Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Özledim Fenerbahçemi ....
Kazanırız.
Kazanırız rahatça.
Kalan maçlarımızdan rahat geçer diyebileceğimiz tek maç olur. Bundan sonra çok sıkıntılı bir sürece giriyoruz, iyi bir başlangıç yaparız. Keşke Salih oynasaydı harika olurdu. Webo ve Sow birer tane atarlar.
Gekas'a dikkat edersek kazanırız
Rahat kazanmamız gereken bir maç bu saatten sonra önümüzdeki tüm maçları firesiz kazanmalıyız zaten Lazio maçı öncesi moral depolarız.
Zor bir maç olacak. Akhisar düşmemeye oynuyor, bu yüzden puan alabilmek için varını yoğunu ortaya koyacaktır. Akıllarda Lazio maçıda var. Bunlar dezavantaj olsada güç ve seyirci farkını göz ardı etmemek gerekiyor. İlginç ve bir o kadar da zevkli bir maç olacaktır. Her türlü sonuç çıkabilir.Bu arada Fenerbahçe'nin Mehmet Topal, Emre ve Salih'in yokluğunda orta sahası nasıl oynayacak, hangi futbolcular forma şansı bulacak bakalım.
Canım FEDA olsun sana !
Gekas Fenere gol atıcaktır, Her Ne kadar Bir Pato olmasada Gekas Gekastır![]()
Akhisar çok sevdiğim bir takım özellikle son dönemde Gekas geldikten sonra mükemmel bir şekilde toparlandılar.
Bence bizi bile yenebilirler ancak takımın şuan ki motivasyonu ve kadro kalitesi baz alınınca mutlak favori gözüküyoruz, umarım oyuncular son dönemde olduğu gibi rakiplerini ciddiye alarak çıkar ve oynar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ilk golü yememeliyiz gol atarsak da asla yaslanmamalı 2 yi atmalıyız
akhisar inatçı bir takım eğer maça asılıp 2 olana kadar geriye yaslanıp tempo düşürmezsek rahat alacağımız bir maç olur.
oyun içinde 0 0 ve 1-0 gibi bi skorda akhisar ve gekas çok tehlikeli olur
Fenerbahçe'nin orta sahasında önemli eksikler var. İlk 30 dakikada atılacak bir gol Fenerbahçe için önemli. Oyun ne kadar ortada giderse Akhisar'ın işine gelir. Fenerbahçe kazanır diye tahmin ediyorum. Akhisar en fazla zorlar bence. Baskıyı yeyince çok çabuk çözülen takım.
Fenerbahçe'nin fazla zorlanmadan kazanacağını tahmin ediyorum.
Ben çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Gekas tehlikesini bütün takım geçen yıldan zaten biliyor. Bu yüzden önlem alacaklardır. İyi konsantre olup maçı kazanırız.
Akhisar tehlikeli ekip ama ne olursa olsun kazanırız.
gokhan cezali, ortasaha cokmus durumda. sakatlik olsa mac icinde yerine koyacak adam bile kalmadiakhisar iyi oynayan bir ekip, bence zorlayacaklar. gekkas'a dikkat, her turlu gol atiyor. o yuzden kazanmak icin tek gol yetmez bize
sOW - wEBO - kUYT
bARONI - mEIRELES
sELCUK
zIEGLER - eGEMEN[bEKIR] - yOBO - m.tOPUZ
vOLKAN
2 gündür antremanı izliyorum sezer çok iyi oynuyor . Meireles - Cris - Sezer çıkabilir.
Hocam senin 11'de 7 tane yabancı var. Ziegler'in yerine H.Ali oynayacak.
Takımda çok eksik var evet ama yerlerine oynayacak adamlar kaliteli adamlar. Bence ilerideki 3'lü maçı almak için yeter. Stoperlerimizde gerçek kalitelerini yansıtırsa maçı her türlü alırız. 2 yıl önce de Gekas şov yaptığında Samsun top oynamadan Serdar ve Yobo'nun rezalet oyunuyla bize 3 tane gol atmıştı.
@Maç için
Ortada bir maç, Emre olmayınca Akhisar'ın futbol anlayışından pek farklı bir görünüm sergilediğimiz söylenemez, Selçuk-Cristian ikilisiyle kıyaslanabiliriz hatta. Saha seyirci avantajı ve gol yollarında kaliteli ayakların varlığı bizi bir boy önde tutuyor. Her şeye rağmen şampiyonluğu istiyorsak kazanmalıyız, lamı cimi yok.
@GebzeLi1907
Sanki bu maça da 1-0 geride başlarız hissi var bende, Kontrollü başlayalım derken hop top filelerde.
@TeNaciOUS MidFieLdeR
7 yabancı koyduğun için değil de Abi, Ziegler'i koyduğun için hükmen
@erdem344
Antrenman topçularından 1-2 tanesini bu maçta görebileceğimi umuyorum (Züğürt tesellisi)
@himone
Gekas geçen sene bu zamanlar bizi üçlememiş miydi ? Geçen seneden bu yana 2 sene geçti mi ? Zaman çok hızlı akıyor (:
...
Dün söyleyecektim de değinmeyi unuttum,
Bir kaç arkadaşla bu maça gitmeye niyetimiz vardı, Arkadaş Biletix'e gitmiş bilet var mı, alalım diye, Nakit ödeme yapamıyomuşuz sadece kredi kartı geçerli. Ee biz kredi kartı kullanmıyoruz diyelim nasıl olacak ? Deplasman maçı olur gitmek istersin kulüp ordaki biletlerin hepsini alır elden dağıtır, Nakit ödeme ile bilet alamazsın, Nereye doğru gidiyoruz ? İleride büyük, şanlı sahibimiz kapı önünde bekleyip "Sen gel, Sen gelme" diyecek herhalde. Saha içinde soğuttukları yetmiyor saha dışında da son süratler.
...
Yanlış abi taraftar olamasa onlar orda olacak mı ?
3000 5000 arası genel satışa kalıyor zaten onlarda hemen bitiyor.
FB kartı olamıyıpta bilet almak isteyen olursa bana ulaşsın yardımcı olurum bende kart var maça gitmeye zamanım yok![]()
Salih ve Emre yok,Mehmet'te oynamaz herhalde.Fenerbahçe orta sahasının maça pek etki edeceğini sanmam.Kuyt,Sow ve Webo üçlüsünün performansı maçın sonucunu belirleyecektir.
Umudumuz tabi ki Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahçe farklı kazanır yarın. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum, Gekas çok ekstra işler yapmazsa Akhisar'ın puan alma şansı sıfır bence.
Ligin en zayıf kadrolarından biri Akhisar. Kazanırız.
Volkan, Hasan Ali - Egemen - Yobo - Gökhan, Meireles - Sezer, Cristian, Sow - Webo - Kuyt
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Gökhan cezalı dedi fb tv sezer 18de yok![]()
Gökhan cezalı bu maç Topuz oynıcaktır sağ bekte. Cris - Meireles - Selçuk çıkıcaz gibi duruyor orta saha sıkıntılı.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sezer orta saha yokluğunda 18'de olsaydı iyi olurdu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly