Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

14 53.85%
  • Berabere biter

4 15.38%
  • Bursaspor kazanır

8 30.77%
Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 226 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor | STSL 25. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Fenerbahçe - Bursaspor | STSL 25. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tüm bu hakem tartışmalarından sonra oynadığımız ilk maça verilen hakem Tolga Özkalfa. Birileri bizle dalga geçiyor herhalde.

İzlememem gereken bir maç, izlersem sinir krizi falan geçiririm herhalde Büyük ihtimalle Fenerbahçe kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe'nin Avrupa maçından sonra açılacak konu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Tüm bu hakem tartışmalarından sonra oynadığımız ilk maça verilen hakem Tolga Özkalfa. Birileri bizle dalga geçiyor herhalde.
    O hakem gelmesin, bu gelmesin ülkede hakem kalmadı. Ben hangi hakem geliyorsa gelsin derim, hakemlerin maçlarda bu kadar hata yapmalarının sebeplerinden biri de maç öncesi gereksiz tartışmalar oluyor. Hakem bu maçı kaldıramaz, tecrübesi yok, şu takımın taraftarı diye diye adamı 1 hafta boyunca inanılmaz bir baskıya mağruz bırakıp sonra da al işte kötü maç yönetti diyoruz. Hakemlerle uğraşmayı bıraktığımız zaman başarılı olacaklardır.

Bu maçta taraftarın gazını da arkamıza alıp kazanırız. Bursa zor takım ama Basser ve Pinto gibi çok önemli 2 oyuncuları yok. Şu an galiba ligde en iyi futbol oynayan 3 takımdan 2'sini maçı olacak. 3. takımı da ihtiyattan yazdım haberim yok .

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bursaspor Hikmet Karaman sonrası baya bir çıkış yaptı.Aynı çıkışı sürdürür diyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Puan kaybına tahammülümüz bitti, artık yok. Plzen maçının morali ile kazanırız ben rahat bir maç bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    O hakem gelmesin, bu gelmesin ülkede hakem kalmadı. Ben hangi hakem geliyorsa gelsin derim, hakemlerin maçlarda bu kadar hata yapmalarının sebeplerinden biri de maç öncesi gereksiz tartışmalar oluyor. Hakem bu maçı kaldıramaz, tecrübesi yok, şu takımın taraftarı diye diye adamı 1 hafta boyunca inanılmaz bir baskıya mağruz bırakıp sonra da al işte kötü maç yönetti diyoruz. Hakemlerle uğraşmayı bıraktığımız zaman başarılı olacaklardır.

Bu maçta taraftarın gazını da arkamıza alıp kazanırız. Bursa zor takım ama Basser ve Pinto gibi çok önemli 2 oyuncuları yok. Şu an galiba ligde en iyi futbol oynayan 3 takımdan 2'sini maçı olacak. 3. takımı da ihtiyattan yazdım haberim yok .
    Tolga Özkalfa'yı diğer hakemlerle aynı kefeye bile koymam. Maçtan sonra anlarsın ne demek istediğimi.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Zor bir maç ancak 3 puana yakın taraf biziz,2-1 gibi bir skor ile kazanırız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Tolga Özkalfa'yı diğer hakemlerle aynı kefeye bile koymam. Maçtan sonra anlarsın ne demek istediğimi.
    Ben Tolga Özkalfa'yı savunmadım. Halis Özkahya, Fırat Aydınus,Tolga Özkalfa, Mete Kalkavan bu adamların hepsi bizim maçlarda skandal kararlara imza atmış hakemler. Ama dediğim gibi ligde toplasan 2 tane iyi hakem çıkar anca. O yüzden hakem atamalarına artık birşey söylemenin anlamı yok. Sonuçta dünyanın en iyi hakemlerinden denilenleri de gelip bizim maçlarımızı katlettiler, diğer maçları da katlediyorlar. Bu konuda yapabileceğimiz birşey yok, MHK başkanının açıklamalarından sonra benim gözümde her hakem aynıdır, hiçbiri diğerinden iyi ya da kötü demem.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Webo sakatmış sanırım kadroda olmayacak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Webo sakatmış sanırım kadroda olmayacak.
    Webo'nun olmaması kötü oldu, şimdi solda Caner oynayacak Sow yine ilerde yanlız kalacak. Umarım Aykut Hoca daha akıllı bir değişiklik yapar, ama pek umutlu değilim. Stoch ta şanslı hee, 18'e girer şimdi .

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

stoch 18 e girse ne olur adami futbola küstürdüler

Bursaspor kazanır, iki farkla diyorum.Basser ve Pinto'dan sonra, Ferhat ve Serdar'da sakatlanmış fakat sorun yok, yokluğu giderilecek oyuncular.Parçala Timsahım!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe rahat kazanır. Batalla boş geçmez
    Football is simple,but Football Manager is not

Batalla sakat değil mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kimse bu akşamki maçtan sonra yenersek şöyle olur böyle olur falan yazmasın. Uğursuzluk getiriyor , yazmayın lütfen yazmayın
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Alakası yok bence.

2 haftadır büyük ikram yapıyor Galatasaray ancak değerlendiremiyoruz, hadi geçen hafta Beşiktaş derbisi dedik. İyi oynadık dedik falan ancak bu hafta bu fark 4'e inmezse artık söylenecek laf kalmaz.

Bursaspor'u yenemeyecek bir takım değiliz ve yenmeliyiz. Geçen haftaki 1 puan'a şuan çok ihtiyaç var aslında bu şuan belirdi neyse sağlık olsun.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bu maç 1:0 biter kim kazanır bilmem.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hadi artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Berabere biteceğini düşünüyordum maçın, Bursaspor'un eksikleri ciddi eksikler Sow'un maçı olabilirmiş gibi geliyor. Bakalım 7 defa Galatasaray'ın puan kaybından sonra kazanamayan Fenerbahçe bu sefer kazanabilecek mi..
    Last edited by uAburak89 : 09.Mart.2013 at 00:45

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

webo sakatsa yerine semih olur mu acaba. sowlu webolu sistemi dusununce webonun alternatifi semih gibi duruyor. semih de bursayi sever, genelde bursa maclarinda bos gecmiyor. umarim o sekilde cikariz. zaten mac kendi sahamizda, canerle falan oynarsak sow bi basina debelenir durur onde (:

Serinin başladığı maç olacak demek isterdim, diyemiyorum. Yine de ne yapar eder kazanırız.

24. Default

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Berabere biteceğini düşünüyordum maçın, Bursaspor'un eksikleri ciddi eksikleri Sow'un maçı olabilirmiş gibi geliyor. Bakalım 7 defa Galatasaray'ın puan kaybından sonra kazanamayan Fenerbahçe bu sefer kazanabilecek mi..
    Biliyor musun Bursaspor adına tek umudum şu son yazdığın cümle. Yoksa hatırladığım çoğu maçta Bursa başabaş oynar, sahadan boynu bükük ayrılır. İnşallah istatistikler yanılmaz da 1-2 bişey kaparız şu maçtan Sonrasında zaten deli gibi bir fikstür var, Beşiktaş, Trabzonspor, Antalya, G.Birliği... perişan olacaz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

GS maçından önce çok umutluydum, ama GS kaybedince bizim de kaybetmemiz farz oldu. FB için 7 büyük günahtan biri, GS puan kaybettiğinde puan kazanmamalısın .

Nesil
    2006

Bi zahmet kazanalım artık ayıp olacak bu gidişle. Bu kaçıncı fırsat.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fenerbahçe son haftalardaki performansıyla kazanır bence. Bu maçta bide Raul, Emre diri olacak. Bu iki ismin yanına birde Salih'i ekleyip Plzen maçındaki üçlüyü değiştirebilir. Tabi Baroni'yi keser mi bilmem. Webo yerine Semih oynatılmalı. Sow kaleye yakın oynayınca daha keyif veriyor.

Nesil
    2006

Webo sakatlanmış taktikte eskiye dönüş olabilir veya Caner solda ileride Webo olabilir. Ama Webo yok ise bari Stoch oynasın.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Webo sakatlanmış taktikte eskiye dönüş olabilir veya Caner solda ileride Webo olabilir. Ama Webo yok ise bari Stoch oynasın.
    Webo ve Sow sadece sahada karıştırılmıyor.

Krasiç oynasın solda önde sow

Bu hafta 18 de olur krasiç.

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri