Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Maçın sonucu ne olur bilemem ancak kesinlikle Drogba döktürecek bu maç.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Allah İBB'li futbolculara güç ve hız versin. Beraberlik olsun diyorum, yüzümüzü kara çıkarmayın.
Zor maç olur,umarım belediye kazanır
Gs rahat alır diye düsünüyorum İBB'nin eski havası kalmadı inşallah yanılırım.
Galatasaray Rahat Kazanır, Maçın Adamı Selçuk olur gibi geliyor![]()
İBB puan kaybetmesi halinde düşme tehlikesi yaşayabilir. Puan almak için ellerinden geleni yapacaklardır onlarda. Akıllarda Madrid maçı ..Ama Galatasaray'ın kredisi kaldığını sanmıyorum. Yani ne pahasına olursa olsun kazanması gerekiyor. Fatih Terim'in de cezası bitti, takıma olumlu yansıyacaktır. Haftanın en kritik maçı, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak. Bu arada Sneijder oynamayacak. Sistemde değişikliğe gidilebilir.
Canım FEDA olsun sana !
Ben Sneijder'in oynayacağını düşünüyorum.Medya abartması gibi geliyor,zaten bugün antrenman boyu takımla çalıştı.
Hadi oynamadı diyelim,sistemi bozacağını düşünmüyorum Fatih Hoca'nın,Emre'yi oynatır Sneijder yerine.
Terim kenarda olacak ve muhtemelen kazanacaktır maçı Galatasaray en fazla -ki o da zor- beraberlik alabilir İBB.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben oynamayacak diye duymuştum ama oynarsa da sürpriz olmaz. Klasik medya işte. Ama Madrid maçı öncesi riske etmek istemeyebilir, duruma göre de oyuna alabilir. Eğer oynamazsa da alışılan sistemi bozmaz gibi Fatih Terim. Emre oynar, hiç olmadı Furkan Özçal oynar.
Canım FEDA olsun sana !
İyi oynayarak kazanacağımızı düşünüyorum. İlk golü bulan taraf olursak çok net bir skorla 3 puanı alabiliriz.
galatasaray ilk yarıdan alır maçı
Belki statta olabilirim. Kazanırız umarım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ilk yarida is biter ozellikle zayatte oynarsa 20 dakkada bitirriz isi. drogba atar gibi.
Allah İBB'li oyunculara hız, güç çeviklik ve teknik versin. En kötü beraberlik koparın Bozbaykuşlar!
Bu maç stattayım. Kazanmama gibi bir ihtimalimiz yok. Totem yapıp formasız sadece atkıyla gidicem. Hadi bakalım
Football is simple,but Football Manager is not
Gençlerbirliği maçında olduğu gibi Galatasaray bulduğu pozisyonları cömertçe harcamazsa rahat bir şekilde kazanır. Aksi durumda Belediye cezayı keser.
Galatasaray'ın rahat kazanacağı fikri daha mantıklı geliyor ama içimde puan kaybedeceklerine dair bir his var, bakalım nolacak.
Schalke ve Kayseri'deki sistemi bozmadan sahaya çıkarsan en az 3 gol buluruz diyorum
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Galatasaray iyi oynayıp kaybedecek diye düşünüyorum.
10 dakika sonra maç var la,az canlanın.
İlk 11
Muslera, Eboue, Semih, Dany, Hakan, Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba
Drogba yazar bir tane bu maçta.
Zemin eskisine göre baya iyi.
Burak'ı beğendim,iyi oynuyor.
Drogba ile gole yaklaştık, Selçuk haftaya yok, cezalı duruma düştü.
Burak atıyordu, çizgiden çıkardılar.
he's on fire![]()
Drogba pasına kurban Drogbaaaaaaaaaaaaa
Burak Yılmaz 1-0Helal olsun Burak'a
Yine şovunu yaptı.
Drogba'm benim.![]()
aslanim drogba be. burak atti 1-0
Keep Calm And Burak Yılmaz
spikerler yine is basinda kaleci hatasi diyorlar
gumbur gumbur geliyoruz sneijderin top direkte patladi