Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Galatasaray Rahat Kazanıcaktır.
Ne yapıp edip kazanmalıyız.Bu maçta 4-2-3-1 formasyonunda oynarız,Drogba riske edilmemek amacıyla yedek oturtulur.
Edit:
Amrabat sağ kanada geçmeli Emre solda oynamalı,Sneijder'de ortalarında.Emre ile Sneijder iyi bir ikili olacaktır saha içinde.
Amrabat'ı sağ kanat oynatmazlar gerçi,çok görülmüş bir şey değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Melo cezalı, Dany 2 gündür çıkıyor antremanlara, Drogba tedbir amaçlı bugün antremana çıkmamış, akıbetı belli değil.
Rakipte Ermin Zec ve Cem Can cezalı, Hurşut sakat. 3 isimde ilk 11'in önemli oyuncuları.
Sezonun ilk yarısı fena oynamayan bir takımdı Gençlerbirliği, Fuat Çapa çok beğendiğimi bir teknik direktör. Biraz düşüşe geçmiş gibiler, umarım çıkış yaptıkları maç bu maç olmaz.
Björn Vlemincx'in hava hakimiyeti sıkıntı yaratabilir. Dany yedek kalır yine Gökhan Zan ile başlarsa Fatih Hoca şaşırmam. Schalke maçının provasını mı yapacağız yoksa rotasyona mı gideceğiz Schalke maçı için bunu merak ediyorum. Ligde son 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberliğimiz var ama oyunumuz tatmin edici değil. Cuma maçlarında da pek başarılı olamıyoruz. Herşeye rağmen zor da olsa kazanacağımızı düşünüyorum, umarım yanılmam. Kazanırsak rakipleri iyice strese sokacağız, umarım bunu başarırız.
Cuma maçıysa ne diyoruz? Berabere biter![]()
Kazaniriz kazanmak zorundayiz sali"nin provasi olcak gibi birsey zaten kadro vs olarak.
eboue-semih-dany-riera
hamit-yekta-selcuk-amrabat
sneijder
burak
boyle birsey bekliyorum
@uAburak89
Dany yedek kalamaz kart cezalısı çünkü.Semih ne durumda bu hafta ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hurşut oynamayacakmış![]()
Vlemincx'e duacıyız
Haftalardır oyunda zaten umut yok , akılların Schalke maçında olabilitesi yüksek. Sıkıntılı maç. Umarım puan veya puanlar çıkartır bu durumdan Gençler.
Gençlerbirliği bu maçta puan veya puanlar çıkartabilir.
Galatasaray'ın aklının bir köşesinde Schalke 04 maçının olması nedeniyle konsantrasyon problemi yaşayacağını düşünüyorum. Ayrıca maçın Cuma günü oynanacak olması da puan kaybının olma ihtimalini daha da arttırıyor. Ancak Cem Can, Zec ve Hurşut'un oynamayacak olması Galatasaray için büyük avantaj. Kazanıp, Schalke 04 maçı öncesi moral depolamak isteyeceklerdir. İlginç bir maç olacak. Her türlü sonuç çıkabilir bu maçtan.![]()
Canım FEDA olsun sana !
en önemli unsur zemin... inşallah yagış falan olmaz![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Anlaşılan Cuma yine okulu asıyoruz.Zor maç ama inşallah kaza bela olmadan maçı alırız. Schalke maçına moralli çıkarız. Trabzon-Beşiktaş maçı da varken umarım puan kaybetmeden aramızı açarız rakiplerle.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Üniversite ile 50 küsür kişi geliyoruz maça. Yarın akşam yolculuk başlıyor. Hayırlısıyla mutlu mutlu döneriz inşallah![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Açıkçası 2-0'dan 4-2 kazanılan Ordu maçından sonra Galatasaray'ın iyice havaya girip seri galibiyetlere başlamasını bekliyordum ama Eskişehirspor karşısında oynanan oyundan sonra sezonun kalanında diğer tüm takımlarda olduğu gibi, Galatasaray'da da ciddi bir puan kaybetme potansiyeli görüyorum. Bunun asıl nedeni Galatasaray'ın biraz sistemsiz oynaması gibi duruyor. Yine de bu maçtan bir şekilde üç puan çıkarırlar gibi geliyor, ev sahibi olmaları önemli bir avantaj olacak. Öte yandan umudumuz elbette puan kaybı.![]()
Bu maçı düşünen oyuncular muhtemel olarak kendini schalke macında ilk 11 görmeyen oyunculardır. Onların dışında kimse bu maçı aklına bile getirmiyordur. Bence puan kaybederiz.
Zemin en önemli faktör olacaktır.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Galatasaraylı Dany, ağrıları nedeniyle G.Birliği maçının kadrosuna alınmadı.
Muslera
Eboue-Semih-G.zan-Riera
Hamit-Yekta-Selcuk-Amrabat
Sneijder
Burak
sali"nin provasini gençler maçinda yapariz dany saliya kadar iyilesir umarim.
Galatasaray'da kafa kesinlikle Schalke maçında olacak. Kulübede ise Hasan Şaş olacak. Bu yüzden biraz agresif bir takım bekliyorum. Ortada bir maç tabii ki gönlüm Gençler'den yana.![]()
Galatasaray'ın puan kaybetmesini temenni ediyorum
İki takımda da önemli eksiklikler var ancak Gençlerbirliği gibi takımda bulunan 3 önemli eksik daha çok can yakacaktır.
Herşeye rağmen zevkli bir maç olsun ve sonunda Gençlerbirliği puan veya puanlar alsın![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Son iki senenin en berbat futbolunu oynuyoruz buna rağmen bugünki maçtan ümitliyim. Sneijder yedek kalacak gibi duruyorr, izleyeceğiz üzülmeyiz umarım..
Skor tahminim 2-0
Muslera
Eboue-Semih-Dany-Riera
Selçuk-Yekta
Hamit-Sneijder-Emre
Burak.
Bir de bunu deneyelim bakalım.![]()
Tepki olmaması gerek çünkü tepki bize hiç bir şey katmayacaktır ayrıca basına malzeme yapacaktır gerek yok şu an için öyle bir duruma kendi kendimizi harcamamalıyız
Sene başından beri iyi oynamadığımız için artık bu saatten sonra iyi oyun beklemiyorum.Kazanalım bizim için yeterlidir.
hoca hafta boyu antremanlarin genelinde ortasahada hamit-selcuk-riera"yi denemis
XI: Muslera, Eboue, Riera, Gokhan, Semih, Yekta, Selcuk, Emre, Hamit, Sneijder, Burak.
Yedekler: Eray Sabri Hakan Amrabat Engin Umut Drogba
önceden verilmiş neyse drogba sakattı galiba 4-2-3-1 oynucak gibiyiz keşke bi kere 4-3-1-2 denesek neyse
İlk 11 muhteşem.Emre ve Sneijder süper bir uyum ile oynayacak,şuraya yazıyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp