Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor kazanır

4 21.05%
  • Berabere biter

2 10.53%
  • Fenerbahçe kazanır

13 68.42%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Antalyaspor - Fenerbahçe | STSL 26. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Antalyaspor - Fenerbahçe | STSL 26. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Konu UEFA Avrupa ligi maçından sonra açılacaktır.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Konu açılmıştır.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Kazanmamız şart.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

çok güzel bir maç olmaz ama kazanırız. Sow kesin gol atar bu maç.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

umarım dünkü, kendi yarı sahasında bekleyen ruhsuz takım aktif dinlenme yapmıştır. baroni yerine salih oynasa ya... hayaller gerçek olsa...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

plzen daha stratejik bir macti, skor avantajini korumaya dayali tedirgin bir macti. antalya macinda oyle olmaz, eski duzene geri doneriz. webo olmazsa semih ile baslayabiliriz yine bence. pazar gunu daha dinamik olacagimiz kesin. ruzgari aldik bir kere arkamiza, takima guvenim tam (:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Antalyaspor'un puan veya puanlar alacağına inancım tam. Güzel maç olur en az 4 gol bekliyorum maçta.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Artık telafisi olmayan maçlar,zorlu bir maç ancak 1-0,2-1 gibi bir skorla kazanabiliriz

10. Default

Emre Bursaspor maçında sakatlanıp çıkmıştı. Son durumu nedir? Oynayabilecek mi bu maçta? Çünkü direkt etkisi var takımının efektif oyununda.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Emre oynasa ve üstüne Meireles te olacağı için kazanırız. Hasan Ali de oynayınca iyi bir takım oluruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beraberlik kokuyor, 2-2 biteceğini düşünüyorum. Ayrıca maçtan çok hakem konuşulabilir.
    Canım FEDA olsun sana !

Emre ve Meireles'in takıma katılmasıyla kazanırız diye düşünüyorum. Skor tahminim 1-3.

fenerbahçe bu deplasmandan puan kaybeder

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aykut Yıldırım ‏@aykutTyildirim
    Son Bilgi: Bugun takimla calisan Emre Belozoglu Antalyaspor macinin kadrosunda yer alacak gibi gozukuyor.. Webo ise yok..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu takımda bir parça forma adaleti varsa O Cristian efendi kızağa çekilir.
    2 gündür FB TV'de antrenmanlara denk geliyorum, Özellikle yarı sahada çift kale oynanan maçlara. Ağırlıkla yedek oyuncular sahada. Kıran kırana mücadele ediyorlar ve oynuyorlar. Dikkatimi çeken bu maçlarda Krasiç'in sağ bek gibi oynaması ve savunma yapmasının istenilmesiydi. Sonra bu adamlar savunma yapmıyor diye oynatılmıyor deyince kızıyorsunuz : ) Hoca 11 adamdan da savunma yapmasını bekliyor çünkü oyun stili böyle. Savun ne kadar savunabiliyorsan, bir şekil atarsın zaten.

Sahada Krasiç'in , Stoch'un , Sezer'in keza Salih'in ve diğerlerinin kadroya girebilmek için deli gibi mücadele ettiğini görüp, maçta Cristian'ın eli belinde dolaşarak gamsızlığın dibine vurduğunu görmek inanılmaz rahatsız edici bir durum. Bu adamın ne torpili var bilmiyorum ama şu oyuncuların emeklerine yazık.

Emre'nin tam iyileşmeden oynaması taraftarı değilim, Sakatlığı nüksedip daha kötü olabilir. Zor maç olacak, şansımız yanımızda olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'lilerdeki Cristian düşmanlığını anlamıyorum. Adam oynadığı her maçta ya gol atıyor ya asist yapıyor skora direkt katkı ediyor. Hala yedeğe çekilmesi lazım falan deniyor. Şu an Emre'de sakat Cristian ilk yazılacak adam olmalı listeye.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Fenerbahçe'lilerdeki Cristian düşmanlığını anlamıyorum. Adam oynadığı her maçta ya gol atıyor ya asist yapıyor skora direkt katkı ediyor. Hala yedeğe çekilmesi lazım falan deniyor. Şu an Emre'de sakat Cristian ilk yazılacak adam olmalı listeye.
    Cristian mı bunu yapıyor ? İşin istatistik kısmına bakarsak şuana kadar Cristian 44 maça çıkarak en fazla oynayan oyuncu olmuş ve sadece 9 golü var, Sezer ise 11 maç oynamış 5 golü var. Ama ben işin o kısmında değilim. Cristian inanılmaz seçici bir oyuncu. Sorumluluk alma sıfır. Zaten ön libero kökenli bir oyuncu, Forvet arkasında oynatılıyor. Eskiden orta alanda daha çok koşardı ve basardı. Şimdi daha rahat dolanıyor kendine.

Şimdi sana 6 resimde Cristian'ı anlatayım. Bunu çok yapar, hem de fazlasıyla ama güzel bir örnek.

1 Top ayağındayken kendi topunu kaptırıyor.
    2 Rakip büyük bir efor sarf ederek ayağından topu kaptığı gibi taca çıkmadan adamına veriyor, O izliyor.
    3 Dört tane Fenerbahçeli oyuncu hemen bir kıskaç oluşturup topu savunurken o hala izliyor
    4 Herkes topu kaleden savunmak için yer edinirken o gitmesi gereken bölge yerine hala izliyor ve rakip onun rahatlığından yararlanarak boşluğu değerlendiriyor.
    5 O boşluktan atılan orta savunmadan dönüyor Cristian orta atan adamı rahatsız etmediği gibi dönen topta ceza alanı çevresinde olması gerekirken hala olduğu yerde izliyor
    6 Ve onun bu rahatlığıyla o alanda boş kalan adam şut çekiyor ve şansımızın yaveriyle top direkten dönüyor.

6 Resim ve Cristian. 6 resim boyunca Cristian'ın ve diğer oyuncuların neler yaptığına bakarsanız ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Cristian bunu sürekli yapıyor. Emre sahada olduğu zaman dikkat edin sürekli ikaz ediyor kendisini, Geçen sene Emre ile Aykut Hoca arasında iplerin kopmasını sağlayan oyuncu da kendisidir. Bir türlü şu anlayışında vazgeçmiyor vazgeçmeyecek. Benim 10 oyuncum deliler gibi mücadele ederken onun maçı benim izlediğim gibi izlemesi sinir bozucu.
    ...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    FB maçlarını izlemediğin çok açık. İzliyosan da boşa izliyosun.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bol gollü bir maç olacagı kesin Antalyaspor büyük takımlara karşı çok atak oynuyor kendi sahasında ama birçok pozisyonda veriyor.Yakaladıklarımızı atarsak farka gideriz ancak atamassak Antalyaspor mutlaka 1 yada 2 gol atacaktır ve maçı alır.Yakaladıgımız pozisyonları kesinlikle degerlendirmemiz lazım Kuyt gol pozisyonlarındaki laubaliligini bu maçta yapmamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Cristian yazılacak ilk adam değil, çıkarılacak ilk adam olmalı. Zamanında koşmuyor diye Alex'i eleştiren basının, taraftarın bu adama fazla ses çıkarmamasına çok şaşırıyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Volkan, Gökhan - Yobo - Egemen - Hasan Ali, Emre - Meireles, Cristian, Sow - Semih - Kuyt şeklinde çıkacağız bence.

Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@baldemir

salihin aldigi pozisyonu goruyor musun ilk resimde, 10 numara ortasaha bu cocuk. ceklerin o presinde tamamen demarke birakmis kendini. baroni ona verse orda topu cekler ilerde gafil avalanabilirmis. salih de topu alinca cok iyi bir kontraatak firsati yaratabilirmis. baroni ne kadar vizyonsuzsa salih de o kadar vizyon sahibi. su salih fizik olarak da kendini gelistirdigi zaman takimin vazgecilmezi olur. cok begeniyorum bu salihi.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Antalya'ya gidecekler listesi:
    Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin Salih Uçan, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Raul Meireles, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek ve Recep Niyaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @baldemir

salihin aldigi pozisyonu goruyor musun ilk resimde, 10 numara ortasaha bu cocuk. ceklerin o presinde tamamen demarke birakmis kendini. baroni ona verse orda topu cekler ilerde gafil avalanabilirmis. salih de topu alinca cok iyi bir kontraatak firsati yaratabilirmis. baroni ne kadar vizyonsuzsa salih de o kadar vizyon sahibi. su salih fizik olarak da kendini gelistirdigi zaman takimin vazgecilmezi olur. cok begeniyorum bu salihi.
    Evet resimlerde Baroni dışında herkes doğru yere hareketleniyor Özellikle de Salih, Önce kendine boş alan yaratması ardından kaptırılan topa baskı, ardından ceza alanına koşu ve yer alma en sonunda ceza alanına çıkan topta basmaya giden tek kişi.

Salih'in fiziğini Kuyt ile karşılaştırırsak düşük, Sow'la karşılaştırırsak normal, Baroni'yle karşılaştırırsak iyi. Çünkü Baroni bu şekil oynuyor, Kafadan 50 dakika pasif dinlenme, sahte koşu, sahte pres. Salih'in oynadığı maçlarda 60-70 gibi yorulmasının en büyük sebebi Baroni'nin yaptığının aksini yapması ve sürekli basması. Baroni tempolu oynamaya çalışsın bakalım ayakta durabiliyor mu ? Bulmuş rahat pozisyonu kendi kendine dolanıyor. Alex de bu tempoda oynuyordu doğru, bu yüzden gönderildi bu da doğru. Ama O Alex'i gönderip Baroni'ye 44 maç eyvallah çekmek, yazık.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Antalyaspor ne eder yapar kazanır maçı..Fenerbahceye şans vermiyorum.1 puan alır en fazla FEnerbahce

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zevkli,bol gollü maç olur,her türlü sonucun çıkabilme olasılığı yüksek bir maç.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

baroniyi sırf savunma, pres yapmıyor diye eleştirmiyoruzki toplu oyundada koskoca bir sıfır nerde şut çekip nerde pas vericeğinide bilmiyor adam bir maçta 1 gol attıysa yada attırdıysa, 3 tane golün atılamamasının sebebidir bu adam, ilerde oynayan adamsın ayağına top gelmiyor hiçmi özlemezsin topu be adam gel ortasahaya topu ileri çıkart

Volkan - Gökhan - Hasan - Yobo - Bekir - Emre - Meireles - Cris - Caner - Kayt - Sow

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Antalyaspor bir süredir düşüşte.Fenerbahçe ise tam aksine kaç haftadır sene başına göre daha iyi oynuyor ve Uefa'dan dolayı moralli durumda.Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.Umarım Antalya puan almayı başarır.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri