Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Mersin İY kazanır

0 0%
  • Berabere biter

1 20.00%
  • Bursaspor kazanır

4 80.00%
1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Mersin İY - Bursaspor | STSL 29. Hafta

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Mersin İY - Bursaspor | STSL 29. Hafta

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oh be durgun geçen maçta sonunda golü attık.
    Sentugo.

Bu pozisyonu kaçırıyordular neredeyse... Şiştim vallahi. Nihayet ite kaka attık bir gol. Pinto.

Kazasız belasız atlattık şu haftayı. Deplasman performansından hiç memnun değilim takımın. Sadece Bursa'daki maçlarla Avrupa kotasında kalmamız zor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursaspor 3.lük için saldırıyor bakalım ne olacak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Mersin'in penaltısını vermedi hakem ve gol ofsayt. Yine maça damga vuran bir hakem. Bursa Avrupa'ya katılacak bu gidişle zaten onun yerine gitsin diyebileceğimiz başka bir takım da yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maçı stadda takip ettim, çıplak gözle. Mersin İ.Y.'in net penaltısı verilmedi ve birkaç dakika sonra geriye düştüler, o gol de bariz bir şekilde, çok net ofsayttı. Ayrıca, ilk yarının ilk 20-25 dakikalık bölümünde Mersin çok iyiydi ve baskılı oynadı; ama gol atamayınca yenilgi de kaçınılmaz oldu. Mersin'in içerde 3 maçı daha kaldı ve bunların hepsini kazansa bile şansı çok çok az artık. Düşmemeye oynayan ve son 10 maçında sadece 2 puan alabilen bir takımın ligde kalması mümkün olamaz zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mersin'i yemişler anlaşılan. Haftalar öncesinden belliydi zaten küme düştükleri, bundan sonra çıkacakları maçlar artık formalite niteliğinde olur.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

pinto sürekli gol atıyor ama inan olsun çok kötü bir forvet. Batalla olmasa çok zor gol atar bu adam.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Bana Cristian'ı andırıyor. İstediği zaman gayet güzel oynuyor ama sürekliliği var diyemem. Geçen sezon geldiğinde katkısı çok büyüktü, bu sene idare ediyor sadece.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ulen hakemler yaktınız beni. Tahmin yarışmasında ilk 6 sıradakiler arasından tek 0 oynayan bendim, diğer 5 kişi 2 oynamıştı. Hem penaltıyı vermediniz hem ofsayt golü verdiniz, çok güvendiğim bir maçtı yazık oldu.

Mesaj Yetkileri