Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Tüm bu hakem tartışmalarından sonra oynadığımız ilk maça verilen hakem Tolga Özkalfa. Birileri bizle dalga geçiyor herhalde.
İzlememem gereken bir maç, izlersem sinir krizi falan geçiririm herhaldeBüyük ihtimalle Fenerbahçe kazanır.
Fenerbahçe'nin Avrupa maçından sonra açılacak konu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
O hakem gelmesin, bu gelmesin ülkede hakem kalmadı. Ben hangi hakem geliyorsa gelsin derim, hakemlerin maçlarda bu kadar hata yapmalarının sebeplerinden biri de maç öncesi gereksiz tartışmalar oluyor. Hakem bu maçı kaldıramaz, tecrübesi yok, şu takımın taraftarı diye diye adamı 1 hafta boyunca inanılmaz bir baskıya mağruz bırakıp sonra da al işte kötü maç yönetti diyoruz. Hakemlerle uğraşmayı bıraktığımız zaman başarılı olacaklardır.
Bu maçta taraftarın gazını da arkamıza alıp kazanırız. Bursa zor takım ama Basser ve Pinto gibi çok önemli 2 oyuncuları yok. Şu an galiba ligde en iyi futbol oynayan 3 takımdan 2'sini maçı olacak. 3. takımı da ihtiyattan yazdım haberim yok.
Bursaspor Hikmet Karaman sonrası baya bir çıkış yaptı.Aynı çıkışı sürdürür diyorum![]()
Puan kaybına tahammülümüz bitti, artık yok. Plzen maçının morali ile kazanırız ben rahat bir maç bekliyorum.
Zor bir maç ancak 3 puana yakın taraf biziz,2-1 gibi bir skor ile kazanırız
Ben Tolga Özkalfa'yı savunmadım. Halis Özkahya, Fırat Aydınus,Tolga Özkalfa, Mete Kalkavan bu adamların hepsi bizim maçlarda skandal kararlara imza atmış hakemler. Ama dediğim gibi ligde toplasan 2 tane iyi hakem çıkar anca. O yüzden hakem atamalarına artık birşey söylemenin anlamı yok. Sonuçta dünyanın en iyi hakemlerinden denilenleri de gelip bizim maçlarımızı katlettiler, diğer maçları da katlediyorlar. Bu konuda yapabileceğimiz birşey yok, MHK başkanının açıklamalarından sonra benim gözümde her hakem aynıdır, hiçbiri diğerinden iyi ya da kötü demem.
Webo sakatmış sanırım kadroda olmayacak.
stoch 18 e girse ne olur adami futbola küstürdüler
Bursaspor kazanır, iki farkla diyorum.Basser ve Pinto'dan sonra, Ferhat ve Serdar'da sakatlanmış fakat sorun yok, yokluğu giderilecek oyuncular.Parçala Timsahım!
Fenerbahçe rahat kazanır. Batalla boş geçmez![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Batalla sakat değil mi ?
Kimse bu akşamki maçtan sonra yenersek şöyle olur böyle olur falan yazmasın. Uğursuzluk getiriyor , yazmayın lütfen yazmayın![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Alakası yok bence.
2 haftadır büyük ikram yapıyor Galatasaray ancak değerlendiremiyoruz, hadi geçen hafta Beşiktaş derbisi dedik. İyi oynadık dedik falan ancak bu hafta bu fark 4'e inmezse artık söylenecek laf kalmaz.
Bursaspor'u yenemeyecek bir takım değiliz ve yenmeliyiz. Geçen haftaki 1 puan'a şuan çok ihtiyaç var aslında bu şuan belirdi neyse sağlık olsun.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu maç 1:0 biter kim kazanır bilmem.
Hadi artık.
Berabere biteceğini düşünüyordum maçın, Bursaspor'un eksikleri ciddi eksikler Sow'un maçı olabilirmiş gibi geliyor. Bakalım 7 defa Galatasaray'ın puan kaybından sonra kazanamayan Fenerbahçe bu sefer kazanabilecek mi..
Last edited by uAburak89 : 09.Mart.2013 at 00:45
webo sakatsa yerine semih olur mu acaba. sowlu webolu sistemi dusununce webonun alternatifi semih gibi duruyor. semih de bursayi sever, genelde bursa maclarinda bos gecmiyor. umarim o sekilde cikariz. zaten mac kendi sahamizda, canerle falan oynarsak sow bi basina debelenir durur onde (:
Serinin başladığı maç olacak demek isterdim, diyemiyorum. Yine de ne yapar eder kazanırız.
Biliyor musun Bursaspor adına tek umudum şu son yazdığın cümle. Yoksa hatırladığım çoğu maçta Bursa başabaş oynar, sahadan boynu bükük ayrılır. İnşallah istatistikler yanılmaz da 1-2 bişey kaparız şu maçtanSonrasında zaten deli gibi bir fikstür var, Beşiktaş, Trabzonspor, Antalya, G.Birliği... perişan olacaz
![]()
GS maçından önce çok umutluydum, ama GS kaybedince bizim de kaybetmemiz farz oldu. FB için 7 büyük günahtan biri, GS puan kaybettiğinde puan kazanmamalısın.
Bi zahmet kazanalım artık ayıp olacak bu gidişle. Bu kaçıncı fırsat.
Fenerbahçe son haftalardaki performansıyla kazanır bence. Bu maçta bide Raul, Emre diri olacak. Bu iki ismin yanına birde Salih'i ekleyip Plzen maçındaki üçlüyü değiştirebilir. Tabi Baroni'yi keser mi bilmem. Webo yerine Semih oynatılmalı. Sow kaleye yakın oynayınca daha keyif veriyor.
Webo sakatlanmış taktikte eskiye dönüş olabilir veya Caner solda ileride Webo olabilir. Ama Webo yok ise bari Stoch oynasın.
Krasiç oynasın solda önde sow
Bu hafta 18 de olur krasiç.