Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sembolik olarak Galatasaray kazanır dedim.Oldukça zor ama imkansız değil,umarım Madrid savunması Burak'a odaklanır,asıl tehlikeyi es geçerler
Başarılar Galatasarayım !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çoook önemli bir maç.
Umuyorum ki Fenerbahçe ve Galatasaray bu turu geçerler sonrasında zaten kolay kolay pes edeceğimizi düşünmüyorum. Real Madrid çok zor ancak imkansız değil ben bunu eski defterlere dayanarak söylemek yerine şuanki Galatasaray'a bakıp söylemeyi tercih ediyorum.
2000'lerde kazanmış olmamızın pek bir önemi yok bu sadece daha önce yenebildiğimizi gösteriyor. Önemli olan 9 Nisan 2013 akşamı turu geçtik diyebilmek.
Maç hakkında ise ben büyük bir şansının olduğunu düşüyorum Galatasaray'ın sanki Real Madrid Burak'a kenetlenecek de Drogba'yı yeteri kadar savunmayacak gibi.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Şimdi düşündüm de Drogba Mourinho'nun eski öğrencisi,ona adım attırmaz diye düşünüyorum.Mourinho'yu es geçtim![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şüphesiz takımımız orada Aslanlar gibi oynayacaktır.Real Madrid maçın favorisi ama maçın kafa kafaya geçeceğini düşünüyorum.Bu sezon evlerinde yenilmediklerini biliyoruz bu açıdan kazanma ihtimailimiz hayli düşük.Takımımız bu tarz maçları seven bir takım tarihi yazabiliriz burada da.Allah'ın izniyle bize yarayan bir skorla ayrılacağız burdan.Ayrıca şuna değinmek istiyorum Barça'yı yedeklerle yendiler bize 5-10 atar diyenleri anlamıyorum gerçekten adamlar Barça'yı çözmüş arkadaş bizim oyunumuzun Barça ile alakası bile yok bu yüzden ben bizim şansımızın olduğuna inanıyorum çünkü Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır.Allah yardımcımız olsun !
Bir gerçek var, Real Madrid
Bir de yapılacak olan doğrular var, Galatasaray
Yanlışlar doğruların önüne geçmezse eğer, Sonuna kadar mücadele, başarıya değer.
İyi Şanslar.
...
Çok zor bir maç olacak ancak Galatasaray böyle maçları sever. Tur umudunu Arena'ya taşıyacağına inanıyorum. Başarılar Galatasaray !
Canım FEDA olsun sana !
Arena'daki maçı formalite maçına çevirmeyecek bir skor çıksın kafi, tek farklı mağlubiyete razıyım ben. Temsilcimize bol şans.
GS'ın Allah yardımcısı olsun, çok zor maç olacak. İnşallah Madrid'in formsuz olduğu maçlardan biri olur.
R. Madrid'in çok büyük bir fark atacagını sanmıyorum 2-0lık bir skor bekliyorum.
Aynen bende böyle düşünüyorum. İstanbul'a tur şansı ile gelmek çok önemli. Tek farklı 1-0, 2-1 gibi skorlarla yenilsek bile gayet iyi sonuç olur. Hele beraberlik falan alırsak zaten müthiş olur, zor ama imkansız değil.
Adamlar da çok güçlü anasını satim, herkes on numara. Allah yardımcısı olsun takımımızın ne diyelim artık.
Şu an şurada yuzyılın maçına yorum yapıyoruz Turk futbol tarihi açısından
Öncelikle bize bu duyguyu yasatanlara teşekkür ediyorum ben kendi adıma.
Bu maçın yorumu nasıl yapılır bilmiyorum fakat gollü beraberlik "altın" değerinde olur.
Geçen sezonun başında yaptığımız bir hazırlık maçı vardı. Orada başa baş güzel bir futbol oynamıştık açıkcası. Ama arada bariz bir tempo farkı var. Top onların ayagında oldugu sürece delicesine tempo yapacaklardır. Bu maça güzel bir örnek Inter-Trabzon maçı verilebilir. Olabildigince ayagımızda topu tutup tempoyu dusurmemiz gerekiyor aynı zamanda kalecimizin de çok formda olması lazım. Galatasaray ne kadar büyük yıldızlarla bezenmiş olsa da , hala o 2000 jenerasyonunun sahadaki hakimiyetini sağlayamadı. O dönemki Gs olsaydı belki daha da umutlu olurdum açıkcası çunku her türlü tempoya özellikle topsuz alanda karşılık verebilen bir ekiptik. Neyse taktik teknikten öte ; hadi ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN !!
Schalke maçlarını dişimize göre rakip olduğu için ve turu geçebileceğimiz için stresli izlemiştim.Madrid maçlarında turu geçme şansımız az olduğu için keyifle izleyeceğim.+4 ve üzeri fark yemiyelim kafidir.Aslanlar gibi mücadele etsinler,ezilip büzülmeyelim oda yeter.
Maç 67 ülkede canlı yayınlanacak diye biliyorum.Burak,Barnebau'da gol atsın var olan piyasasını 2'ye katlar.Onun içinde ayrı bir maçlar olucak.Yine goller bekliyoruz.
Last edited by C h A o S : 02.Nisan.2013 at 17:28 Reason: 67imiş..
Sanırım geçen sezon başında Galatasaray, R.Madrid ile bir hazırlık maçı yapmıştı ve öne geçtiği maçı 2-1 kaybetmişti. O G.Saray, o kadrosunun üzerine, daha önemli isimleri eklerken; R.Madrid, bildiğimiz kadrosuna yakındı. Arada elbette fark var; fakat uçurum olduğunu düşünmüyorum. Bu maçta da alınabilecek 2-1'lik yenilgi bile G.Saray için çok önemli. Şu da var ki; 2 farklı yenilgide, tur R.Madrid'in olur. 2-0 veya 3-1 çevrilebilecek bir skor olarak görünmüyor; zira Galatasaray, Arena'da gol yemeden sadece bir maç tamamlayabildi Şampiyonlar Ligi'nde.
Ben Madrid diyorum ama kalbim GS'den.
galatasarayin simdiye kadar verecegi en zorlu sinav bu olacak. takimlarin en formda oldugu nisan ayinda olmamiz bir sans. madrid ne kadar formdaysa bizim takimimiz da o kadar formda. taslar yerine oturmus gibi gorunuyor. gecen seneki kadrodan emrenin yerine sneijder, necatinin yerine drogba ve enginin yerine hamit var. kalite farki apacik ortada, bunu sahaya yansitmalarini bekliyoruz. her gecen gun ustune koyarak gidiyor takimimiz, her turlu sonuca gebe bir mac bence. konsantrasyonu dusurmedikce macta kaliriz, 2. macin son dudugune kadar kararliligimizi korumak zorundayiz. keyifli bir mac bizi bekliyor.
Galatasaray'ın gol bulacağını düşünüyorum ama asıl olan az gol yemesi. Savunma güvenliği bu maçta çok önemli. Özellikle orta saha oyuncularına büyük iş düşüyor. İlk 20 dakikada bir gol atarsa Real kötü olur. 3-1 Real kazanabilir. İki farklı Real galibiyeti ile sonuçlanır diye tahmin ediyorum. Öyle 4 , 5 gol yiyecek bir takımda değil Galatasaray o bakımdan rahat olun. En fazla iki fark olur bence ötesi zor.
Bence mourinho çok iyi analiz etmiştir ondan kazanma şansımız yok ama fatih hoca da dortmund maçlarını filan dikkatli izlediyse hataları görmüştür gollü beraberlik olabilir(2-2) veya 2-1 olabilir gibi geliyor her iki takımda gol atar ama
Galatasarayın oyuna hakim olacağını Real'i ciddi ciddi zorlayacağını düşünüyorum skor tahminlerim:3-1 ve 1-2 böyle de dengesizim ama bu maç da dengesiz olacaktır.
ManU deplasmanindaki cesaret
+
Hamitin direklere takilmamasi
+
Selcuk'tan her seferinde tehlike yaratacak duran toplar
+
110%MELO'nun sahada olmasi
Duran toptan golu var Galatasarayinumarim Ronaldo gununde olmaz
ronaldo ve mesut hariçi oyle korkulcak bir oyunculari yok mesut gerçekten gununde olursa cok tehlikeli. madrid kose vuruslarinda ve serbest vuruslarda cok tehlikeli umarim hoca bunun uzerinde cok calismistir beraberlik alalim yeter.
Şunları görmek bile gurur verici![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Tehlikeli diyor Alanso'yu ekleyebiliriz bu listeye.Ama bende katılıyorum arif'e forvetlerinden değil sadece Mesut ve Ronaldo'dan korkuyorum bende.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Benzema ve Higuain en sevmediğim adamlar boş bence bu iki oyuncu.
Bunlardan hangisi oynarsa oynasın çok rahat bir şekilde tutulur ancak Ronaldo, Mesut ve Di Maria beni de korkutan.
Di Maria'yı hafife alamamak gerek çok hızlı bir oyuncu.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
2-1 3-2 gibi mağlubiyetler 2-2 3-3 1-1 0-0 gibi beraberliklerden biri gelirse ttarena'da yıkım olur, tarih olur
sol meydanindaki futbolmania 10 gun once gittim oraya galatasaray formasi alcaktim bendeki artik kucuk geldigi icin yeni forma alcaktim gittim sordum gorevli tersledi cik disari cik montla giremezsin dedim bende problemmi var hirsiz degilim ben bide kufur ettim ciktim yeminlen
urwrdskkn ; hucum oyunculari bakimindan soledim normalde hepsi kaliteli oyuncular tabiki.
Muslera'nın günü olacak inşallah.
Bu Maç Sneijderin Maçı Olabilir, 3 İhtimalli maç Galatasaray Böyle Maçlarda Çok iyi Oynuyor, Tabi İlk Golü yediği zaman. Başarılar Aslanım.
Defansta sağlam durursak bireysel hatalar gelmezse ve Ronaldoyu iyi kitlersek bu iş olur gibi. En azından avantajlı bir skorla İstanbula dönmek için bunları iyi yapmamız şart.
http://www.ntvspor.net/canliyayin
Jose Mourinho ve Varane basın toplantısı düzenliyor.
Last edited by Oceanus : 02.Nisan.2013 at 19:52
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.