daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Oh be durgun geçen maçta sonunda golü attık.
Sentugo.
Bu pozisyonu kaçırıyordular neredeyse... Şiştim vallahi. Nihayet ite kaka attık bir gol. Pinto.
Kazasız belasız atlattık şu haftayı. Deplasman performansından hiç memnun değilim takımın. Sadece Bursa'daki maçlarla Avrupa kotasında kalmamız zor.
Bursaspor 3.lük için saldırıyor bakalım ne olacak.
Mersin'in penaltısını vermedi hakem ve gol ofsayt. Yine maça damga vuran bir hakem. Bursa Avrupa'ya katılacak bu gidişle zaten onun yerine gitsin diyebileceğimiz başka bir takım da yok.
Maçı stadda takip ettim, çıplak gözle. Mersin İ.Y.'in net penaltısı verilmedi ve birkaç dakika sonra geriye düştüler, o gol de bariz bir şekilde, çok net ofsayttı. Ayrıca, ilk yarının ilk 20-25 dakikalık bölümünde Mersin çok iyiydi ve baskılı oynadı; ama gol atamayınca yenilgi de kaçınılmaz oldu. Mersin'in içerde 3 maçı daha kaldı ve bunların hepsini kazansa bile şansı çok çok az artık. Düşmemeye oynayan ve son 10 maçında sadece 2 puan alabilen bir takımın ligde kalması mümkün olamaz zaten.
Mersin'i yemişler anlaşılan. Haftalar öncesinden belliydi zaten küme düştükleri, bundan sonra çıkacakları maçlar artık formalite niteliğinde olur.
Canım FEDA olsun sana !
pinto sürekli gol atıyor ama inan olsun çok kötü bir forvet. Batalla olmasa çok zor gol atar bu adam.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bana Cristian'ı andırıyor. İstediği zaman gayet güzel oynuyor ama sürekliliği var diyemem. Geçen sezon geldiğinde katkısı çok büyüktü, bu sene idare ediyor sadece.
Ulen hakemler yaktınız beni. Tahmin yarışmasında ilk 6 sıradakiler arasından tek 0 oynayan bendim, diğer 5 kişi 2 oynamıştı. Hem penaltıyı vermediniz hem ofsayt golü verdiniz, çok güvendiğim bir maçtı yazık oldu.