Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
2 0 kaybederiz. Uzatmalarda 3 olur eleniriz.
0-0 bitecegini düsünüyorum sıkıcı bir maç olur.
Gollü maç olur,Fenerbahçe kazanır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Rahat maç olur. Beraberlik bekliyorum ben. Fenerbahçe'de zorlanmadan turu geçer.
Fenerbahçe'nin 2-0'lık skor avantajı var. Bunun verdiği avantaj ile oyunu soğutacaktır. Beraberlik bekliyorum. 0-0 veya 1-1 biter. Umarım Italya'da turun geçen taraf Fenerbahçe olur. Başarılar Fenerbahçe !
Canım FEDA olsun sana !
Buradan turu veremek falan yok beyler ne yapıyorsunuz.
Gollü maç olur mu bilmem ama Lazio gol ararken vereceği açıklardan Salih iyi beslenecektir -eğer oynar ise-
Salih'in gol atacağını düşünüyorum ve biz orada da onları yeneceğiz bence.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Salih maçın gidişatına göre girer diye düşünüyorum. Benim izlediğim gördüğüm Aykut Kocaman Cristian/Meireles/M.Topal 3'lüsüyle başlar.
Gol atamazsak sıkıntı olabilir,yenilirsekte 1-0 gibi yeniliriz ama yeneceğimizi düşünüyorum
Fenerbahçe,Ordu maçındaki gibi oynarsa kesin gol yer.Ama o maçtaki kadro ile bu maçtaki kadro arasında 1-2 değişiklik olacaktır elbet.Lazio Avrupa Ligi'nde evinde kaybetmemiş bu yüzden kaybetmeyeceklerini düşünüyorum ben yenerlerse en fazla 1 farklı yenerler temsilcimizin yarı finale çıkacağına inancım tam.
Umarım puan alarak tur atlarız, galibiyet olursa da tadından yenmez. Elenme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.
Sow olmayacak sanıyorum, bu nedenle Lazio kazanır dedim ankette ancak tahminim ya 1-0 ya da 2-1, turu Fenerbahçe geçer bence. Orduspor maçı gibi olmaz, olursa da hiç iyi olmaz. Sow'un olmayışı ciddi handikap, hücumda ekstra goller gelene kadar hiç yoktu Fenerbahçe çünkü. Atılacak bir golün turu getireceği maçta son maçların formda ve golcü ismi Salih kesilirse sıkıntılı bir maç olabilir.
1 gol atarsak Lazio'nun bizi elemesi için 4 gol atması gerek. Bu yüzden 1 gol çok önemli hem de çok. Şimdi diyeceksiniz o gol gelirse yine de elenme ihtimali yok mu, Bunun örneği yok mu ? diye Evet var. Bundan bir kaç sene önce Middlesbrough yanılmıyorsam Steau deplasmanında 2-0 yenilmiş, kendi evinde de ilk yarı 1-0 geriye düşmüştü. Ancak maç sonuna kadar buldukları 4 golle sahadan 4-1 galip ayrılarak turu geçen taraf olmuştu. Örnekleri var, Ancak mevcut duruma baktığımız zaman Fenerbahçe'nin böyle bir oyun yapısında 4 golü yemesi biraz zor.
Cristian'ın mümkün mertebe az oynaması bizim yararımıza olacaktır. Sahada mücadele eden adam lazım, kaypak kaypak dolaşan değil Salih'in sadece hücum yönü kuvvetli değil, rakibe basması ve top kapma yeteneği Cristian'ın kat kat önünde.
...
Fenerbahçe berabere bitirecek gibi skor tahminim de 1-1.
F.Bahçe ilk golü yerse, sıkıntılı bir maç bekleyebilir takımı. O yüzden, muhakkak ilk golü bulması veya erken gol yememesi lazım. Yediği anda, karşılık vermesi de şart tabii. Aykut Kocaman, takımı defansif oynatırsa veya futbolcular, defanstan başka bir şey düşünmezse, hüsran olabilir; ancak ortada bir gerçek var ki; Lazio, F.Bahçe'yi eleyecek kadar iyi değil.
Sow'un yokluğu çok etkiler takımı ilerde top tutmak lazım bu tür maçlarda. Lazio kaybedecek birşeyi olmadığı için saldıracak ve İtalyan takımları bu tür şartlarda daha tehlikeli olurlar her zaman. Fenerbahçe'nin yenilmesine rağmen turu geçeceğini düşünüyorum umarım yanılmam.
Selçuk Şahin'i ilk 11 de görebiliriz yok eğer Aykut Hoca bir gol düşünüyorsa Salih'i oynatır ve umuyorum ki ikinci seçeneği seçer.Maç sonucu olarak da 1-2 goller:Kuyt ve Caner olabilir.
Volkan - Gökhan - Egemen - Yobo - Ziegler - Meireles - Baroni - Salih - Kuyt - Caner - Webo 11'i çıkar bence
Fenerbahçe maçın ilk golünü atarsa iş bitmiş demektir. Gerçi ilk maçın skoruna göre Fenerbahçe'nin büyük bir avantajı var. Lazio 2-0'ı çevirebilecek tempoda bir takım değil. 1-0 bile bitseydi ilk maç Fenerbahçe'nin bu turu %75 geçtiğini söylerdim. Lazio'nun bu turu geçmesi için ilk maçtan en azından beraberlik yada gol atarak tek farklı yenilgi ile ayrılması lazımdı. Lazio gibi dengeli takım buradan tur atlaması hiç kolay değil.
Mehmet Topal eğer sakat veya cezalı değilse(benim bildiğim böyle bir durumu yok) kesinlikle oynar. Yanında da Meireles ve Baroni oynar. Salih muhtemelen 60'dan sonra girecektir. İtalyanların fizik yapılarını düşündüğümde bana doğru gelen de bu. Caner,Ziegler ve Egemen rotasyonun değişen mevkilerinde oynarlar bunun dışındaki oyuncular her zamankiler olur.
Kazanırız diye düşünüyorum ben.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu maçta neler olabileceğini hiç kestirmiyorum. 0-0 biter gibi geliyor. Sıkıcı maç olur. Komple hücum eden bir takım değil Lazio. İyi bir kontra takımı düzenindeler.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Eğer ilk 10 dakika içinde gol atarsak Lazio'da direnç filan kalmaz belki farka bile giderek kazanırız. Önemli olan ilk 10 dakika da ne yaptığımızdır. Eğer Ordu maçı gibi başlarsak Lazio bu sefer affetmez.
Kontrollü oyun; oyuncuların psikolojik yapısıyla birleşip geriye yaslanma gibi bir sonuç doğurursa FB için tur hayal olur.
Lazio savunması Salih'i sindirir. Ondan birşey beklemem bu maç. Ama tecrübeli ayakların takımı ayakta tutması gerek.
Fizik olarak Baroni oynasın diyenler var.Yapmayın etmeyin,bu adam yürümekten başka birşey yapmıyor.Nasıl direnebiliriz fiziksel olarak bizden üstün olan bir takıma karşı bu adamla birlikte?.Olmasını istediğim 11: Volkan-HAK-Egemen-Yobo-G.Gönül-M.Topal-Meireles-Salih-Kuyt-Webo-M.Topuz
Tahminim:Volkan-Ziegler-Egemen-Yobo-G.Gönül-M.Topal-Meireles-Salih-Caner-Webo-Kuyt
2-0 büyük bir avantaj cidden. Ama Türk takımlarının da bir huyudur bu zora sokmadan hiçbirşeyi yapamazlar. İlla ilk maçın sonucunu sıkıntıya sokcak bir sebep bulurlar.
Ben başarılar diliyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İlk önce 1-0 geriye düşeriz. Belki de 2-0. Ecel terleri dökülür. Ama turu geçen biz oluruz.
Başarılar
Football is simple,but Football Manager is not
Roma-Lazio maçının ilk 30 dakikalık bölümünü izledim hafta sonu. Roma'yı boğdular, nefes aldırmadılar. Hernanes'in ceza sahası dışından golü harikaydı ve çok sayıda gol şansı yakaladılar gerek kanat organizasyonlarından, gerek uzun mesafeli şutlardan. Maça hızlı başlamak isteyecekleri kesin. Fenerbahçe'nin çok dikkatli olması lazım, erken gol işleri tersine çevirebilir.
Hemen Bursaspor'un Twente maçında, nasıl kolay bir turun kendi elleriyle zora sokulup elenme ile sonuçlanması aklıma geliyor. Ancak öyle yapmak cidden zor bir iş. O sebeple en kötü berabere kalırız. Lazio'da eksik oyuncu çok. Rahat oynayacak olmamız vesilesi ile galip gelme olasılığımızda yüksek. Yenilgiye çok olasılık vermiyorum. Heleki adamların ilk maçı hakemin katlettiği havası vermeleri iyice sinir ediyor beni. Sanki çok iyi oynamışlarda hakem maçı katletmiş. Hakemin bariz hatası yoktu. Üstelik Lazio ilk maçta berbat oynadı. İnşallah güzel oyun güzel bir galibiyet getirir ve yarı finale çıkarız.
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum, Lazio'da moraller sıfır gibi yansıtılıyor medyada umarım gerçekten de öyledir.