi,bence o kadar yüklenme.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ona sözüm yok. Benim sözüm Fikret Orman'ın söylediği ve yaptığı tezat şeylere. Bize, bizi kurtaracak adam lazımdı. Kondisyon kazandırıp takıma adapte edecek oyuncu değil. Üstelik bu adam yarım sezonluğuna geldi, üstelik bu adam kiralık geldi. Tam tersi son derece hazır bir adam alınması gerekiyordu. Yanılıyor muyum? Bunları Fikret Orman belirtti. İyice güven kaybediyor.
FM Gazetesi
Sivasin penaltisi verilmemis diyorlar dogrumu maci izliyemiyorumda.
atif muthis vurdu mcgregorda iyi cikartti
Bu ne la her maç kırmızı kart yeter artık![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kırmızı kart doğru karar.
FM Gazetesi